توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامند حذف فولدر و محتویات آن
SADAF HOST
September 17th, 2011, 22:16
با سلام
برای اینکه یک فولدر را به همراه محتویات آن در ftp از طریق ssh حذف کنم ، از چه کامندی باید استفاده نمایم ؟
با تشکر
Arte
September 17th, 2011, 22:38
rm -rf Arte
SADAF HOST
September 17th, 2011, 22:45
rm -rf Arte
در FTP این کامند را قبول نمی کنه و پیغام زیر را میده
550 Can't remove directory: No such file or directory
Arte
September 17th, 2011, 22:47
در FTP این کامند را قبول نمی کنه و پیغام زیر را میده
550 Can't remove directory: No such file or directory
rmdir
SADAF HOST
September 17th, 2011, 22:55
rmdir
این کامند فولدر خالی را حذف می کند اما فولدر دارای محتوا را حذف نمی کند
Arte
September 17th, 2011, 23:03
این کامند فولدر خالی را حذف می کند اما فولدر دارای محتوا را حذف نمی کند
با یکی از 2 دستور زیر آپشن فلدر پر رو پیدا کن .
? rmdir
یا
help rmdir
بعد به همراه Option فلدر رو حذف کن .
SADAF HOST
September 17th, 2011, 23:14
با یکی از 2 دستور زیر آپشن فلدر پر رو پیدا کن .
? rmdir
یا
help rmdir
بعد به همراه Option فلدر رو حذف کن .
با دستور اولی همان خطای بالا را میده و با دستور دومی هم کامند rmdir را نمایش میده که با آن کامند فقط میشه یک فولدر خالی را حذف نمود
کامندی هست که تمام فایل های یک فولدر را بدون اینکه برای حذف هر کدام فایل ها پرسشی کند حذف کند ؟؟ و سپس با دستور rmdir فولدر
خالی شده را حذف کنیم
Arte
September 17th, 2011, 23:46
با دستور اولی همان خطای بالا را میده و با دستور دومی هم کامند rmdir را نمایش میده که با آن کامند فقط میشه یک فولدر خالی را حذف نمود
کامندی هست که تمام فایل های یک فولدر را بدون اینکه برای حذف هر کدام فایل ها پرسشی کند حذف کند ؟؟ و سپس با دستور rmdir فولدر
خالی شده را حذف کنیم
احتمالا باید این باشه :
rmdir -p Arte
دستور زیر اطلاعت بیشتری مید ه.
man rmdir
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
rmdir -rf Arte
خروجی رو بده از این 2 کامنت .
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
اینم نهایی اگه rmdir نشد rd استفاده کن .
rmdir Arte /s
rd Arte /s
خبرشو بده .
SADAF HOST
September 18th, 2011, 06:32
احتمالا باید این باشه :
rmdir -p Arte
دستور زیر اطلاعت بیشتری مید ه.
man rmdir
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
rmdir -rf Arte
خروجی رو بده از این 2 کامنت .
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
اینم نهایی اگه rmdir نشد rd استفاده کن .
rmdir Arte /s
rd Arte /s
خبرشو بده .
با کامند rmdir -p باز پیغام 550 Can't remove directory: No such file or directory میده
دستور man rmdir هم که میزنم پیغام ?Invalid command میده
با کامند rmdir -rf هم مجدد پیغام 550 Can't remove directory: No such file or directory میده
با کامند rmdir folder name /s هم پیغام 550 Can't remove directory: Permission denied میده
و با کامند rd folder name /s هم پیغام ?Invalid command میده
mohsen1
September 18th, 2011, 08:25
rm -rf directory
SADAF HOST
September 18th, 2011, 09:43
rm -rf directory
این دستور در ftp کار نمی کند
mohsen1
September 18th, 2011, 12:11
RMDA رو یه سایتی نوشته بود
ببین کار می کنه؟
با حروف بزرگ و کوچیک تست کن و بعدش نام فولدر رو بزار.
New FTP Commands? Remove Directory All, Directory Size, Available Space (http://www.jscape.com/blog/bid/48962/New-FTP-Commands-Remove-Directory-All-Directory-Size-Available-Space)
البته گویا پیش نیاز داره :d
یه چیز دیگه باید نصب و فعال بشه و...
SADAF HOST
September 18th, 2011, 22:00
نه این هم به کار نخورد invalid command میده :-s
اگه کامندی هم باشه که بتونه فایلهای یک فولدر رو که مثلا پسوند همشون zip. هستش رو بدون اینکه برای حذفشون تک تک سوال بکنه و تایید بخواد هم خوبه
هست چنین کامندی ؟؟
alieblice
September 19th, 2011, 02:53
Linux / UNIX FTP Commands Tutorial (http://www.cyberciti.biz/faq/linux-unix-ftp-commands/)
Example uses of the Linux Command ftp (http://linux.about.com/od/commands/a/blcmdl1_ftpx.htm)
ftp - Linux Command - Unix Command (http://linux.about.com/od/commands/l/blcmdl1_ftp.htm)
اینم اگه تو گوگل بزنین کلی مطلب میاد
linux ftp command line tutorial
SADAF HOST
September 19th, 2011, 07:56
تو هیچکدوم کامندی که میخواستم نبود
اگه کامندی هم باشه که بتونه فایلهای یک فولدر رو که مثلا پسوند همشون zip. هستش رو بدون اینکه برای حذفشون تک تک سوال بکنه و تایید بخواد هم خوبه هست چنین کامندی ؟؟
alieblice
September 19th, 2011, 11:36
تو هیچکدوم کامندی که میخواستم نبود
اگه کامندی هم باشه که بتونه فایلهای یک فولدر رو که مثلا پسوند همشون zip. هستش رو بدون اینکه برای حذفشون تک تک سوال بکنه و تایید بخواد هم خوبه هست چنین کامندی ؟؟
ftp> mdelete *.jpg
Deletes all files that end with ".jgp".
دستور delet رو هم خودم تست کردم با rmdir هیچ کدوم ازم تایید نخاستن
ولی با دستور delet من نتونستم بر اساس فرمت پاک کنم ولی با mdelet میشد ولی باز سوال میپرسید
فکر نکنم بشه هردوشو باهم داشت
SADAF HOST
September 19th, 2011, 21:41
ftp> mdelete *.jpg
Deletes all files that end with ".jgp".
دستور delet رو هم خودم تست کردم با rmdir هیچ کدوم ازم تایید نخاستن
ولی با دستور delet من نتونستم بر اساس فرمت پاک کنم ولی با mdelet میشد ولی باز سوال میپرسید
فکر نکنم بشه هردوشو باهم داشت
با کامند mdelete *.zip که برای حذف هر فایلی سوال می پرسه !! من به کامندی نیاز دارم که برای حذف فایلهای با یک پسوند مثلا zip. واسه حذف هر فایل سوال نپرسه .
SADAF HOST
September 28th, 2011, 09:28
در ftp با چه کامندی می توان نحوه نمایش فایل ها را تغییر داد ؟ مثلا بر اساس نام ، تاریخ یا سایز و ..... ؟؟؟