توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل صفحه سفید میاد
sardarn
September 16th, 2011, 22:23
سلام
من یک ماژول بانک ملت رو توی whmcs خودم ریختم بعد وقتی به Payment Gateways می رم یه سفحه سفید میاد بعد توی فایل configuration.php کد $display_errors=true; قرار دادم ارور زیر رو داد.فایلی که ازش ارور گرفته پیوست کردم
Parse error: syntax error, unexpected T_IF in /home/sardarng/public_html/host/modules/gateways/mellatbank.php on line 57
m.hoseynpur
September 16th, 2011, 22:37
دوست گلم اگر این ماژول همونی هست که امید صمدبین دیکدش کرده مشکل داره وقت خودتو نگیر
mohsened
September 16th, 2011, 22:54
Syntax error داره یعنی مشکل توی کد ها هست و اصول رعایت نشده . ماژول کد شده هست ؟ اگر نیست برام ارسال کنید درستش کنم . یا به کسی که ازش خریدید اطلاع بدید .
sardarn
September 16th, 2011, 22:57
Syntax error داره یعنی مشکل توی کد ها هست و اصول رعایت نشده . ماژول کد شده هست ؟ اگر نیست برام ارسال کنید درستش کنم . یا به کسی که ازش خریدید اطلاع بدید .
کد شده هست
قیدش رو زدم.ممنون
m.hoseynpur
September 16th, 2011, 23:54
کد شده هست
قیدش رو زدم.ممنون
دوست گلم دیگه چرا خالی میبندی...دیدم همون دیکد شده توسط امید صمد بین هست پس چرا میگی کد شده هست اخه.همونطور که گفتم اون رو بد دیکد کرده
mohsened
September 17th, 2011, 00:05
دوست گلم دیگه چرا خالی میبندی...دیدم همون دیکد شده توسط امید صمد بین هست پس چرا میگی کد شده هست اخه.همونطور که گفتم اون رو بد دیکد کرده
حالا ایشون که قیدش رو زدن شما هم سخت نگیر ;)
sardarn
September 17th, 2011, 10:50
ببخشید اما خالی نبستم.من همونی که امید صمدبین گذاشته بود را امتحان کردم.حواسم نبود می خواستم زود برم به جای دی کد نوشتم کد
شرمنده