PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرور مجازی - رم 1گیگ با هارد 50 گیگ ماهانه فقط 14000 تومان - لاس وگاس آمریکا

PENOIL
September 16th, 2011, 03:38
سلام نمیدونم مدیرا چرا الکی تاپیک های منو پاک میکنند! ( خودشون میگن که چیز پی ان میدی! شما دیدی منم دیدم ! )

دوباره تاپیک جدید زدیم

سرور در لاس وگاس آمریکا هست

رم 48 گیگ داره سرور اصلی

پهنای باند نا محدود واقعی هست

دیتاسنتر هم وگاس نپ

به تورنت و اسپم حساس هست یکی دوبار اول چیزی نیمیگیم ولی بار سوم سرور مجازی خاموش میشه .

سرور های میکروتیک هم موجود هست 3.2 - 5.5 ( مدیریت محترم ار میکروتیک واسه voip هم استفاده میشه لطفا تاپیک رو پاک نکنید )

هر نرم افزاری بخواید رو ویپی اس موقع ستاپ نصب میکتیم و کانفیگ هم انجام میدیم . فقط موقع نصب بعد از تحویل دادن ساپورت نرم افزاری انجام نمیشه

پنل ریبوت - خاموش - روشن - کنسول سرور هم داده میشه اگر بخواید

یاهو آیدی : vpsfars@yahoo.com ( فقط برای سوالات قبل از خرید )

سایت : vpsfars.ir ( پشتیبانی - فروش )

لیست سرویس ها :

رم 128 مگ
پورت 1 گیگابیت
هارد1گیگ
ماهانه 6000 تومان

رم 256
پورت 1گیگ
هارد 10 گیگ
ماهانه 10000 تومان

رم 512
پورت 1گیگ
هارد 20 گیگ
ماهانه 12000 تومان

رم 1گیگ
پورت 1گیگ
هارد 50 گیگ
ماهانه فقط 14000 تومان

لینک سفارش : وی پی اس فارس - سبد خرید (http://www.vpsfars.ir/cart.php?gid=3)

شماره حساب بانک ملت : 1853738282
شماره کارت بانک ملت : 6104337014965600
به نام شایان عسگرپور

با سپاس ار شما و مدیریت محترم

---------- Post added at 03:38 AM ---------- Previous post was at 03:37 AM ----------

ip برای تست پینگ : 72.46.133.129

mr-secret
September 16th, 2011, 03:53
اقا من این داداش رو تایید میکنم اخلاقه خیلی توپی داره قبل از اینکه بگم سرور میخوام یا سیب زمینی میخوام کلی منو راهنمایی کرد
دمت گرم چش نخوری ایشالا

peymankazemi
September 16th, 2011, 09:45
سلام
لطفا مشخصات سرور اصلی رو کامل بنویسید

در ضمن ایشون تایید میشن ، سرور جدید واقعا توپه.

nanotech
September 16th, 2011, 10:41
تائید میشن :-*

aminwxy
September 16th, 2011, 11:11
سلام
کانفیک میکروتیک+ibsng هم می کنید؟

admin69
September 16th, 2011, 13:46
تایید می شود :113:

PENOIL
September 16th, 2011, 13:47
سلام
لطفا مشخصات سرور اصلی رو کامل بنویسید

در ضمن ایشون تایید میشن ، سرور جدید واقعا توپه.

6 x 8GB DDR3 1333 ECC/REG ( Can upgrade to 12x8GB RAM )
6x Hitachi 2TB 32M cache SATA2 7200rpm
Traffic : 300 tb
IP allocation : 128 ip usable
Port: 1Gbs

Ramin
September 16th, 2011, 15:50
آدرس سایت؟

PENOIL
September 16th, 2011, 16:38
آدرس سایت؟

ادرس سایت : vpsfars.ir

ادرس سایت دستا سنتر : vegasnap.com

AfaghData
September 16th, 2011, 17:43
تایید میشن:x

PENOIL
September 16th, 2011, 19:03
دوستان زیادی درخواست شماره کارت ملی کردند

شماره کارت : 6037991400778852

شایان عسگرپور

---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

سلام
کانفیک میکروتیک+ibsng هم می کنید؟

با سلام انجام میشه

PENOIL
September 17th, 2011, 13:35
میکروتیک 5.7 هم به سرویس ها اضافه شد :52:

Web-Lovers
September 17th, 2011, 13:36
لطفا امکان جدید 5.7 را اعلام کنید
ممنون!

nanotech
September 17th, 2011, 13:56
What's new in 5.7 (2011-Sep-14 10:54):

*) o*** client - fixed crash when user name or password together
were longer than 11 symbols;
*) sstp client - added an option to skip
server address verification from certificate;
*) fixed problem - router crashed sometimes when using USB modem;
*) userman - show overall totals, show user totals if user has more
than one entry;
*) lcd - retrieving '/system lcd page' configuration did not work with
hundreds of interfaces;
*) webfig - added ability to reorder fields in skins;
*) webfig - added ability to add/remove new tabs & separators in skins;
*) webfig - added ability to add any field to special status page;
*) webfig - fixed problem when user sometimes got logged out with message
"internal server error";
*) webfig - logout didn't log user out from router;
*) webfig - added System/Password for changing user's own password;
*) system reset-configuration - if keep-users is specified ssh user keys are
preserved as well;
*) ipsec - new exchange mode (main-l2tp) for l2tp tunnel users to allow
FQDN as a peer ID with preshared key authorization in main mode;
*) ssh - fix possible server crash when connection is interrupted;
*) improved ipv4 forwarding performance on all boards with simple configuration
by up to 30%;
*) add passthrough setting to change-dscp, change-ttl, change-mss,
strip-ipv4-options, change-hop-limit mangle targets;
*) ipsec - fixed problem of RB1200 rebooting when large amount of UDP traffic is
sent through IPsec;
*) sniffer - added more useful packet filtering options, also available as quick
mode command parameters;

لطفا امکان جدید 5.7 را اعلام کنید
ممنون!

bootable
September 18th, 2011, 00:36
تأیید میشن

manwe
September 19th, 2011, 11:31
من از این آقا سه روز پیش سرویس ۵۱۲ خریدم ، و الان ۲ روزه که آفلاین هستش ، و اصلا جوابگو نیستند ، نه توی وب هاستینگ تاک و نه توی تیکتینگ whmcs واقعا نمیدونم ، دفعه اول بود که از یک ایرانی سرویس میگرفتم و کاملا تا کنون پشیمونم

X2Maxer
September 19th, 2011, 12:02
با سلام
من از ایشون خرید کردم - پشتیبانی عالی ؛ سریع هم سرویس رو تحویل دادن.

peymankazemi
September 19th, 2011, 12:19
من از این آقا سه روز پیش سرویس ۵۱۲ خریدم ، و الان ۲ روزه که آفلاین هستش ، و اصلا جوابگو نیستند ، نه توی وب هاستینگ تاک و نه توی تیکتینگ whmcs واقعا نمیدونم ، دفعه اول بود که از یک ایرانی سرویس میگرفتم و کاملا تا کنون پشیمونم
با یاهو آی دی ایشون تماس بگیرید بیشتر اوقات آنلاین هستن و حتما کنسول تهیه کنید که نیاز به پشتیبانی کم باشه.
vpsfars

Eagle VP
September 19th, 2011, 13:25

از طرف دوست عزیزمان : دوست عزیز ایشون بن شدن 5روز دسترسی به پیغام شخصی و سایت ندارند اگر از سرویس ناراحت هستید به این شماره تماس بگیرید پولتون رو پس بدن
09365751168

spike
September 20th, 2011, 12:15
ما هر چی با این دوستمون تماس می گیریم گوشیش خاموشه و یاهو رو هم جواب نمی ده

AfaghData
September 20th, 2011, 13:54
کار شما چیه؟

---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------

تو سایت تیکت بزنید

وی پی اس فارس - پشتیبانی (http://www.vpsfars.ir)

sat_light
September 20th, 2011, 15:47
ما هر چی با این دوستمون تماس می گیریم گوشیش خاموشه و یاهو رو هم جواب نمی ده
سلام دوست عزیز
قبل از اینکه فروشنده (penoil) رو تایید کنم. اینو بگم که من یکی از مال باخته های کلاهبرداری آقای هادی عسگری با نام کاربری doublex هستم. 138 هزار تومان
این هم لینک پستش
http://www.webhostingtalk.ir/f15/29031/
پس مارگزیده واقعا از ریسمون سیاه و سفید میترسه. اما من آقای شایان عسگرپور رو تایید میکنم. اخلاق بسیار خوبی داره و جوابگو هستند. هروقت هم تلفن زدم در دسترس بوده. ممکنه اون موقع که شما تماس گرفتی مشکلی داشته و گوشیشی خاموش بوده

amin885
September 21st, 2011, 15:06
سلام از اینکه سرورهاشون خوبن شکی نیست اما این ماه برای بار سوم هست که سرورشون داون شده و هنوز هم داون میباشد و حتی سایت خودشون هم روی همون سرور میباشد و زمانی که سرور داون میشه کلیه سرورها و حتی سایت خودشون داون میشه و حتی تیکت برای رفع مشکل داون بودن سرورشون هم وقتی سایت خدوشون بالا نیاد نمیشه داد.

payaserver
September 21st, 2011, 15:22
مشکل از ایشون نیست .
سرورشون زیر دیداس بوده و دیتا سنتر سرور رو خاموش کرده
ما و ایشون پیگیر انجام فایر وال برای سرور ایشون هستیم

---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------

البته سرور ایشون در لاس وگاش مشکلی نداره . مشکل برای سرور ایشون در نت رو تینگ هست.

amin885
September 21st, 2011, 19:12
مشکل از ایشون نیست .

---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------

البته سرور ایشون در لاس وگاش مشکلی نداره . مشکل برای سرور ایشون در نت رو تینگ هست.

فرمایش شما متین اما اگر هر کسی از جایی سرویس بگیره و در ماه چند روز داون باشه چاره کار چیه؟

الان کسانی مثل من باید به فکر تهیه از جای دیگر هم باشن تا هر وقت این درست شد و اگر مدت زمانی ازش باقی مونده بود استفاده کنند؟

MagicVps.Com
September 22nd, 2011, 23:54
مشکل از ایشون نیست .

طبق اطلاعیه سایت خودتون

15/09/2011 20:24

به اطلاع میرساند پیرو قطعی های پی در پی و مشکلات بوجود امده با دیتا سنتر نت روتینگ تمامی سرور های مجازی از تاریخ 20 سپتامبر به سرور های ما در وگاس نپ منتقل خواهند شد .

با تشکر

ایشون هم سرورشون از شما تهیه کردن که ظاهار نت روتینگ مشکل داشته طبق گفته خودتون پایا سرور - اطلاعیه ها (http://www.payaserver.com/announcements.php?id=3) و دلیلش همین باید باشه

PENOIL
September 23rd, 2011, 02:29
سلام به همه کابران ما و وبهاستینگ

من بن بودم 5روز و تواین 5روز خیلی اتفاق ها افتاد من از همه شما پوزش میخوام به کاربران نتروتینگ 10روز به سرویس هاشون اضافه شد و به زودی انتقالشون میدیم رو وگاس نپ

2روز پیش روی هر 3تا سرور ما خمله دیداس بود مثلا این عکس واسه سرور فونیکس ما هست http://up.vatandownload.com/images/fu2mpbdttispni1wxqp5.jpg

سایت هم تا تکلیف دیداس مشخص شه بالا نمیاد با همکاری مدیر سابق سایت آشیانه ( اقای داوود ) در حال جلوگیری از حملات دیداس هستیم

سرور نت روتینگ اولین سروز مورد حمله قرار گرفت که دیتا سنتر 20 دقیقه بعد مسدودش کرد و ما کلی تعهد و منت کشی کردیم تا بازش کردیم
سرور وگاس بعد اون مورد حمله قرار گرفت که دیتا سنتر پورت رو محدود کرد گذاشت رو 10 مگ و الان 2ساعتی هست پورت باز شده
خوشبختانه مشکلی برای سرور فونیکس پیش نیومد

من از همه شما عذر میخوام

2تا از سرور های ما تو راک پایا سرور هست

ممنون از شما دوستان

najimi
September 23rd, 2011, 17:23
salam khaste nabashin mer30 vali ip ghablo bade man ping dare vase man pong nadare

PENOIL
September 23rd, 2011, 22:05
salam khaste nabashin mer30 vali ip ghablo bade man ping dare vase man pong nadare

کدوم آیپی پینگ داره کدوم نداره ؟!!

fathipours1
September 24th, 2011, 02:45
از لحاظ اخلاق و پشتیبانی تایید میشه ،

PENOIL
September 24th, 2011, 03:58
سایت آپ شد

دی ان اس ها تا فردا اوکی میشه

omidreza
September 26th, 2011, 00:47
تایید میشه شدیدا!!

fisha
September 26th, 2011, 16:17
دوستانی که از ایشون خرید کردن بگن کیفیت و پهنای باند متوسط رسیده به هر فرد معمولا چقدر هست؟!آیا تضمین مالی وجود داره با این قیمت ارزون؟

Sir.DarKNesS
September 26th, 2011, 17:45
دوستانی که از ایشون خرید کردن بگن کیفیت و پهنای باند متوسط رسیده به هر فرد معمولا چقدر هست؟!آیا تضمین مالی وجود داره با این قیمت ارزون؟
برای تحقیق به تاپیک های فروش قبلی ایشون مراجعه کنید

speed
September 27th, 2011, 12:13
من 2 تا سرور گرفتم هیچ مشکلی ندارن پشتیبانی خوبی داره

PENOIL
September 27th, 2011, 16:04
دوستان فروش تموم شد

تا 2روز آینده با آفر سافت لایر میایم

fisha
September 27th, 2011, 23:19
آقا باز کی شروع به فروش می کنین؟با همین قیمت می فروشین اگه باز بفروشین؟

PENOIL
September 28th, 2011, 00:00
آقا باز کی شروع به فروش می کنین؟با همین قیمت می فروشین اگه باز بفروشین؟

سافت لایر چون سروراش 3گیگ پورت داره کمتر از 25 تومن نمیدیم رم 1گبگ در ماه

fisha
September 28th, 2011, 00:43
بابا لطفا از همون سرور قبلیا بگیرین قیمت ارزون بدین 1گیگ لازم نداریم که

PENOIL
September 28th, 2011, 01:24
بابا لطفا از همون سرور قبلیا بگیرین قیمت ارزون بدین 1گیگ لازم نداریم که

واسه منم شروع کار قیمت مناسب مهم بود

ولی بعدا فهمیدیم کیفیت خیلی مهم تره

من یک سرور وی پی اس واسه چی پی ان دارم از سافت لایر الان 1ساله 1دقیقه قطعی هم نداشته

مطمعن هستم اگر سرور داین بشه اولین کسی که پیگیری کنه شما هستید

سرور های سافت لایر قیمتاش 2برابره ولی کیفیتش 2000 برابر

با سپاس

the_coder
September 28th, 2011, 01:37
ِیعنی سرور شما (سروری که از سافت لایر می گیرید) پورت ارتباطیش 3 گیگ هست ؟ :دی

fisha
September 28th, 2011, 01:47
واسه منم شروع کار قیمت مناسب مهم بود

ولی بعدا فهمیدیم کیفیت خیلی مهم تره

من یک سرور وی پی اس واسه چی پی ان دارم از سافت لایر الان 1ساله 1دقیقه قطعی هم نداشته

مطمعن هستم اگر سرور داین بشه اولین کسی که پیگیری کنه شما هستید

سرور های سافت لایر قیمتاش 2برابره ولی کیفیتش 2000 برابر

با سپاس
عزیز درسته ولی واسه چیز پی ان 256 هم کافیه دیگه 1گیگ اضافه میاد آخه!اگه حد اقل 256 یا 512 میدادی از سافت لایر بازم خوب بود

PENOIL
September 28th, 2011, 02:09
ِیعنی سرور شما (سروری که از سافت لایر می گیرید) پورت ارتباطیش 3 گیگ هست ؟ :دی

اره اگر شما هم سرور اختصاصی بخواید واستون میگیریم با پورت 3گیگ و 250 ترا پهنای باند

---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------

عزیز درسته ولی واسه چیز پی ان 256 هم کافیه دیگه 1گیگ اضافه میاد آخه!اگه حد اقل 256 یا 512 میدادی از سافت لایر بازم خوب بود

چشم آفر 256 هم به سرویس ها اضافه میکنم

the_coder
September 28th, 2011, 13:40
اره اگر شما هم سرور اختصاصی بخواید واستون میگیریم با پورت 3گیگ و 250 ترا پهنای باند
من نمی گم سافت لایر ارائه میده یا نه (هرچند معمولا به صورت 1 و 2 یا 10 ارائه میده)
سوال من این بود :
سروری که شما می خواید بگیرید (ضاهرا هر 1 گیگ رم رو می خواید بدید 25 تومان روی این سرور ) پورت ارتباطیش 3 گیگ هست؟

fisha
September 28th, 2011, 14:24
چشم آفر 256 هم به سرویس ها اضافه میکنم
با تشکر از شما لطفا درصورت ی که افر دادین اطلاع رسانی کنین

PENOIL
September 28th, 2011, 16:14
با تشکر از شما لطفا درصورت ی که افر دادین اطلاع رسانی کنین

چشم حتما

---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------

من نمی گم سافت لایر ارائه میده یا نه (هرچند معمولا به صورت 1 و 2 یا 10 ارائه میده)
سوال من این بود :
سروری که شما می خواید بگیرید (ضاهرا هر 1 گیگ رم رو می خواید بدید 25 تومان روی این سرور ) پورت ارتباطیش 3 گیگ هست؟

هر وی پی اس 1گیگ پورت میزاریم روش که تا 130 مگابایت سرعت دانلود میده ( اگر هارد کم نیاره )

amin885
October 2nd, 2011, 19:55
سلام چون داخل ساتتون تیکت بعد از یک روز گذشته و جواب نمیدین مجبور شدم اینجا تیکت بدم.

برای بار چهارم در این ماه مجددا از دیشب سرور داون شده و حتی جواب تیکت هم که نمیدین حتی در تاپیکهای قبلی همینجا فرمودین چند روز به سرویسها اضافه میشه و الان هم بدون اطلاع قبلی سرور از دیشب داون شده.

PENOIL
October 2nd, 2011, 22:10
سلام چون داخل ساتتون تیکت بعد از یک روز گذشته و جواب نمیدین مجبور شدم اینجا تیکت بدم.

برای بار چهارم در این ماه مجددا از دیشب سرور داون شده و حتی جواب تیکت هم که نمیدین حتی در تاپیکهای قبلی همینجا فرمودین چند روز به سرویسها اضافه میشه و الان هم بدون اطلاع قبلی سرور از دیشب داون شده.

عزیز من شما چرا اینجارو با پستیبانی اشتباه میگیری؟ لطفا ماه دیگه از من سرویس نگیر

تیکتی هم دریافت نشده از سمت شما

09365751168

میلیون ها بارز بهتون شماره تماس دادم ولی باز.....

ممنون میشم ماهه دیگه از من سرویس نگیری

amin885
October 2nd, 2011, 23:01
عزیز من شما چرا اینجارو با پستیبانی اشتباه میگیری؟ لطفا ماه دیگه از من سرویس نگیر

تیکتی هم دریافت نشده از سمت شما

09365751168

میلیون ها بارز بهتون شماره تماس دادم ولی باز.....

ممنون میشم ماهه دیگه از من سرویس نگیری
اقای محترم این تصویری از تیکت من در دو تیکت از دیروز تا الان فقط جواب نوشتین سلام

من سرویس رو تاریخ 17/6 از شما خریداری کردم تا دیروز هم که 4 بار قطعی داشته و 4 روزش رو داون بوده که تاپیکهای قبلی همینجا خودتون گفتین به سرویس اضافه میشه شما یک سرویس رو به مدت یک ماه فروختین اما 15 روز هم جواب نداده حالا اومدین میگن ماه دیکه از من سرویس نگیر

از دیشب هم که مجددا داون هست.

شماره تماس رو کی و کجا به من دادین؟

مگر نه اینکه مشتری باید از طریق تیکت به شما دسترسی داشته باشد؟

حالا بقیه و خودتون قضاوت کنید.

این تصویر تیکت

http://up98.org/upload/server1/01/t/x2hzgieai9gj34iprq7.png (http://up98.org/)

گویا نوشتین ای پی سرور رو بدین که چون به امتیاز شما تداخل پیدا کرده و اون امتیاز چون از سمت راست نوشته شده ندیدم که الان یکی از دوستان گفتن اون پایین تصویر تداخل پیدا کرده به امتیاز شما!
پس لطفا یک اینتر بزنید هنگام جواب دادن که این بلا سر یکی دیگر از یوزرهاتون نیاد.

توی همین تیکت نوشته قبلش رو اگر نگاه کنید ای پی سرور هست= توی همین تیکت بهم تحویل دادین سرور رو !!! پس ای پی هم وجود داره !!!

amin885
October 4th, 2011, 09:32
3 روز گذشت و هنوز سرور داون میباشد جمع روزهای داون شده رو بزنی دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیمونه! اینم تصویر ادامه تیکت.

http://up98.org/upload/server1/01/t/k6n2jw7s0ria6lmnxdd6.png (http://up98.org/)

PENOIL
October 4th, 2011, 15:40
شما اگر دنبال کار خودت بودی تماس میگرفتی

09365751168

یه تماس بگیر کارت راه میوفته وگرنه همینجوری میمونه

---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------

اگرم مشکل داری یک تاپیک انتقاد بزن اینجا تاپیک انتقاد نیست

---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------

سرویس شما کلا 6500 تومن هست

اینجوری که تو سایت زده شده!!

شماره حساب بدید واریز کنم پولتونو :-x

blueline
October 4th, 2011, 18:33
این قیمتها فقط برای میکروتیکه؟
برای لینوکس هم همین قیمت ها هست یا نه؟:-?

PENOIL
October 4th, 2011, 18:38
این قیمتها فقط برای میکروتیکه؟
برای لینوکس هم همین قیمت ها هست یا نه؟:-?

دوستان فروش تموم شد

تو پست های قبلی گفته بودیم که فروش تموم شده

amin885
October 4th, 2011, 22:05
شما اگر دنبال کار خودت بودی تماس میگرفتی

09365751168

یه تماس بگیر کارت راه میوفته وگرنه همینجوری میمونه

---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------

اگرم مشکل داری یک تاپیک انتقاد بزن اینجا تاپیک انتقاد نیست

---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------

سرویس شما کلا 6500 تومن هست

اینجوری که تو سایت زده شده!!

شماره حساب بدید واریز کنم پولتونو :-x

اول اینکه شما وظیفتون این هست که در سایتون جواب تیکتهاتون رو بدید و چنانچه نمتونید سرویس بدین اعلام کنید نمیتونید سرویس رو ارائه کنید نه اینکه مشتری رو 4 روز الاف خودوتون کنید برای فقط یک جواب دادن یک تیکت و بعد بیایید اینجا و بگید باید حتما تماس بگیرید تا کارتون راه بیافته.

بنده تماس هم بگیرم غیر از این هست که شما سرور مجازیتون برای بنده 15 روز هم جوابگو نبوده و لطفا درستش کنید غیز ازاین چه مکالمه ای چه حرفی میتونه باشه که حتما باید تماس بگیرم!!!

دوم اینکه این انصاف هست که این جور مشتری رو الاف خودتون کنیدو مسئله سر 6500 تومن نیست بلکه سر این هست که شما حتی سرویستون 15 روز هم جوابگوی بنده نبوده و من رو تا الان الاف خودتون کردید.

بقیه هم میتونن روی تیکتها و تصاویر تیکت و حرفهای ایشون و من قضاوت کنند.

اگر هم خدا رو قبول دارین که خودتون باشید و خدای خودتون و قضاوت کنید.

یا حق.

PENOIL
October 4th, 2011, 22:24
اول اینکه شما وظیفتون این هست که در سایتون جواب تیکتهاتون رو بدید و چنانچه نمتونید سرویس بدین اعلام کنید نمیتونید سرویس رو ارائه کنید نه اینکه مشتری رو 4 روز الاف خودوتون کنید برای فقط یک جواب دادن یک تیکت و بعد بیایید اینجا و بگید باید حتما تماس بگیرید تا کارتون راه بیافته.

بنده تماس هم بگیرم غیر از این هست که شما سرور مجازیتون برای بنده 15 روز هم جوابگو نبوده و لطفا درستش کنید غیز ازاین چه مکالمه ای چه حرفی میتونه باشه که حتما باید تماس بگیرم!!!

دوم اینکه این انصاف هست که این جور مشتری رو الاف خودتون کنیدو مسئله سر 6500 تومن نیست بلکه سر این هست که شما حتی سرویستون 15 روز هم جوابگوی بنده نبوده و من رو تا الان الاف خودتون کردید.

بقیه هم میتونن روی تیکتها و تصاویر تیکت و حرفهای ایشون و من قضاوت کنند.

اگر هم خدا رو قبول دارین که خودتون باشید و خدای خودتون و قضاوت کنید.

یا حق.

همونطور گفتم فقط با تماس گرفتن شما مشکل سرور حل میشه

خدا هم قبول ندارم

شما اگر مشکل داری تماس بگیر وکرنه سرویستون هیمنجور به حالت تعلیغ میمونه چه 3 روز چه 3سال

amin885
October 4th, 2011, 22:28
همونطور گفتم فقط با تماس گرفتن شما مشکل سرور حل میشه

خدا هم قبول ندارم

شما اگر مشکل داری تماس بگیر وکرنه سرویستون هیمنجور به حالت تعلیغ میمونه چه 3 روز چه 3سال

رازی نهفته در تماس!!! جالبه !!!

s.w.a.t
October 4th, 2011, 23:58
صاحب تایپیک و منتقدان ایشون بعد از پست بنده کسی در این تایپیک انتقادی انجام بده و یا صاحب تایپیک بیان جواب انتقادات رو بدن همه کاربران خاطی برای مدتی اخراج خواهند شد و تایپیک هم قفل میشود.
موفق باشید

hamed01
October 6th, 2011, 02:45
سلام
این سرویس هارو هنوز دارید ؟

ViToN
October 6th, 2011, 02:52
۴ تا پست بالا تر رو ملاحظه کنید « http://www.webhostingtalk.ir/f15/31636/index6.html#post305934

تو پست های قبلی گفته بودیم که فروش تموم شده

X2Maxer
October 11th, 2011, 23:04
من ازیشون سرویس گرفتم - در ابتدا سرعت پورت بسیار خوب بود روی سروی که از پایا سرور گرفته بودن ولی بعد از مدتی که تغییر سرور دادن:

http://up98.org/upload/server1/01/t/k4v8u6emuyy7i4405wky.jpg

موفق باشید.

PENOIL
October 11th, 2011, 23:23
من ازیشون سرویس گرفتم - در ابتدا سرعت پورت بسیار خوب بود روی سروی که از پایا سرور گرفته بودن ولی بعد از مدتی که تغییر سرور دادن:

http://up98.org/upload/server1/01/t/k4v8u6emuyy7i4405wky.jpg

موفق باشید.

http://up.vatandownload.com/images/lqem8ill16m5uph2h6ad.jpg

هر یوزر رو پورت 80 مگ محدود شده :-x اگر این آیپی وی پی اس شما نیست اعلام کنید

با سپاس

اینجا هم تاپیک انتقاد نیست

تو بخش مربوشه بزنید

اینم نحوه برخورد شما : http://up.vatandownload.com/images/xo04cb5zdpxonlhutz4n.jpg

اینم اگر یادتون باشه قبلا گفته بودید اسپید کمه رو سرور لاس وگاس : http://up.vatandownload.com/images/m64qs9j9xwnnalo05qw.jpg

X2Maxer
October 11th, 2011, 23:33
خوبه - با هر شخصیتی باید مثله خودش رفتار کرد !

اصولا اهل این نیستم که از پی ام کسی عکس بگیرم ولی اگه یادتون باشه چند بار تهدید کردید که Ignore می کنم ! یا مثلا می گفتی : خوردی هستشو تف کن ؟؟؟ روی اعصاب یک کاربر راه می ری عجیب.

شما نبودید که می گفتید رم سرور 24 گیگ ولی روش 300 یوزر می خوام تغریف کنم !! این یعنی اینکه کلاه گذاشتن سر مردم !! فروش به صورت Oversell !! به این شدت ؟

سرور دست شماست و هر لحظه بخوایید چند تا سرور رو خواموش می کنید و تست سرعت می گیرید و گرفتن یک عکس ... lol اون عکسی که من دادم در حالت عادی بود که همه داشتن از سرور شما استفاده می کردن.

عذر خواهی می کنم از مدیران اطلاع کامل دارم که تاپیک انتقاد نیست ولی کلاه رفتن سر دیگران هم جالب نیست

ارادتمند

PENOIL
October 11th, 2011, 23:56
خوبه - با هر شخصیتی باید مثله خودش رفتار کرد !

اصولا اهل این نیستم که از پی ام کسی عکس بگیرم ولی اگه یادتون باشه چند بار تهدید کردید که Ignore می کنم ! یا مثلا می گفتی : خوردی هستشو تف کن ؟؟؟ روی اعصاب یک کاربر راه می ری عجیب.

شما نبودید که می گفتید رم سرور 24 گیگ ولی روش 300 یوزر می خوام تغریف کنم !! این یعنی اینکه کلاه گذاشتن سر مردم !! فروش به صورت Oversell !! به این شدت ؟

سرور دست شماست و هر لحظه بخوایید چند تا سرور رو خواموش می کنید و تست سرعت می گیرید و گرفتن یک عکس ... lol اون عکسی که من دادم در حالت عادی بود که همه داشتن از سرور شما استفاده می کردن.

عذر خواهی می کنم از مدیران اطلاع کامل دارم که تاپیک انتقاد نیست ولی کلاه رفتن سر دیگران هم جالب نیست

ارادتمند

لطفا با مدرک حرف بزنید

این عکس سرور آلمان خودتون مقدار رم و وی پی اس هایی که روش ایجاد شده رو ببینید :

http://up.vatandownload.com/images/70g2q7p46vm4tikjaxrl.jpg

اینم عکس سروری که ایشون میگن 300 تا وی پی اس دارم روش

http://up.vatandownload.com/images/sfuiw041xg6nx526pwrw.jpg

به مقدار رم و سی پی یو ای که مصرف شده است توجه کنید بعدا بگید اور سل

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------

اگرم شکی در عکس ها هست بگید تییم بدم بیاید ببینید

X2Maxer
October 11th, 2011, 23:57
به هر حال به قول شما باید با مدرک صحبت کنم ! بنچره پی ام یاهو مسنجر یه محیط کاملا شخصیه و اینکه بخوام عکس بگیرم اصلا کار درستی نیست !
الان که می بینم می زنید زیر حرفهای خودتون تعجیب می کنم :) ولی خوب یادمه که چند بار جمله 300 کاربر روی یک سرور با رم 24 گیگ می خوام تعریف کنم (که انگار خیلی کمتره) رو تکرار کردین ! که بیشتر کاربرا مکروتیک هستند و مصرفی ندارند و میشه فروش بیشتری داشت ؛ به این خاطرم روی این سرور فعلا کاربراتون کمه چون بقیه سروراتون فعلا فعاله و به قول خودتون در حال انتقالید.
دلیلی نمی بینم بخوام حرف دورغ بزنم چون فروشنده سرور نیستم که بخوام با شما رقابت کنم ! بیشتر از این بحث کردن درست نیست.

PENOIL
October 11th, 2011, 23:59
به هر حال به قول شما باید با مدرک صحبت کنم ! بنچره پی ام یاهو مسنجر یه محیط کاملا شخصیه و اینکه بخوام عکس بگیرم اصلا کار درستی نیست !
الان که می بینم می زنید زیر حرفهای خودتون تعجیب می کنم :) ولی خوب یادمه که چند بار جمله 300 کاربر روی یک سرور با رم 24 گیگ می خوام تعریف کنم (که انگار خیلی کمتره) رو تکرار کردین ! که بیشتر کاربرا مکروتیک هستند و مصرفی ندارند و میشه فروش بیشتری داشت ؛ به این خاطرم روی این سرور فعلا کاربراتون کمه چون بقیه سروراتون فعلا فعاله و به قول خودتون در حال انتقالید.
دلیلی نمی بینم بخوام حرف دورغ بزنم چون فروشنده سرور نیستم که بخوام با شما رقابت کنم ! بیشتر از این بحث کردن درست نیست.

هیج دیتا سنتری بیشتر از 256 تا آیپی نمیده

اگر شکی هست از پایا سرور بپرسید بنده چند تا آیپی برای سرور دارم

عکس هم گراشتم رنج آیپی سرورو ببینید و تعداد وی پی اس ها

با سپاس

kafshdoozak
October 16th, 2011, 15:30
آقا من ديشب ساعت 11 از شما وي پي اس خريدم گفتين 1 ساعت ديگه تحويل ميدين الان ساعت 3 بعد از ظهر فرداشه هنوز بهم ندادين پشتيباني هم كه تيكت ميزنيم جواب نميدينو آقا مورد نداره دير بشه فقط حده اقل بگين كه سره كار نباشيم 2 ساعت بعد تاريخ ثبت هم امروز بايد باشه نه ديروز

PENOIL
October 16th, 2011, 18:48
آقا من ديشب ساعت 11 از شما وي پي اس خريدم گفتين 1 ساعت ديگه تحويل ميدين الان ساعت 3 بعد از ظهر فرداشه هنوز بهم ندادين پشتيباني هم كه تيكت ميزنيم جواب نميدينو آقا مورد نداره دير بشه فقط حده اقل بگين كه سره كار نباشيم 2 ساعت بعد تاريخ ثبت هم امروز بايد باشه نه ديروز

تحویل داده شد

شرمنده بابت دیر کرد

kafshdoozak
October 18th, 2011, 15:59
سرويسشون و پشتيبتنيشون عاليه خيلي ممنون

Hamsaye
November 6th, 2011, 12:57
با سلام

این سرویس هنوز موجوده؟

PENOIL
November 6th, 2011, 13:20
سلام نه خیر خیلی وقته تموم شده

vahiiii
November 21st, 2011, 11:55
شایان جان کارش درسته منم تایید میکنم

mehrdad.fatahi69
April 19th, 2012, 11:10
با سلام و خسته نباشید.این وی پی اس ها مثلا 1گیگ رم واسه سرور زدن با زی هم کار بردی دارند ؟؟؟؟؟؟؟؟.با تشکر.

mohsen12
April 19th, 2012, 12:29
پلن 1 گیگ تون رو می خوام اما نوشته 17 تومان ؟!
512 هم نمیشه سفارش داد ؟!

sorrowrock
April 19th, 2012, 13:04
حداقل و سرعت چند مگ میده دوست عزیز؟

AmirHosein
April 19th, 2012, 13:19
فروش خیلی وقته تموم شده
قفل شد.