توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی هاست اشتراکی روی سرور اختصاصی
mehritc1
September 15th, 2011, 17:49
سلام دوستان خوب هستید؟
من قصد دارم هاست اشتراکی راه اندازی کنم. شرایطش چی هست و چه امکاناتی میخواد؟
مشخصات سرور پیشنهادی خودم این هست:
1 x Intel Xeon Quad core E5620
3 x 8GB DDR3 1333 ECC/REG
2 x 1TB 32M cache SATA2 7200rpm
1Gbs Port
من روی این سرور تعدادی هم وی پی اس میخوام بفروشم.
آیا جواب کارم رو میده؟
با تشکر از همگی
zcj
September 15th, 2011, 23:01
سلام
اره یه سرور مجازی بیار بالا Cpanel یا دایرکت ادمین نصب کن
mehritc1
September 16th, 2011, 00:50
سلام
اره یه سرور مجازی بیار بالا Cpanel یا دایرکت ادمین نصب کن
داداش سلام
خوب من میخوام یه هاستینگ حرفه ای باشه.
مشکلی که پیش نمیاد؟
سرور بک آپ هم باید جدا بگیرم؟
MbjHosting
September 16th, 2011, 01:21
داداش سلام
خوب من میخوام یه هاستینگ حرفه ای باشه.
مشکلی که پیش نمیاد؟
سرور بک آپ هم باید جدا بگیرم؟
اگر می خواهید حرفه ای باشد هرگز مجازی ساز نصب نکنید.
مستقیم سیستم عامل لینوکس یا ویندوز نصب کنید و با نصب سی پنل و یا... استفاده فرمایید.
mehritc1
September 16th, 2011, 01:37
اگر می خواهید حرفه ای باشد هرگز مجازی ساز نصب نکنید.
مستقیم سیستم عامل لینوکس یا ویندوز نصب کنید و با نصب سی پنل و یا... استفاده فرمایید.
خوب اگر بخوام مستقیم روی سرور اختصاصی نصب کنم باید یک سرور دیگه هم اجاره کنم. حالا پیشنهاد شما واسه همچین سروری چی هست؟ که هم جواب کارم رو بده و هم از نظر قیمت مناسب باشه؟
MbjHosting
September 16th, 2011, 01:38
خوب اگر بخوام مستقیم روی سرور اختصاصی نصب کنم باید یک سرور دیگه هم اجاره کنم. حالا پیشنهاد شما واسه همچین سروری چی هست؟ که هم جواب کارم رو بده و هم از نظر قیمت مناسب باشه؟
پ.خ شد.
mohsened
September 16th, 2011, 21:52
اینجا نمیشد این مورد رو بفرمایید همه دوستان استفاده کنن ؟
mehritc1
September 16th, 2011, 22:30
اینجا نمیشد این مورد رو بفرمایید همه دوستان استفاده کنن ؟
شما درست میفرمایید باید همینجا دوستان گفتگو کنند تا یه نتیجه گیری از نظر کلیه اساتید گرفت
mohsened
September 16th, 2011, 22:33
شما اخیرا یک پست ایجاد کردید و نتیجه همگن سازی بود . یعنی شما یک سرور رو فقط برای مشتریان میزبانی سایت در نظر بگیرید . یک سرور برای سرور مجازی . یک سرور برای هاست دانلود و ... /
حالا شما می تونید برای شروع یکی از این زمینه هارو انتخاب کنید تا کم کم بتونید کارتون رو گسترش بدید .
mehritc1
September 16th, 2011, 22:37
شما اخیرا یک پست ایجاد کردید و نتیجه همگن سازی بود . یعنی شما یک سرور رو فقط برای مشتریان میزبانی سایت در نظر بگیرید . یک سرور برای سرور مجازی . یک سرور برای هاست دانلود و ... /
حالا شما می تونید برای شروع یکی از این زمینه هارو انتخاب کنید تا کم کم بتونید کارتون رو گسترش بدید .
البته من تا اونجایی که از تاپیک قبل که گفتید نتیجه گرفتم این بود که میشه روی یک سرور اختصاصی همه این کار ها رو انجام داد ولی نباید مثلا سرور هاست دانلود را کنار بقیه استفاده کرد چون مصرف بالایی داره؟
درست میگم؟
mohsened
September 16th, 2011, 22:39
خوب این دیگه همگن سازی نیست . همگن سازی یعنی اینکه روی هر سرور ، سرویس های مشابهی به کاربرانتون بدید .
mehritc1
September 16th, 2011, 22:42
خوب این دیگه همگن سازی نیست . همگن سازی یعنی اینکه روی هر سرور ، سرویس های مشابهی به کاربرانتون بدید .
اما برخی دیگه از دوستان نظرشون این بود که اگه از نظر سخت افزاری مشکلی نداری و میشه همچین کاری کرد.
خودتون چیکار کردید برای این موضوع؟
mohsened
September 16th, 2011, 23:21
اما برخی دیگه از دوستان نظرشون این بود که اگه از نظر سخت افزاری مشکلی نداری و میشه همچین کاری کرد.
خودتون چیکار کردید برای این موضوع؟
برای ارائه سرور مجازی و هاستینگ شما باید ابتدا یک مجازی ساز نصب کنید و بعد یک سرور مجازی رو به هاستینگ اختصاص بدید و در کنارش سرور های مجازی دیگه رو بفروشید . حالا اگر مشتری سرور مجازی بخواد برای اکانتینگ استفاده بکنه مقدار خیلی زیادی از پورت سرور رو مصرف می کنه در نتیجه باعت میشه کیفیت هاست شما هم پایین بیاد .
ما از ابتدا یک سرور رو برای هاستینگ گرفتیم و کار رو شروع کردیم و کم کم داریم گسترش میدیم .
mehritc1
September 16th, 2011, 23:27
برای ارائه سرور مجازی و هاستینگ شما باید ابتدا یک مجازی ساز نصب کنید و بعد یک سرور مجازی رو به هاستینگ اختصاص بدید و در کنارش سرور های مجازی دیگه رو بفروشید . حالا اگر مشتری سرور مجازی بخواد برای اکانتینگ استفاده بکنه مقدار خیلی زیادی از پورت سرور رو مصرف می کنه در نتیجه باعت میشه کیفیت هاست شما هم پایین بیاد .
ما از ابتدا یک سرور رو برای هاستینگ گرفتیم و کار رو شروع کردیم و کم کم داریم گسترش میدیم .
خوب منم همین رو میگم فعلا برای شروع میشه هر 2 را کنار هم داشت، وقتی به قول شما پورت سرور زیاد مصرف شد جدا سازی کنیم؟
درسته؟
mohsened
September 16th, 2011, 23:28
بله دقیقا ، اما انتقال دردسر های زیادی داره ...
mehritc1
September 16th, 2011, 23:33
بله دقیقا ، اما انتقال دردسر های زیادی داره ...
اما تا اونجایی که من اطلاع دارم انتقال سرور هاست دردسری نداره اگر هر 2 تا سرور از whm استفاده کنند.
با این سخت افزاری که دارم فکر نکنم چند متدی مشکلی برام بوجود بیاد. درسته؟
مشخصات سرور هاستینگ شما چی هست؟
mohsened
September 17th, 2011, 00:09
به هر حال انتقال مستلزم صرف وقت و قطع کردن سرویس کاربرانتون هست پس بهتره که تا جایی که امکان داره اینکارو نکنید .