ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست ريسلر چيه؟

shazo
September 15th, 2011, 01:16
سلام خسته نباشيد دوستان من يه سوال داشتم هاست ريسلر چيه . چه كاربردي داره ؟

ممنون

kevin_n
September 15th, 2011, 01:21
با سلام.
یعنی‌ نمایندهٔ فروش هاست میزبان.مثلا شما ۵۰ گیگ هاست میخرید و تیکه تیکه میفروشید به کاربرهای خودتون

Hostpolis
September 15th, 2011, 01:23
ریسلر به این معنی هست که شما میزان فضایی رو اجاره میکنید و این امکان رو دارید که این فضا و امکاناتی که باهاش میاد رو بشکنید و به سایت های دیگه بفروشید. برای افرادی که میخوان وارد کار هاستینگ بشن، بهتره با ریسلر شروع کنن.

Reseller web hosting - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Reseller_web_hosting)

shazo
September 15th, 2011, 02:40
بعد اين 50 گيگ شمال هاست دانلود ميشه "؟ فكر كنم اكثرا بايد هاست سالانه بشه و اين مثلا من بگيرم براي شروع كار محيط كاربريش چه طوريه

nima17701
September 15th, 2011, 04:28
هاست دانلود با هاست وب از نظر پورت ارتباطی تفاوت دارند ، در کل تفاوت چندانی ندارند
در ریسلر شما اگر از کنترل پنل Cpanel استفاده کنید دارای 2 کنترل پنل هستید Cpanel مدیریت هاست خود ، و WHM مدیریت و ساخت اکانت های میزبانی در کل اگر تازه میخواین این کار را شروع کنید بهترین گزینه ریسلر است چون نیاز به دانش خاصی و مدیریت آنچنانی ندارد
موفق باشید

IHND4
October 27th, 2011, 03:39
آقا حالا به کمک این سایت robtex.com چطور میشه فهمید کسی ریسلر هست یا نه. من زیاد از اطلاعات این سایت چیزی سر در نمیارم. توی قسمت گرافش هرچی شلوغ تر باشه یعنی ریسلرش بیشتره؟ :p (فکر کنم آخر زیر دیپلمی گفتم؟! آره؟)