توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : dns
bekhodamche
September 15th, 2011, 00:39
سلام
خیلی توی انجمن و نت گشتم ولی چیز واضحی در این مورد پیدا نکردم متاسفانه
من سرور مجازی خریدم! دایرکت ادمینم روش نصب شده و یه دامنه هم خریدم و می خوام از دایرکت ادمین برای هاستینگ استفاده کنم!
خب حالا باید برای تنظیم دی ان اس ها و ... کلا شروع کار چکار باید کنم؟ چه توی پنل دایرکت ادمین و چه توی پنل دامینم چکار باید انجام بدم؟ بعد از تنظیم دی ان اس برای ارائه هاست به یوزر ها چکار باید انجام بدم؟
zcj
September 15th, 2011, 01:58
شما باید برید داخل پنل دامنه تون 2 تا A رکورد بسازید به طور مثال شما دامنه تون domain.com هست و ای پی سرور تون 1.1.1.1 باید ns1.domain.com و ns2.domain.con رو واسه این ای پی بسازید بعد دی ان اس ها رو به یوزر هاتون بدید که روی دامنه شون ست کنن بعد براشون کلاینت بسازید و دامنه شون رو ادد کنید داخل دایرکت ادمین
bekhodamche
September 15th, 2011, 05:03
خیلی ممنون... فقط کاش کمی مبتدیانه تر توضیح می دادید
iMohsen
September 15th, 2011, 08:55
شما دامنه رو کجا ثبت کردید ؟
bekhodamche
September 15th, 2011, 22:21
شما دامنه رو کجا ثبت کردید ؟
دسترسی کامل به همه چیه دامنه دارم!
فقط نمی دونم اولا باید توی پنل دامنه چه کنم؟ دوما اینکه توی پنل دایرکت ادمین بعدش چیکار کنم؟ برای دادن هاست به یه اکانت و دامنه چکار باید کنم؟
---
September 15th, 2011, 22:30
یه مدیر استخدام کنید کارای اولیه رو انجام بده براتون
بی دردسر و وقتتون هم تلف نمیشه
bekhodamche
September 15th, 2011, 22:39
مشکل اینه که وی پی اس رو خریدم که توی ماه اول خودم یاد بگیرم!
sardarn
September 15th, 2011, 22:42
برید به قسمت Administrator Settings اونجا یک سری تنظیمات داره از جمله DNS
bekhodamche
September 15th, 2011, 23:06
برید به قسمت Administrator Settings اونجا یک سری تنظیمات داره از جمله DNS
خب اونارو هم تغییر دادم! توی پنل دامنه چه کنم؟ و برای دادن اکانت و هاستینگ چه کنم؟
sardarn
September 16th, 2011, 09:32
خب اونارو هم تغییر دادم! توی پنل دامنه چه کنم؟ و برای دادن اکانت و هاستینگ چه کنم؟
توی دامنه dns هایی رو که ساختید وارد می کنید برای هاستینگ هم میرید یوزر می سازید از اونجا حجمش و همه چیزیش رو مشخص می کنید