PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال از کارابران نیکان وی پی اس - nikanvps.com

DaRiOuShJh
September 14th, 2011, 20:10
سلام دوستان و خسته نباشید من حدودا یک سال پیش از vastdata هاست گرفته بودم که بعد از چند ماه رفت رو هوا و پرید بعد حسام عزیز بعد از چندماه گفت میخوام بهت سرویس بدم از هاست جدیدمون که همون سایت نیکان وی پی اس بود 3-4 ماهی سرویس دادن بهمون دستشونم درد نکنه خوب بود تا اینکه از دو هفته پیش مشکل پیدا کرده همه چی هم سایت خودشون هم سرور ها و ... مدام میزنه ساسپند یا ... ایمیل هم زدم پاسخ ندادن میخواستم ببینم از دوستان کسی خبر داره که چه خبره؟ موندگار هست یا دوباره میخواد منحل بشه؟ حداقل قبلش به ماها یه خبر کوچیک بدن بک آپ بگیریم از اطلاعاتمون بک آپ هم که هیچوقت بهمون نمیدن باز من خودم بک آ= میگیرم هر هفته میکشم رو هاست های دیگم منتها انجمن هست دیگه هر روز کلی بازدید و پست و ... داره یه هفته پیش زمان زیادیه جدا از اینکه ما رو هم بی اعتبار میکنن جلو کاربرهامون اطلاعات اون بنده خدا ها هم میپره

AmirHosein
September 14th, 2011, 20:40
حسام آشنا الان یکی از staff های مایا هاست هستن میتونن اونجا پیگیری کنید.

behrooz_iri
September 14th, 2011, 20:46
بعد حسام عزیز بعد از چندماه گفت میخوام بهت سرویس بدم از هاست جدیدمون که همون سایت نیکان وی پی اس بود 3-4 ماهی سرویس دادن بهمون دستشونم درد نکنه خوب بود تا اینکه از دو هفته پیش مشکل پیدا کرده

آزموده را آزمودن خطاست

DaRiOuShJh
September 14th, 2011, 23:38
حسام آشنا الان یکی از staff های مایا هاست هستن میتونن اونجا پیگیری کنید. ممنون برادر ولی آخه دفعه سومه بدونه خبری چیزی میخوان عوض کنن ها یه مقدار مشتری اینجا زیادی بوق نیست؟
آزموده را آزمودن خطاست بله بهروز جان ولی اگر به شما هم بیان بگن میخوام اشتباهه قبلا رو درست کنم یه سرویس خوب بهت بدم مشتری شی چه میکنی؟ البته برای بار دوم هم هزینه ای نگرفتند

tthost
September 15th, 2011, 12:47
حسام آشنا الان یکی از staff های مایا هاست هستن میتونن اونجا پیگیری کنید.

عجــــــــــب
اسپم هست اما ارزششو داشت!