ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا استفاده از add on domain بر سئوی سایت اثر منفی می گذارد ؟

Germanizer
September 14th, 2011, 02:25
سلام
دوستان ببخشید من مدتیه که یه هاست جدید گرفتم و سه چهار تا هم دامین که از اینها یکیش ست شده روی هاست و سه تا دامین دیگه add on aomain شدن روی اون دامنه اصلی ست شده روی هاست.
من از یکی از اینها استفاده کردم. این طور که دامنه x دامنه اصلی است که ست شده با هاست و دامنه y جزء دامنه هایی است که add on domain شده روی دامنه x . به عباری دامنه y در این حالت زیرمجموعه دامنه x است.
الان من مدتیه که سایتی رو با دامنه y که زیرمجوعه است را راه اندازی کردم در حالی که از x که دامنه اولیه هاست است استفاده نکرده. الان چند وقت می گذره اما اصلا شرایط این سایتم که روی دامنه y است و add on domain شده ، خوب نیست توی گوگل. و با اینکه همه مطالبش هم تک هستند اگر توی صفحات 15 ام به بعد گوگل بیاد.

سایتم هم html است و خودم ساختم با فرانت پیج و دریم ویور. قالبش رو از یه سایت خارجی دانلود کردم و مطالب و لینک بندیش رو خودم انجام دادم.

به نظرتون دوستان اون مورد add on domain با توضیحاتی که من دادم تاثیر داره روی سئو و موقعیت سایت در گوگل ؟
با تشکر از شما

Hostpolis
September 14th, 2011, 02:41
سوال جالبی بود.

خوب داستان اینه که شما دو راه جلو پاتون بود. فوروارد کردن دامنه و اد آن کردن.

فورواردر در حقیقت از طریق وب سرور یا رجیسترر دامنه رو روی دامنه اصلی میگذاره. اگر گوگل رو توجه کنید همین کار رو خودش انجام میده. و پیشنهاد میده که از متا تگ فوروارد در html برای اینکار استفاده کنید.

راه دوم ادآن دومین هست که شما استفاده کردید. حالا مورد اینجاست که گوگل به محتوای یکسان حساس هست. نکته دیگه اینکه ادآن دامنه صرفا قابلیت میزبانی هست و ربطی به دامنه نداره. یعنی ادآن دامنه رو برای این گذاشتن که شما هزینه میزبانی کمتری پرداخت کنید و چند تا سایت رو روی یک هاست لود کنید. در نتیجه شما بصورت اشتباه دارید از امکانی که دارید استفاده میکنید.

نتیجه: از فورواردر استفاده کنید که حداقل بدونید ریسکی متحمل نمیشید و فعالیتتون استاندارد هست.

The Godfather
September 14th, 2011, 02:54
من منظور شما رو درست متوجه نشدم . ولی باید بگم داشتن دو دامنه یا حتی ساب دامین که از یک دیتابیس استفاده می کنند ! تا قبل از از این که اجباری بشه ، اصال کار درستی نیست .

برای نمونه اگر شما هم با دامنه : www.xxx.com و هم با دامنه www.yyy.com یک محتوا رو می بینید ، اصلا درست نیست . دلیلش هم اینه که رتبتون در گوگل خیلی دیر رشد می کنه . چون ترافیک بازدیدتون نصف میشه . یعنی ممکنه اگر فقط از دامنه www.xxx.com استفاده کنید رتبه الکسای شما در یک ماه ده هزار تا پیشرفت کنه ، ولی اگر همزمان با xxx.com ، از yyy.com هم استفاده کنید ، چون ترافیک بازدیدتون کم میشه شاید هر دامنه در ماه چهار هزار تا هم پیشرفت نکنه . این قضیه در گوگل ههم صدق می کنه .

اما اگر به خاطر *****ینمگ مجبور شدید دو تا دامنه داشته باشید ، اولا پیشنهاد یم کنم از ساب دامین همونی که ***** شده استفاده کنید ، اما اگر اصرار دارید که دامنه جدید بگرید ، میتونی برای این که بازدیدکنندگانی که با چی پی ببه ادرس ***** شدتون میان ، نپرند ، دامنه ***** شده رو فوروارد کنید به دامنه جدیدتون .
اینطوری دیگه نیازی نیست نگران چنین مسائلی باشدی. چون ترافیکتون بازدیدتون هم حفظ میشه