PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همکاری برای راه اندازی سایت پشتیبانی قالب wordpress

rezaei1374
September 13th, 2011, 20:48
سلام
این تاپیک رو ایجاد کردم برای اینکه:
با توجه به صحبت هایی که در vbiran شد تصمیم گرفتیم سایت پشتیبانی قالب وردپرس بزنیم تمامی کارها انجام شده تا الان چندین نفر اعلام آمادگی کردن اما چون هرچی گروه بزرگتر باشه قوی تره تصمیم گرفتیم از تمامی دوستان دعوت به همکاری کنیم
دوستانی که تمایل دارن در زمینه طراحی یا فارسی سازی قالبها و پوسته های وردپرس (یا هر سیستم مدیریت محتوای دیگه) همکاری کنن، اعلام کنن تا یه گروه تشکیل بدیم و با ایجاد یه سایت در این زمینه فعالیت کنیم.

با توجه به پیشرفت هر روزه و فراگیر شدن وردپرس و درخواستهای زیادی که برای طراحی یا فارسی سازی قالبهای اون هست، این کاریه که میتونه خیلی موفق باشه.

امیدوارم هر کسی که وارده همکاری کنه

دوستانی که تمایل به همکاری دارن لطفا پ.خ بدن

ممنون

Nima.s
September 13th, 2011, 21:07
سلام

لطفا اسم و نمونه کارهای کساانی رو که تو تیم هستند رو بگید تا سطح گروه رو بدونیم

rezaei1374
September 13th, 2011, 21:12
با توجه به اینکه هنوز وبسایت افتتاح نشده بنده فعلا افرادی که اعلام آمادگی کردن را لیست می کنم و جزئیات را به زمان افتتاح موکول می کنم
از مدیران وب آلفا اعلام آمادگی شده
و از اعضای p30vel
vbiran

armintanha
September 13th, 2011, 21:49
با توجه به اینکه هنوز وبسایت افتتاح نشده بنده فعلا افرادی که اعلام آمادگی کردن را لیست می کنم و جزئیات را به زمان افتتاح موکول می کنم
از مدیران وب آلفا اعلام آمادگی شده
و از اعضای p30vel
vbiran

واسه اینجور سایت ها 1 نفر زیاد چه برسه که بخوای یه تیم تشکیل بدی .!
حداقل بزار سایتتون دور بگیر بعد یه گروه تشکیل بده ..! دیگه ادم بیکار واسه اینجور کار ها پیدا نمیشه.!
منظورتون از پشتیبانی قالب چی بود ؟ اموزش ویرایش قالب و کد ها ؟

rezaei1374
September 13th, 2011, 21:52
واسه اینجور سایت ها 1 نفر زیاد چه برسه که بخوای یه تیم تشکیل بدی .!
حداقل بزار سایتتون دور بگیر بعد یه گروه تشکیل بده ..! دیگه ادم بیکار واسه اینجور کار ها پیدا نمیشه.!
منظورتون از پشتیبانی قالب چی بود ؟ اموزش ویرایش قالب و کد ها ؟
این نظر شخصیته و برا ی خودت محترمه
آموزش ویرایش قالب نه هرکی خواست بره یاد بگیره
شما که تو vbiran می خواستی قالبتو بفروشی همونجام توضیح دادم برو بخون