PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی توی پنل خودم میخوام

Mehdi_Enter
September 12th, 2011, 18:03
یک سرور اختصاصی میخوام خرید شه برام از یکی از دیتاسنتر ها که تو پنل خودم باشه و برای خودم پنل داشته باشم

یعنی نمیخوام تو پنل کسی باشه میخوام خودم پنل داشته باشم تا موقع تمدید دیگه دنباله طرف نباشم ..خودم به کارش کنم:x

دوستان کسی هست که معتبر باشه و مورد تایید باشه این خرید را برام کنه ..

دیتاسنتر .. هر کجا باشه مهم نیست فقط برای مجازی سازی ویندوز خوب باشه .. و زیاد حساس نباشه 8-|

کسی هست اعلام کنه

Hostpolis
September 12th, 2011, 18:10
سلام،

ما مستقر در آی وب کانادا هستیم. سالن خودمون رو داریم و صرفا از آی وب برق و اینترنت میگیریم.
رنج قیمت سرورهامون هم از 80 دلار تا 760 دلار هست.
پنل ریبوت و در صورت نیاز کی وی ام رو هم به خودتون واگذار میشه.

Mehdi_Enter
September 12th, 2011, 18:23
سلام،

ما مستقر در آی وب کانادا هستیم. سالن خودمون رو داریم و صرفا از آی وب برق و اینترنت میگیریم.
رنج قیمت سرورهامون هم از 80 دلار تا 760 دلار هست.
پنل ریبوت و در صورت نیاز کی وی ام رو هم به خودتون واگذار میشه.

خوب یعنی .. خودم پنل مورد نظر را خواهم داشت

یا میخواهید توی پنل خودت بدی .. به من

من میخوام توی پنل خودم باشه

Hostpolis
September 12th, 2011, 18:37
خیر دوست عزیز.

ما از جایی سرویس نمیگیریم که به شما اونو بدیم. ما یک سالن در آی وب داریم که سرورها و تجهیزات خودمون رو نصب کردیم و مثل خود آی وب داریم سرور اجاره میدیم. همه تجهیزاتمون نو هستند و طبیعتا کیفیت سرویسمون قابل رقابت با دیتاسنترهای خیلی بزرگتر هست.

هر امکاناتی که دیتاسنترها میدند رو ما هم ارائه میدیم.

Mehdi_Enter
September 12th, 2011, 18:48
خیر دوست عزیز.

ما از جایی سرویس نمیگیریم که به شما اونو بدیم. ما یک سالن در آی وب داریم که سرورها و تجهیزات خودمون رو نصب کردیم و مثل خود آی وب داریم سرور اجاره میدیم. همه تجهیزاتمون نو هستند و طبیعتا کیفیت سرویسمون قابل رقابت با دیتاسنترهای خیلی بزرگتر هست.

هر امکاناتی که دیتاسنترها میدند رو ما هم ارائه میدیم.

خوب یعنی پس توی پنل خودم هست ..

لطفا قیمت ها را هم بفرمایید و بعد نحوه پرداخت هم بگید عالی میشه

Hostpolis
September 12th, 2011, 19:36
اکثر مشتریان ایرانی ما 2 تا سرور زیر رو انتخاب میکنند:

i3-540
2GB Ram
500GB HDD
Port 100mbit
Traffic: 10TB
IP: 4

80$/mo

X3440
4GB RAM
1TB HDD ES
Port 100mbit
Traffic 10TB

$140/mo

رم اضافه:
2GB: 5$/mo
4GB: 8$/mo

آی پی
4 عدد: رایگان
8 عدد: 8 دلار
16 عدد: 16 دلار
32 عدد: 32 دلار

هارد:
500 عادی: 5 دلار
1 ترابایت عادی: 10 دلار
500 اینترپرایز: 10 دلار
1 ترابایت اینترپرایز: 20 دلار

رید کارد جهت رید 0 یا 1: 20 دلار ماهانه
رید کارت جهت رید 10: 40 دلار ماهانه

نحوه پرداخت بانک ملی ایران. قیمت دلار رو هر روزی که موعد پرداخت بود ما خدمتتون اعلام میکنیم که برابر قیمت صرافی در بازار تهران هست.

HugeServer
September 17th, 2011, 19:29
با سلام،

در صورت درخواست میتونید از سرور های ما در لوس آنجلس استفاده کنید.

از طریق پنل به صورت رایگان خودتون میتونید ربوت بدهید. ارایه میشود -> manage.hugeserver.com (http://manage.hugeserver.com)
پورت ها به صورت اختصاصی با پهنای باند محدود به 10TB و بالاتر میباشند.
پایداری شبکه و برق سرور ها به صورت ۱۰۰% تضمین شده میباشد، و در صورت اختلال به شما خسارات داده خواهد شد.
شما میتوانید دلار را به صورت مستقیم با قیمت روز از اشخاص فروشنده پیپال دریافت کنید و برای ما ارسال فرماید، یا اینکه هزینه را به قیمت مشخس شده به حساب بانکی ما در ایران واریز کنید. هزینه تعیین شده از طرف ما در حال هزار ۱۳۰۰ تومان میباشد.

در صورت درخواست میتوانید با ما در تماس باشید و سرور مورد نظر خودتون رو انتخاب فرماید.

smartieuser
September 17th, 2011, 22:10
پنل هم ارائه میکنیم.
شامل نصب OS, ریبوت, گراف پهنای باند مصرفی, rescue و ...

برای اطلاعات بیشتر به این قسمت (http://www.webhostingtalk.ir/f11/31652/) مراجعه کنید.

Sindad
September 17th, 2011, 23:41
http://www.webhostingtalk.ir/f11/27202/?highlight=

irlogo
September 18th, 2011, 00:19
اکثر مشتریان ایرانی ما 2 تا سرور زیر رو انتخاب میکنند:

i3-540
2GB Ram
500GB HDD
Port 100mbit
Traffic: 10TB

80$/mo

X3440
4GB RAM
1TB HDD ES
Port 100mbit
Traffic 10TB

$140/mo

رم اضافه:
2GB: 5$/mo
4GB: 8$/mo

آی پی
4 عدد: رایگان
8 عدد: 8 دلار
16 عدد: 16 دلار
32 عدد: 32 دلار

هارد:
500 عادی: 5 دلار
1 ترابایت عادی: 10 دلار
500 اینترپرایز: 10 دلار
1 ترابایت اینترپرایز: 20 دلار

رید کارد جهت رید 0 یا 1: 20 دلار ماهانه
رید کارت جهت رید 10: 40 دلار ماهانه

نحوه پرداخت بانک ملی ایران. قیمت دلار رو هر روزی که موعد پرداخت بود ما خدمتتون اعلام میکنیم که برابر قیمت صرافی در بازار تهران هست.

ممنون می شوم در صورت "امکان به این موارد پاسخ دقیق بدهید.

1- به ترتیب بر روی سرور 1 و سرور 2 امکان افزایش چه میزان هارد دیسک و رم فراهم می باشد؟
2- برند هارد دیسک ها چه مارکی می باشد؟ سرعت مگابایت بافر هارد دیسک ها ؟
3- سرور ها رک مونت هستند یا PC ؟ اگررک مونت هستند چه برندی؟ اگر PC هستند برند مادربورد، پاور و فن پردازنده؟
4- برند رم ها چه مارکی می باشد؟ نوع DDR, اختلاف ولتاژ و FSB ؟
5- امکان ریبوت نامحدود و رایگان سرور توسط پنل ریموت میسر می باشد؟
6- پشتیبانی فنی سخت افزاری سرور ها با چه روش هایی میسر هست و اینتروال دقیق پاسخدهی چند دقیقه و در طول شبانه روز می باشد؟
7- هارد دیسک هایی که بر روی سرور ها هستند اینترپرایز هستند؟
8- منظور شمااز اینترپرایز چیست؟
9- قیمت امروز دلار در صرافی امروز تهران که مورد تایید شما بوده است چه مبلغی می باشد؟ میانگین این قیمت در هفته گذشته چه طور؟
10- امکان ارائه قرار داد فارسی از شعبه ایران شما میسر می باشد؟ حقیقی یا حقوقی؟
11- رید کارد ها سخت افزاری می باشند؟
12- بر روی هر سرور امکان ارائه چند آی پی ورژن 4 می باشد؟
13- لایسنس های cPanel و Enkompass ارائه می کنید؟ چند؟
15- هزینه لایسنس های ویندوز سرور 2003 و 2008 با ذکر ورژن؟
16- امکان افزایش پهنای باند سرور وجود دارد؟ قیمت هر ترابایت؟
18- لطفا یک نمونه IP جهت بررسی ارائه بفرمایید.
19- در صورتی که درخواست رسمی حقوقی جهت تست یک روزه سرور ارسال کنیم این امر میسر می باشد؟
20- امکان راه اندازی همه مجازی سازی ها میسر می باشد؟
21- شبکه مبتنی بر مک نیست؟

پیشاپیش از پاسخ های دقیق شما متشکرم

Hostpolis
September 18th, 2011, 00:43
1- سرور 1 = کلا 2 هارد میگیره. سرور 2 = کلا 4 هارد میگیره / هردو تا 16 گیگ رم میگیرن 2-ما با سیگیت صرفا کار میکنیم برای ساتا و سس. برای سلید استیت با اینتل. 500 ها 16 هستند. 1ترابایت ها 32 3- رک مونت. دل / سوپرمایکرو / اچ پی 4- متنوع هستند. Ddr3-1333 5- پنل ریبوت روی apc میدیم بهتون خودتون ریبوت کنید. 6- روش رو متوجه نشدم. ما سیستم تیکت و تلفن اورژانس داریم. بسته به مشکل از 6 ساعت تا 24 ساعت تضمین تعویض 7- بسته به سفارش مشتری هست. 8- منظور ما نیست. منظور سیگیت هست. هاردهایی که جهت فعالیت های سنگین ساخته شدند. 9-1260 تومان. اطلاعی ندارم 10 ما شعبه ایران نداریم. قرارداد ها انگلیسی هستند. 11- کارد طبیعتا یعنی سخت افزار 12- بلوک های 4/8/16/32 ارائه میدیم. 13- بله. جهت لایسنس تیکت بدید. 14- ؟ 15-تیکت لطفا 16- بله فعلا 16 دلار برای هر ترابایت. داریم سعی میکنیم که در شبکه جدیدمون قیمت رو کاهش بدیم. 17-؟ 18-تیکت بزنید لطفا 19- درخواست حقوقی صرفا در حوزه یک کشور تعریف میشه. باید بیشتر صحبت کنیم که ما هدف شما رو از تست بدونیم. 20- طبیعتا ما علم همه مجازی ساز ها رو نداریم. ولی با وی ام ویر، زن و هایپر وی کار میکنیم. 21- منظور شما از مک رو متوجه نمیشم.

MbjHosting
September 18th, 2011, 04:01
سلام.
لطفا بفرمایید:
1- در چه موردی می خواهید استفاده فرمایید.
2- چقدر بودجه دارید؟
3- کدام کشور مد نظر است؟
4- دیتاسنتر خاصی را مد نظر دارید؟
5- مایل هستید خودتان انتخاب کنید ما پرداخت کنیم؟

باتشکر
موفق باشید.