توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قیمت گذاری دامنه easports.ir
ahmad.m3710
September 12th, 2011, 16:51
با سلام
لطفا دامنه ی زیر را قیمت گذاری کنید. تمام دامنه های بین المللی آن ثبت شده است و این دامنه در اختیار بنده می باشد.
با تشکر
easports.ir
webdata
September 12th, 2011, 17:10
بستگی به اين داره ساير دومینها توسط خود شرکت ثبت شده باشه، يا ساير افراد. در صورتی که توسط خود شرکت الکترونيک آرتز ثبت شده باشه، معلومه تمايل به انحصاری بودن دومينهاشون دارن و ميتونيد اميدوار باشيد که از اين دومين استقبال کنن.
در غير اينصورت جواب ميتونه منفی باشه.
ahmad.m3710
September 12th, 2011, 17:12
ممنون از پاسختون. نه فکر نمی کنم خود شرکت همه رو ثبت کرده باشه
webdata
September 12th, 2011, 17:18
خوب اين کارتون رو مشکلتر ميکنه. شايد واسشون اهميتي نداشته باشه.
همه مثل فيسبوک نيستن که کارشون به دادگاه بکشه براي دومين facebook.ir
ولي خوب، بهترين و معقولترين کار اين هست که خودتون باشون يه مکاتبه داشته باشيد و يا توي حراجي مختلف دومينتون رو به مزايده بزاريد.
اين نظر بنده بود.
ahmad.m3710
September 12th, 2011, 17:24
یعنی به نظر شما اگه من این دامین رو توی حراجی - داخلی یا خارجی - بفروشم مشکلی برام پیش میاد یا مسئولش ایرنیک هست که برام ثبت کرده ؟
webdata
September 12th, 2011, 17:27
فکر نميکنم مشکلي باشه، اين کار الان براي بعضيها يک تجارت محسوب ميشه، حالا شما هم اين کار رو بکنيد، چه مشکلي ميتونه داشته باشه.
شما مگه صاحب امتياز دامنه نيستيد؟
وقتي شما صاحب امتياز هستيد، دامنه کامل مطعلق به شماست.
ahmad.m3710
September 12th, 2011, 17:31
صاحب امتیاز خودم هستم. فقط خواستم مطمئن شم که مشکلی پیش نمیاد... جون احتمالا این دامین تو ایران مورد استقبال قرار می گیره ...
برای صاحبان گیم نت ها و مسابقات آنلاین و غیره ...
به هر حال ممنون از پاسختون.
یک سوال قیمت پیشنهادی شما در صورتی که خریدار بودید چقدر بود ؟
webdata
September 12th, 2011, 17:42
در مورد قيمت چيزي نميگم، اما مسلما دومينتون يک دومين تک هست.
m_dg_farari
September 12th, 2011, 21:33
قیمت واقعی دومین (نظر شخصی) : بین 500 تا 700 هزار تومن
قیمیتی که میتونید بفروشید تو ایران: 10 تا 25 هزار تومن :) میگی نه؟ تست کن :)
ahmad.m3710
September 12th, 2011, 22:36
در مورد قیمت که مسلما با این قیمتی که گفتید نمی دم... چون این دامین ارزش نگه داشتن رو داره. اگه به قیمت پیشنهادی من ( 350 هزارتومان) کسی پیدا شد که به قول شما تو ایران پیدا نمی شه می فروشم!