ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای سرور مجازی سازی کدام دیتاسنتر خوبه

Mehdi_Enter
September 12th, 2011, 02:42
برای ارایه vps ویندوز سرور کجا بهتر هست و زیاد گیر نمیدن .. مهم نیست از کجا باشه فقط از هر لحاظ برای vps دهی مناسب باشه .. و ایپی زیاد بده .. یعنی هر چی خواستیم کلا برای سرور مجازی ویندوز خوب و مناسب باشه ... کدام یک از دیتاسنتر را را میگید که خرید کنم .. و از دوستان کی هست این کار منو انجام بده که خودم بخرم تا فقط پرداخت را انجام بده چون میخوام پنل خودم باشه و برای خودم پنل داشته باشه .

info_dlsong
September 12th, 2011, 03:06
مجل ایجاد تاپیک اشتباه است
بصورت کلی بعضی از دیتاسنتر های اروپایی از حساسیت کمتری برخوردار هستند
موفق باشید

rn4j1m1
September 12th, 2011, 03:17
به موارد زیادی بستگی داره اما دو تا چیز که به نظرم مهمتر هست سطح خدمات شما و بازار هدف هست
اگه شما قرار هست خدماتی با سطح بالا ارائه بدین قطعا باید دیتاسنتر رو هم با همون سطح انتخاب کنید که بهتون ساپورت درست و حسابی ، سخت افزار مناسب ، پورت مناست و کلا خدمات مناسب ارائه بده

Mehdi_Enter
September 12th, 2011, 05:06
ممنون .. از دوستان

حالا کدام را میگید که کار کنم .. چون من یا زیاد دیتاسنتر کار نکردم .. تا الان از Xlhost میگرفتم که دیگه نمیخوام از اونجا بگیرم

الان دنباله دیتاسنتر خوب هستم .. که برای مجازی سازی ویندور مناسب باشه .. و زیاد حساس نبشه

و دنباله به نفر هستم که برام خرید را انجام بده .. میخوام خودم پنل داشته باشم و توی پنله خودم باشه

با تشکر

---------- Post added at 04:01 AM ---------- Previous post was at 03:26 AM ----------

:105:

---------- Post added at 05:06 AM ---------- Previous post was at 04:01 AM ----------

دوستان لطفا پیام خصوصی ندهید اینجا بگید .. از کدام دیتاسنتر بخریم ..

و کی هست خرید کنه برام .. میخوام پنل خودم باشه نمیخوام توی پنل کسی دیگه باشه سرورم

rn4j1m1
September 12th, 2011, 05:11
اگه میخاین یکی واستون خرید کنه چرا اینجا میگید ؟ این همه هستند که کارشون پرداخت هست برای نمونه میتونید تا بعضی ازین افراد یا شرکت ها توی تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f172/27992/ آشنا بشید
اینجا اگه کسی آفر بده آخرش دیگه خودش رک داره دیتاسنتر که نداره دیگه

Mehdi_Enter
September 12th, 2011, 06:10
خوب من هم میخوام همین جا اعلام شه .. و خرید کنیم

کس نیست اطلاعات کامل بگه که از کدام دیتاسنتر بگیرم که برای مجازی سازی خوب باشه

Mehdi_Enter
September 12th, 2011, 17:46
کسی نیست

Mehdi_Enter
September 13th, 2011, 12:07
:39: