ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت یک عدد دامین .com بصورت کاملا مستقیم

microtorrent135
September 12th, 2011, 02:11
درود
این مبحث تکراری است ولی بلاخره نتیجه گیری کاملی از تاپیک های دیگر نتوانستم بگیرم.
فرض کنید یک شرکت می خواد دامینی برای فعالیت هاش خریداری کنه ولی نگرانی این رو داره که بعدا که کارش گرفت هیچ شرکت ایرانی در کار نباشه که کلاهبرداری کنه یا اذیتش کنه.
پس اصلا نمی خواد به شرکتهای ایرانی اعتماد کنه و... (لطفا به کسی بر نخوره)

شرایط خرید یک عدد دامین .com بصورت مستقیم :

1. از ایران خرید می کنم در نتیجه با آدرس ایران و تحریم ایران مشکلی نداشته باشه
2.مشکل پرداخت پی پال و... رو ندارم
3.بعدا که بخوام شارژش کنم محتاج کسی نباشم
4.بعدا که رنکینگ سایت بالا رفت قیمت دامین برای شارژش بالا نره (اصلا همچین اتفاقی میافته؟)
5.قیمت اش خیلی بالا نباشه و منطقی باشه
6.بهترین گزینه ها رو راهنمایی کنید.
قبلا این دامین را از یک شرکت ایرانی خریداری کرده ام ولی تا چند ماه دیگر یک سال تمام می شود. قبل از اتمام آن می بایست آنرا منتقل کنم؟
با سپاس

ehsanx
September 12th, 2011, 08:45
اگر هویتت ایرانی نیست، از خیلی جاها میتونی این سرویس رو بگیری که معروفترینشون goddady هست.
اگر هویتت ایرانی هست، حواست باشه شرکتی که باهاش کار میکنی، آمریکایی نباشه.
اینجا لیست همه شرکت‌های ثبت کننده اصلی و ملیتشون هست: ICANN | ICANN-Accredited Registrars (http://www.icann.org/en/registrars/accredited-list.html)

ایرانیها معمولا با آنلاین نیک یا دایرکت آی کار میکنن. که البته در این دو تا برخلاف اکثر جاها، باید در ابتدای کار حسابت رو خیلی بیشتر از اندازه یه دامنه شارژ کنی.

webdata
September 12th, 2011, 09:11
شما ميتونيد به صورت مستقيم و تكی نيز در ديركت آی دومین ثبت كنيد. كه آدرسش رو برای شما پست خصوصی كردم.
در این نوع ثبت شما هم مستقيم توسط شركت اصلی(دیركت آی) دومین رو به ثبت رسونديد، هم نيازی ندارید كه هزينه اوليه ريسلر كلاب رو پرداخت كنيد.
اميدوارم راه حل پيشنهادی كمكتون كنه.

nasa_de
September 12th, 2011, 16:25
اگر هویتت ایرانی نیست، از خیلی جاها میتونی این سرویس رو بگیری که معروفترینشون goddady هست.
اگر هویتت ایرانی هست، حواست باشه شرکتی که باهاش کار میکنی، آمریکایی نباشه.
اینجا لیست همه شرکت‌های ثبت کننده اصلی و ملیتشون هست: ICANN | ICANN-Accredited Registrars (http://www.icann.org/en/registrars/accredited-list.html)

ایرانیها معمولا با آنلاین نیک یا دایرکت آی کار میکنن. که البته در این دو تا برخلاف اکثر جاها، باید در ابتدای کار حسابت رو خیلی بیشتر از اندازه یه دامنه شارژ کنی.

در این لیست ترکیه هم وجود داره. به نظر شما مطمئن تر از خود هند نیست؟

webdata
September 12th, 2011, 16:45
در این لیست ترکیه هم وجود داره. به نظر شما مطمئن تر از خود هند نیست؟
منظورتون از "مطمئن تر از خود هند نيست؟" چيه؟ اکثر کاربران ايرانی دارن بدون مشکل با دیرکت آی کار میکنن، حالا اين حرف شما چه معنی ميده؟
هند پيشروی فناوری اطلاعات توی دنياست، و يکی از بهترين سرويس دهنده‌هاست، اون موقع درست نيست بخوايد سرويس يک کشور رو زير سوال ببريد.
من به شخصه چندين بار تجربه همکاری با شرکت‌های هندی رو داشتم که با مناسبترین قيمت، سرویس مطلوبی رو ارائه کردند. و دیرکت آی هم مستثنی نيست.

nasa_de
September 12th, 2011, 16:53
منظورتون از "مطمئن تر از خود هند نيست؟" چيه؟ اکثر کاربران ايرانی دارن بدون مشکل با دیرکت آی کار میکنن، حالا اين حرف شما چه معنی ميده؟
هند پيشروی فناوری اطلاعات توی دنياست، و يکی از بهترين سرويس دهنده‌هاست، اون موقع درست نيست بخوايد سرويس يک کشور رو زير سوال ببريد.
من به شخصه چندين بار تجربه همکاری با شرکت‌های هندی رو داشتم که با مناسبترین قيمت، سرویس مطلوبی رو ارائه کردند. و دیرکت آی هم مستثنی نيست.

عزیز چرا زود جبهه می گیرید. کی خواست هند رو زیر سوال ببره. فقط شما میدونید که هند یکی از پیشرو های فناوری اطلاعات هست و بس.
نوشته من طبق اون آخرین علامتش یعنی ؟ سوال بود و نه اظهار نظر.

webdata
September 12th, 2011, 17:04
عزیز چرا زود جبهه می گیرید. کی خواست هند رو زیر سوال ببره. فقط شما میدونید که هند یکی از پیشرو های فناوری اطلاعات هست و بس.
نوشته من طبق اون آخرین علامتش یعنی ؟ سوال بود و نه اظهار نظر.
من نخواستم بگم من ميدونم کی پيشرو هست، کی نيست. اما فکر میکنم جواب سوال شما خيلی ساده باشه. کاربران دوست دارند از شرکتهای اروپايی سرويس بگيرن که خيلی ها هم با وجود تمامی مشکلات، سرويس ميگيرن.
ولی همه چيز نشون دهنده اين هست که کاربران به شرکت هندی ديرکت آی اطمينان دارن و مورد تأييدشون هست، در غير اينصورت ميرفتند از ترکيه يا ساير کشورها سرويس ميگرفتند.
وگرنه قصد بحث با شما رو ندارم و هر کسی قاعدتاً مختار هست.