PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد دیتاسنتر leaseweb

mr_iranboy89
September 12th, 2011, 00:34
سلام

دوستان من میخوام تو leaseweb سرور بگیرم ولی چندتا سوال واسم پیش اومده. (تو سایت هم خیلی گشتم به نتایجی هم رسیدم. اگه بازم اینارو بگید که من مطمئن بشم، ممنون میشم)

1- این دیتاسنتر با ایرانی جماعت مشکل نداره؟ حتی اگه آدرس ایران باشه؟ (فقط سرور میخوام و سی پنل و... نمیخوام. تو همون هلند هم میخوام)

2- مالیات میگیره؟ اینجور که تو فرم سفارش پیداست میگه من مالیات میگیرم. چقدر میگیره؟

3- از طریق ایران میشه مستقیم براشون پرداخت کرد؟

ممنون از زحمات شما

Maya
September 12th, 2011, 00:42
با ايران مشكلي نداره
ولي بايد حساب ارزي داشته باشيد براي پرداخت

---
September 12th, 2011, 01:21
سلام

دوستان من میخوام تو leaseweb سرور بگیرم ولی چندتا سوال واسم پیش اومده. (تو سایت هم خیلی گشتم به نتایجی هم رسیدم. اگه بازم اینارو بگید که من مطمئن بشم، ممنون میشم)

1- این دیتاسنتر با ایرانی جماعت مشکل نداره؟ حتی اگه آدرس ایران باشه؟ (فقط سرور میخوام و سی پنل و... نمیخوام. تو همون هلند هم میخوام)

2- مالیات میگیره؟ اینجور که تو فرم سفارش پیداست میگه من مالیات میگیرم. چقدر میگیره؟

ممنون از زحمات شما

1.نه مشکلی ندارن اما بعدا خواهند داشت
2.نمیگیرن
3.نمی شه پرداخت کرد

ما که خیری ندیدیم شاید شما دیدید

Yashost!ng
September 12th, 2011, 01:31
سلام

ممنون از زحمات شما

1-با ایران مشکل نداره اما ایرانی ها رو زیاد باهاشون خوب رفتار نمیکنن توصیه میکنم با نام و مشخصات یک شخص اروپایی سرور رو بگیرید
2- مالیات بر حسب سرور فکر کنم بگیره که زیاد نیست اما دقیقا اطلاعی در این مورد ندارم
3- بله اگر حساب ارزی داشته باشید (مسترکارت و ویزا کارت یا و...) میتوانید خرید رو انجام دهید

rn4j1m1
September 12th, 2011, 01:33
سلام

ممنون از زحمات شما

1- هیچ مشکلی با ایران ندارند !
2- درصورتی که کشور رو ایران (کلا خارج از اروپا) انتخاب کنید هزینه ای بابت vat ازتون نمیگیرند
3- به طور مستقیم خیر ، یا باید از نمایندگان خرید کنید ، یا کسی پرداخت رو واسه شما انجام بده

ehsanx
September 12th, 2011, 08:47
3- بله اگر حساب ارزی داشته باشید (مسترکارت و ویزا کارت یا و...) میتوانید خرید رو انجام دهید
دوست عزیز

پرداختشون با پی پال هست. با کارت‌های موجود در ایران نمی‌تونید ازش خرید کنید.

the_coder
September 12th, 2011, 11:32
سلام
جواب سوالاتتون رو دوستان دادن فقط قبل از خرید این رو بخونید ، بعد بخرید :
http://www.webhostingtalk.ir/f34/30859/index3.html#post292709
پست شماره 29
موفق باشید