PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وجود یک سری فایل های اضافه(هک)رو سرور لینوکس

langarneshin
September 10th, 2011, 13:29
سلام

دوستان خسته نباشید من یک مشکلی برام پیش اومده بسیار عجیب اونم اینه که یک سری فایل های ناشناس در سرور لینوکسم که ibsng روش نصب شده وجود داره طی بررسی ها متوجه شدیم که فایل های هک هستش و به سرور نفوض کردن و تاحالا چند بار اختار اومده برام که تا امشب وقط دارم که سرور رو درست کنم در غیر این صورت سرورم بلاک میشه.یه سری فایل ها رو پاک کردیم اما الان باز هم یه سری فایل دیگه وجود داره که داره کار میکنه و طرف داره از سرورم سوء استفاده میکنه.
دوستان کمکم کنین بگین باید چکار کنم راهی که دارم چیه؟
اگه کوچیکترین مشکلی رو ibsng پیش بیاد چندهزار یوزری که توش اینپورت شده همه میپره لطفا راهماییم کنین تا سرور قطع نشده.

با تشکر محسن...

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------

به دادم برسین :106:

langarneshin
September 10th, 2011, 14:21
برای بک آپ دستور زیر رو میزنم

3220

و فایل های موجود در سرور:

3221

langarneshin
September 10th, 2011, 14:26
کسی نیست کمکم کنه

Amir.Mansoury
September 10th, 2011, 14:37
احتمال روتکیت و شل هست.
اگر میتونی با clamav یک چک بکن

langarneshin
September 10th, 2011, 16:08
سلام

مرسی اگه میشه کمی برام توضیح بده چون اصلا بلد نیستم.

کمکم کنین تا شب وقت دارم وگرنه سرورم اوت میشه.

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------

آقا دمتون گرم یه مرد پیدا بشه کمکم کنه

---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------

کسی تو انجمن نیست؟:65:

atilnic
September 10th, 2011, 17:35
سلام

هک منظورتون چیه؟
از طرف سرور اسپم میزنن که دیتاسنتر میخواد ببنده؟

با تشکر

langarneshin
September 11th, 2011, 00:25
سلام
مدیر سرور تماس گرفته گفته یه سری فایل رو سرورته که داره اطلاعاتت رو می ***ه و دارن ازش سوء استفاده میکنن بعد گفته که از ترف دیتا سنتر اختار اومده که این سرور داره ازش سوء استفاده میشه و طی 24 ساعت آینده باید این مشکل حل بشه در غیر این صورت بلاک میشه

saber69
September 11th, 2011, 01:22
سلام منم قبلا این مشکلو داشتم اما نتونستم کاری انجام بدم جالب اینجاست دیتابیس رو به چند سرور دیگه هم منتقل کردم اما مشکل آلودگی همچنان باقی بود و ابیوز Attack رو داشتم منظور از clamav آنتی ویروس هست(معمولا همراه سی پنل نصب می کنن)

langarneshin
September 11th, 2011, 22:05
سلام مرسی

میشه کمی در مورد این ابیوز یه توضیحی بهم بدین؟