سلام
دوستان لطفا هر کس از این دیتاسنتر سرویس داره یا قصذ خرید داره اینجا اعلام کنه یا به من پ خ کنه
ممنون
the_coder
September 10th, 2011, 14:38
اگر کسی هست لطفا سریع اطلاع بده
turboo
September 26th, 2011, 15:37
من امروز قصد خرید از این دیتاسنتر دارم ، ببینیم به امید خدا چی می شه .
tthost
September 26th, 2011, 17:46
انشاالله نتیجه رو اطلاع بدید
itjavani
September 27th, 2011, 01:28
از لحاظ سرویس دهی ، سرویس مناسبی ارائه میدند، آپتایم 100 واقعی نیست ، یه سری قطعی های از پیش تعیین شده هست که 3-7روز قبل اطلاع میدند ولی خوب سریعتر از زمانی که اعلام میکنند کارشون رو تموم میکنند!
مشکل ما بر روی رنج آی پی های velia بود که در ایران در برخی از ISP ها از جمله پارس آنلاین بلاک بود که هر چی هم سعی کردیم رنج ما رو عوض کنند یا آی پی جدید بدند انجام ندادند!
الان رنج آی پی جدیدی خرید کردند در صورتی که روی رنج جدید بهتون سرویس بدند مسلما مشکلی نخواهید داشت
turboo
September 27th, 2011, 01:31
فعلا که به مشکلات پاسپورت و ترجمه و تایید شناسنامه خوردیم ، حالا موقعی که سرور نیازه باید 4-5 روز دنبال این کار ها بیفتیم .
the_coder
September 27th, 2011, 15:56
سلام
خوشبختامه مشکل ای پی ها رو حل کردند و رنج ای پی های دیگه اضافه شده
هدف از تاپیک زدن این بود که یک لیست از کسانی که از این دیتاسنتر سرویس دارن یا می خوان بگیرن تهیه شه چون اگر مشکلی پیش نیاد قراره پرداخت ریالی برای ایرانیا اضافه شه و باید مبلغ ماهیانه ای که نیاز هست مشخص شه
WHT_IR
September 27th, 2011, 16:27
پرداخت ریالی یعنی به چه صورت؟ پرداخت آنلاین؟ با کارت شتاب می شه یکم بیشتر توضیح بدید؟ خیلی ممنون
سلام
خوشبختامه مشکل ای پی ها رو حل کردند و رنج ای پی های دیگه اضافه شده
هدف از تاپیک زدن این بود که یک لیست از کسانی که از این دیتاسنتر سرویس دارن یا می خوان بگیرن تهیه شه چون اگر مشکلی پیش نیاد قراره پرداخت ریالی برای ایرانیا اضافه شه و باید مبلغ ماهیانه ای که نیاز هست مشخص شه
turboo
September 27th, 2011, 16:35
ما هم منتظر ارسال دسترسی روت سرور هستیم ، پرداخت ریالی درست بشه و سروی ها شون خوب باشه حد اقل از ایران که فروششون می ره بالا .
the_coder
September 27th, 2011, 16:39
هنوز کامل با دیتاسنتر به توافق نرسیدیم
به دو صورت امکان داره انجام بشه :
1- توی خود سایت دیتاسنتر صفحه ای قرار بگیره برای پرداخت انلاین با استفاده از کارت های عضو شتاب ایران
2-پول رو به حساب سایت دیگه ای (که معرفی می کنیم) واریز می کنید و ما براتون پرداخت می کنیم
قیمت یورو کمتر از یورو داخل بازار خواهد بود
turboo
September 27th, 2011, 18:21
خوب مطمئنا شماره 1 که نمی شه و شماره 2 قابل اجراء هست .
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
فقط مشکلی که دارند این هست که کمی دیر به ایمیل ها جواب می دهند ، ما کارهای سفارش و پرداختمون صبح کامل شده و هنوز جتی یک ایمیل نیومده ببینیم وضعیت چی هست و جوابی هم ندادن .
the_coder
September 27th, 2011, 18:26
فقط مشکلی که دارند این هست که کمی دیر به ایمیل ها جواب می دهند ، ما کارهای سفارش و پرداختمون صبح کامل شده و هنوز جتی یک ایمیل نیومده ببینیم وضعیت چی هست و جوابی هم ندادن .
بعد از پرداخت که چیزی اعلام نمی کنن (مثلا چی اعلام کنند؟)
باید صبر کنید تا سرور رو نحویلتون بدن
اگر خواستید ایمیلتون رو بدید (ایمیلی که باهاش سفارش دادید) تا اطلاعات خاصی اگر نیاز دارید بدم خدمتتون
turboo
September 27th, 2011, 20:16
بله درسته ، خوب وقتی پرداختی انجام می شه گفتم حتما تاییدیه ای رو بدن ، فقط یه سیستم مالی یا یک پرتال اگه داشتن خیلی خوب بود .
آقای benjamin (یه همچین اسمی ) آنلاین شدن و گفتند مشکلی پیش نیومده و از بنده پاسپورت رو خواستند و دادیم و کار صورت گرفت ، همه این کار ها رو مدیون دوست عزیز و بزرگوار novinServer هستم که واقعا تو این چند ماهی هست که بنده با ایشون کار می کنم خیلی در حق من لطف داشتند و خیلی بار هم بنده مزاحمشون شدم .
the_coder
September 27th, 2011, 20:21
تاییدیه برای شخصی فرستاده میشه که صورت حساب رو پرداخت کرده نه شما !
سرور تا 24 ساعت پس از پرداخت اماده میشه
Yashost!ng
September 27th, 2011, 22:04
من با بخش فروش حرف زدم و قرار شد حضوری به این شرکت مراجعه شود برای قرارداد .
البته چند ج دیدم از این شرکت به نیکی یاد نشده در wht و ... اما باز هم هر کسی تا تجربه نکنه نمیتونه نظر دقیق بده . خودم یکی سفارش دادم امروز ببینیم چی میشه
turboo
September 27th, 2011, 22:19
شما آلمان هستید ؟
درسته کمی پیام ها رو دیر جواب می دن اما تاخییری در جواب دادن تلفن ندیدم و در بعضی مواقع هم خیلی زود جواب دادند ، فقط می گم اگه یک سیستم مالی یا یک پرتال با همون whmcs یا هر چیز دیگری داشتند خیلی عالی می شد .
Yashost!ng
September 27th, 2011, 22:25
نه اما یکی از فامیل ها اونجا هستند. خودم هم سالی 2 ماه اونجا میرم .
بله منم بهشون پیشنهاد دادم فرمودند که بزودی پرتالی جدید اضافه خواهد شد. البته فکر کنم برای منیج سرورها پانل میدن
turboo
September 27th, 2011, 22:30
بله ، اگه سرور بگیرید یک یوزر و پس بهتون می دن که با اون می تونید وارد بخش تیکت بشید و تیکت بزنید و بررسی کنید .
the_coder
September 27th, 2011, 22:46
این تاپیک به نیت چیز دیگه ای زده شده اگر می خواید راجع به دیتاسنتر بحث کنید لطفا تاپیک دیگه ای بزنید
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
دوستان هرکس سرور از این دیتاسنتر می خواد (لطفا اسمش رو بگه تا توی لیست بنویسیم)
کسانی که اسمشون رو بگن و توی لیست باشن هر یورو 1790 محاسبه میشه
اما کسایی که اسمشون توی لیست نیست باید یورو ازاد تهیه کنن که می تونن قیمت الان رو از کسانی که پرداخت می کنند بپرسند
turboo
September 27th, 2011, 22:56
شرمنده من بحث رو منحرف کردم ، در مورد این دیتاسنتر در اینجا دوستان بحث کنیم . من هم یک سری سوالاتی دارم .