ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غیرفعال کردن ریدایرکت برای ادمین

AriyaDownload
September 10th, 2011, 00:37
سلام دوستان
من امروز به پشتیبانی هاست تیکت دادم که هاست منو ریست کنن
الان ریست شده ولی:
یک سوال داشتم
من الان دامین اصلی خودم رو ریدایرکت کردم به این سایت غیر فعال است (http://disabled.ariyadownload.com/)
حالا من می خواستم تویه root وردپرس رو نصب کنم
مصلما وقتی ادرس اصلی رو می زنم به ساب دامین ریداریکت می شه
حالا می خواستم بدونم هیچ کدی نیست که بگه برای آی پی من (ادمین) این عمل ریدایرکت انجام نشه؟؟؟
فقط برای من
یعنی من اگه دامین اصلی رو وارد کردم همونو واسم لود کنه
ولی برای بازدیدکنندگان سایتم ریدایرکت کنه
ممنون می شم راهنماییم کنید
با سپاس

avaserver
September 10th, 2011, 00:52
با سلام ،

برای شما یک کد Php نوشتم فایل مربوطه را باز کنید به جای YourIP در فایل IP خود را قرار دهید و سپس آن را در Public_html قرار دهید و فایل Redirect قبلی را پاک کنید .

فایل پیوست شد .

موفق باشید.

AriyaDownload
September 10th, 2011, 00:58
با سلام ،

برای شما یک کد Php نوشتم فایل مربوطه را باز کنید به جای YourIP در فایل IP خود را قرار دهید و سپس آن را در Public_html قرار دهید و فایل Redirect قبلی را پاک کنید .

موفق باشید.

خیلی ممنونم از لطفتون
ولی یه مشکل دیگه پیش می یاد
من وردپرس رو می خوام تویه روت نصب کنم
تویه خوده وردپرس هم یه index.php هست
اگه اینو بریزم بعدا اون index.php وردپرس باید پاک بشه
برای این مشکل باید چی کار کنم؟

بازم از راهنماییتون و زحمتی که برای نوشتن کدبالایی کردین صمیمانه تشکر می کنم :53::53::53:

avaserver
September 10th, 2011, 01:09
با سلام ،

فایلی که به شما دادم رو به home.php تغییر و در htaccess در Public_html خود دستور DirectoryIndex home.php index.php index.html را تایپ کنید .

موفق باشید.

avaserver
September 10th, 2011, 01:40
با سلام ،

البته فایلی که دادم تغییر می کند و فایلی که پیوست کردم را به home.php تغییر و آپلود کنید.

موفق باشید.