توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در لیچر (سرعت پایین لییچ فایل ها)
motc
September 9th, 2011, 22:04
سلام
من یک سرور مجازی خریدم با این مشخصات :
رم 3072
پورت 1 گیگابیت اختصاصی
هارد 300گیگ
روش سایت و لییچر قرار دادم.
فایلها رو وقتی می هوام از سایت های اشتراکی با اکانت پرمیوم لییچ کنم سرعتش 100 kb/s تا 400 kb/s می رسه در حالی که قبلا رو هاست اشتراکی با سرعت 2000 mb تا 4000 می رسید . روی سرور lite speed نصب هست .
سلام
دوست عزیز فکر میکنم یک گیگابیت اختصاصی نیست پورتتون یعنی من ندیدم به کسی سرور مجازی با پورت یک اختصاصی بدن
بعد اینکه به مکان سرور شما هم برمیگرده همچنین سایت های آپلود مثل هات فایل تا جایی که درجریانم رنج آی پی بعضی دیتاسنترها رو فیل-تر میکنه و حتی در بعضی موارد اجازه دانلود پریمیم نمیده و سرعت اکانت رایگان رو میده بشون (تجربش رو در هات فایل داشتم خودم)
motc
September 10th, 2011, 15:55
رنج ip من با 208.76 شروع میشه فکر نکنم با رنج ip مشکل داشته باشه یرور هم تو آمریکا قرار داده . پورت 1 گیگ اختصاصی هم رو پلن سرور بود حالا نمیدونم مدیر سرور دستکاریش بکنه . در هر صورت باید از یک هاست اشتراکی بهتر کار کنه.
sardarn
September 10th, 2011, 16:01
رنج ip من با 208.76 شروع میشه فکر نکنم با رنج ip مشکل داشته باشه یرور هم تو آمریکا قرار داده . پورت 1 گیگ اختصاصی هم رو پلن سرور بود حالا نمیدونم مدیر سرور دستکاریش بکنه . در هر صورت باید از یک هاست اشتراکی بهتر کار کنه.
من امتحان کردم سرعت هزار بود
به مدیر سرور بگید.در ضمن شاید از لیچر هم باشه
motc
September 10th, 2011, 17:05
با تست فایل ها برای تست سرعت سرور سرعتش عالی هست اما موقعی که از سایت های اشتراکی لییچ میشه سرعتش پایین میاد همینطور لینک های مستقیم اختصاصی.
sardarn
September 10th, 2011, 17:07
با تست فایل ها برای تست سرعت سرور سرعتش عالی هست اما موقعی که از سایت های اشتراکی لییچ میشه سرعتش پایین میاد همینطور لینک های مستقیم اختصاصی.
برای چی خوبه برای چی خوب نیست؟
شما یک لیچر دیگه نص بکن