PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در Update کردن ویندوز 2003 روی سرور Leaseweb

e.rany
September 8th, 2011, 02:41
سلام.

من از Leaseweb سرور اختصاصی گرفتم و از کیفیت سرور خیلی راضیم.اما مشکلی که بهش برخوردم اینه که ویندوز 2003 ای که روش نصب کردن نمیتونه به update.microsoft.com وصل یشه.چه با زدن در مرورگر و چه از طریق قسمت Windows Update در بخش Control Panel ویندوز.من سرور های دیگه ای دارم که همیشه و به راحتی همین ویندوز رو روشون Update می کنم اما این یکی از Leaseweb این مشکل رو داره.

می خواستم ببینم اساتید آیا تا بحال چنین مشکلی رو داشتن؟راه حل احتمالی چی میتونه باشه.

من با Support اونها هم در تماس هستم ولی اونها از این مشکل اظهار تعجب و بی اطلاعی می کنند.

ضمنا سایت Microsoft بطور کلی روس اون سرور هم پینگ میشه و هم توی مرورگر باز میشه اما مشکل با بخش Update هست.

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم:x

HugeServer
September 8th, 2011, 03:08
با سلام،

میتونم بپرسم که iso ویندوس رو از کجا دانلود کردید ؟

e.rany
September 8th, 2011, 03:55
دقیقا یادم نیست.

پارسال گرفتمش اما یادم نیست از کجا.جالب اینه که روی بقیه سرور های من روی آمریکا، کانادا و بقیه جا ها مشکلی نداره

azaronline
September 8th, 2011, 10:00
من هم این مشکل رو روی بعضی از سرور های مجازی دارم در صورتی که iso همه سرور ها یکی هست اما بعضی ها شون به راحتی آپدیت میشن و بعضی مشکل دلرن
سرور اختصاصی هم از فونیکس ناپ هست
لطفا راهنمایی کنید

e.rany
September 8th, 2011, 12:31
سلام.

پشتیبانی Leaseweb این مشکل رو ناشی از کرم Conficker شناسایی کرده که البته به نظر من بی ربطه.همین فایل Iso رو روی 3 سرور اختصاصی دیگه روی VPS هاشون نصب کردم و همیشه هم Update می کنم.

منتظر راهنمایی دوستان هستیم.

e.rany
September 8th, 2011, 15:56
بسیار خوب.من مشکل رو حل کردم.

وقتی ویندوز نصب شد، برای بار اولی که ویندوز بالا میاد صفحه پیش روی ما ظاهر میشه که بما اخطار میده که قبل از اینکه Inbound Connection ها رو با زدن گزینه Finish در قسمت پایین سمت راست اجازه ورود بدیم، ویندوز رو از طریق Console که باهاش ویندوز رو نصب کردیم عملیات بروزرسانی رو قبل از هر کار انجام بدیم.

براحتی این کارو کردم و مشکل حل شد.

اما جالب بود که این عمل رو الزاما باید روی این سرور از Leaseweb انجام میدادم.

Woshka
May 6th, 2012, 22:03
من این مشکل رو روی ویندوز های سرور های مجازیم دارم
یک ازوی درست درمون کی داره