توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای انتخاب vps
umzst
September 6th, 2011, 19:53
سلام ببخشید من یک افر میخام اگر میشه پیام بدید اگرم اشکال نداره همین جا جواب بدید ... ممنون
یک دامین داریم با 4 تا ساب دامین و 4 تا سی ام اس و به دلیل کمبود فضا و رم هاست قبلی و فعلی جوابگو نیست و در آینده مطمئنا بازدید ها خیلی زیاد میشه
بعد از این هم دامنه زیادی اضافه نمیکنم شاید 2 یا 3 تا
میخوام بدونم چه
- سیستم عاملی ؟ (چرا)
- مجازی سازی ؟ ( چرا)
- کنترل پنلی ؟ ( با Cpanel و DirectAdmin کار کردم ) ( از رم خیلی کم استفاده کنه چون از 768 مگابایت بیشتر شاید نتونم بگیرم )
خوبه و برای من جواب میده ؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی
(اگر صادقانه و بدون تبلیغات یک شرکت معتبر ( مخصوصا تو پشتیبانی و امنیت ) هم معرفی کنید ممنون میشم )
Mohammad_reza
September 6th, 2011, 20:16
توی کنترل پنل ها که بهترین گزینه سی پنله ، اما با گزینه های دیگه هم کارتون راه میافته ، میتونید کلوکسو نصب کنید و به جای پول لایسنس کنترل پنل ، رم بیشتری بگیرید.
توی سرور مجازی تعداد دامین مطرح نیست چون نامحدوده ...
برای سی پنل حداقل رم 1 گیگ توصیه میشه
دایرکت ادمین و کلوکسو به ترتیب مصرفشون کمتر از سی پنل هست ...
من اگه خودم رو نخوام تبلیغ کنم ، می تونم این لیست رو بهتون ارائه بدم
- فرانتورک => آپتایمش تا حالا برای ما 100درصد بوده
- امگاهاست => از نظر فنی خیلی سرویس های خوبی دارند ، اما پشتیبانی یکم دیر جواب تیکت میده
- مجیک وی پی اس => مشخصات کلی خوبه ، اما تیکت جواب نمیدن :دی شاید یک تیکت اتون بعد از 48 ساعت پاسخ داده بشه ، اما با موبایل 24 ساعت پاسخگو هستن ... (خیلی هم خوش برخورد)
- آفاق هاستینگ هم از نظر کیفیتی خیلی خوبه ، اما پشتیبانی ضعیفه ، البته پشتیبانیشون کارتونو راه میاندازه ، اما زمان پاسخگویی خیلی بالاست
من از اینا تا حالا خرید داشتم و خدمتتون گفتم ...
umzst
September 6th, 2011, 20:58
در مورد سیستم عامل و مجازی ساز نظری ندارید ؟
Cpanel به 1 گیگ نیاز داره ؟ اگر اینجوریه که باید بیشتر از 1 گیگ گرفت ...
plesk از cpanel کمتر مصرف میکنه ؟
بین این همه شرکت هاست واقعا اینایی که گفتید کارشون عالیه ؟
این شرکت ها برای پشتیبانی و ارائه سرویس خوب تضمین میدن؟ شرکت شما چی ؟
منظورم قرار داد کتبی ه ؟ ( با تضمین امنیت ( مربوط به سرور ) و خدمات گفته شده از طرف شرکت )
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
vps های کدوم کشور ها بهتره ؟
آلمان ؟ سوئیس ؟ کانادا ؟ آمریکا؟ ( چون تو بعضی سایت ها نوشته میگم وگرنه مهم نیست که ایرانی باشه یا خارجی )
احتمال تحریم vps از طرف آمریکا و کانادا نیست ؟
Mohammad_reza
September 6th, 2011, 23:01
درصورت نیاز ما باهاتون قرار داد می بندیم ، درباره ی آپتایم و پورت و منابع سرور ، اما در مورد امنیت ، مربوط میشه به کانفیگ سرور که می تونید با کسی که قراره سرورو کانفیگ کنه قرار داد ببندید
در ضمن ، قرارداد امنیتی رو اصولا با وب سایت هایی امثال آشیانه میبندن و هزینه های زیادی هم بابت چنین قرارداد هایی باید پرداخت بکنید ...
وی پی اس در کشور های مختلف فرقی نداره ، مهم دیتاسنتر هست ! البته پینگ کشور تأثیر گذاره و هرچه کشور مورد نظر به ایران نزدیکتر باشه پینگ بهتری خواهد داشت که در نیتجه ی اون سرعت سایت / وی پی اس کمی بهتر خواهد شد ( منظورم سرعت پورت نیست ) البته دیتاسنترهایی داریم در آمریکا که پینگشون از دیتاسنتر های سوئیس هم بهتره ...
کنترل پنل پلسک ماله ویندوز هست و خوب یکسری چیزا روی ویندوز مقدور نیست ... بهترین گزینه برای سایت های پی اچ پی ، سرور لینوکس میباشد.
رم 1 گیگ حداقل سی پنل نیست ، سی پنل با 768 هم راه اندازی میشه اما با 1 گیگ کیفیت بهتری خواهد داشت.
info_dlsong
September 7th, 2011, 03:26
با سلام خدمت شما
در مورد سوال هایی که فرموده بودید
از نظر مجازی ساز بنده به شما VMWare رو توصیه میکنم
چون از نظر کار کردن هیچ تفاوتی با سرور اختصاصی نداره و شما محدودیتی در نصب هیچ برنامه ای نخواهید داشت. به پایداری فوق العاده این مجازی ساز هم میتونم اشاره کنم
در ضمن توصیه بنده به شما استفاده از سیستم عامل لینوکس و پنل KLOXO هست (تا 40 دامنه این پنل رایگان هست)
متاسفانه مقیاس فروش سرور مجازی در ایران میزان رم سرور شده است که به هیچ وجه مقیاس استانداردی نیست
از هر کسی که سرویس میگیرید در خصوص پردازنده اصلی سرور و میزان پردازنده گارانتی شده سرور مجازی خودتان سوال کنید
در مورد تحریم هم که پرسیده بودید بستگی داره سرویس دهنده سرور ها رو به صورت قانونی تهیه کرده باشه یا نه...
در کل همه چیز بر میگرده با سرویس دهنده شما
با توجه به دانش تخصصی همکاران بنده در حامی هاست و استفاده از سرور های قدرتمند در بهترین دیتاسنتر های دنیا میتونم سرویس با کیفیت مطلوبی رو به شما ارائه بدم.
ما از دیتاسنتر های Equinix سوئیس و Singlehop آمریکا در حال حاضر ارائه سرویس داریم
آپتایم واقعی یک سال اخیر یکی از سرور های ما رو میتونید از لینک زیر مشاهده کنید (میانگین آپتایم در یک سال اخیر 99.916% بوده است)
hamihost (http://stats.pingdom.com/5t5ohih4t8hf/240530)
برای دریافت تخفیف با پشتیبانی فروش سایت تماس بگیرید
ارادتمند
rn4j1m1
September 7th, 2011, 04:47
رم : 512 مگابایت
هارد : 50 گیگابایت
ترافیک : 800 گیگابایت
مجازی ساز : vmware esxi
دیتاسنتر : لیزوب
محل سرور : آلمان
هزینه ماهیانه : 30 هزار تومان
- ارائه پنل تحت وب رایگان برای ریبوت ، روشن و خاموش کردن وی پی ای و همچنین کنسول
- کانفیگ اولیه رایگان
- ضمانت بازگشت هزینه تا 3 روز بدون هیچ شرطی (فقط هزینه ترافیک مصرف شده کسر خواهد شد)
-----------------------------------------------------
پیشنهاد بنده به شما استفاده از سیستم عامل CentOS و کنترل پنل کلکسو (Kloxo) هست (رایگان)
Sindad
September 7th, 2011, 15:31
پیشنهاد من استفاده از سی پنل است. در مورد سیستم عامل هم باید ببینید با کدام راحت ترید معمولا centos و debian استفاده می کنند.
مجازی ساز هم vmware و xen.
http://www.webhostingtalk.ir/f15/28270/?highlight=
موفق باشید
ما برای شما کنترل پنل دایرکت ادمین پیشنهاد می کنیم
کنترل پنل : 10000 تومان ماهانه ( همراه با نصب + کانفیگ اولیه )
موقعیت : کانادا
alborzhost
September 7th, 2011, 18:18
سلام
سرور مجازی از دیتاسنتر کارو با آپتایم 100 % و سی پنل رایگان و بدون مشکل تحریم بهتون پیشنهاد میدم در ضمن به اندازه هارد سرور فضای پشتیبان گیری براتون اختصاص میدن !!!
امنیت و پشتیبانی هم که حرفی نداره !
سرویس شماره یک از این دیتا سنتر رو براتون پیشنهاد میدم از لینک زیر میتونید خرید کنید.