PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک راهنمایی میخوام برای خرید vps

umzst
September 6th, 2011, 18:54
سلام ببخشید من یک افر میخام اگر میشه پیام بدید اگرم اشکال نداره همین جا جواب بدید ... ممنون

یک دامین داریم با 4 تا ساب دامین و 4 تا سی ام اس و به دلیل کمبود فضا و رم هاست قبلی و فعلی جوابگو نیست و در آینده مطمئنا بازدید ها خیلی زیاد میشه

بعد از این هم دامنه زیادی اضافه نمیکنم شاید 2 یا 3 تا

میخوام بدونم چه

- سیستم عاملی ؟
- مجازی سازی ؟
- کنترل پنلی ؟ ( با Cpanel و DirectAdmin کار کردم )

خوبه و برای من جواب میده ؟

پیشاپیش ممنون از راهنمایی ( اگر صادقانه یک شرکت معتبر ( مخصوصا تو پشتیبانی و امنیت ) هم معرفی کنید ممنون میشم )

Ahmad110
September 6th, 2011, 19:38
سلام ببخشید من یک افر میخام اگر میشه پیام بدید اگرم اشکال نداره همین جا جواب بدید ... ممنون

یک دامین داریم با 4 تا ساب دامین و 4 تا سی ام اس و به دلیل کمبود فضا و رم هاست قبلی و فعلی جوابگو نیست و در آینده مطمئنا بازدید ها خیلی زیاد میشه

بعد از این هم دامنه زیادی اضافه نمیکنم شاید 2 یا 3 تا

میخوام بدونم چه

- سیستم عاملی ؟
- مجازی سازی ؟
- کنترل پنلی ؟ ( با Cpanel و DirectAdmin کار کردم )

خوبه و برای من جواب میده ؟

پیشاپیش ممنون از راهنمایی ( اگر صادقانه یک شرکت معتبر ( مخصوصا تو پشتیبانی و امنیت ) هم معرفی کنید ممنون میشم )

سلام
1 : لينوكس ترجيحا CentOs
2 :مجازي سازي كه به شما كرنل اختصاصي بده . مثل vmware يا xen
3 : كنترل پنل بستگي به جيبتون داره كه چقدر ميخوايد هزينه كنيد . يقينا سي پنل حرف اول رو ميزنه و گرونتر هم هستش .
4 : براي وي پي اس هم تو بخش درخواست سرور مجازي درخواست بديد . دوستان بهتون آفر ميدن .

sasan_blue
September 7th, 2011, 22:20
پست بالا تایید میشه...
من قبلا با سایت persianvps.ir کار کردم به لحاظ امنیت، پایداری و پشتیبانی از بهترین های ایران هستند. دو سه نفر از پشتیبان های فنی شون هم تو همین انجمن با نام های Reza-FH و 1eng فعال اند که واقعا یوزر های خوشنامی هم هستند.
warez-host.ir هم قیمت ها و پشتیبانی خوبی دارند ولی ازشون سروریس نگرفتم تا حالا.

اگر کیفیت براتون مهم هست زیاد روی قیمت سخت نگیرید.
ضمنا دقت کنید که بعضی از دوستان خوشنام انجمن، بابت پایداری سرور و تحویل به موقع و تعهد مشهور هستند و نه برای مسائل فنی. شما به مسئله سواد مسئولان سرور هم توجه کنید. چون گاها یک تیکت 15 دقیقه ای میتونه کار یک هفته دنبال کردن تاپیک ها رو انجام بده.

اگر حوزه کاری وبسایتتون رو هم ذکر کنید بیشتر میشه روی نصیحت ها مانور داد :دی

Amir.Mansoury
September 7th, 2011, 23:20
http://www.webhostingtalk.ir/f14/12956/