توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند هاست فوق قوی
iranian-portal
September 5th, 2011, 22:17
با سلام نیازمند هاست فوق قوی با مشخصات زیر هستم:
فضا 50مگابایت
پهنای باند 15گیگ (البته فعلا)
بقیه امکانات فرقی نداره به چه صورت باشه
فقط چند نکته:
1-قدرت سرور باید به حدی بالا باشه که بر فرض مثال با اتصال 200 کاربر به طور همزمان به بانک اطلاعاتی و آپدیت شدن ثانبه به ثانیه جداول در بانک اطلاعاتی هیچ گونه افت سرعتی در لودینگ بوجود نیاد
2-پورت سرور برای لود شدن عکس ها و ... فول باشه که لودینگ ثانیه ای انجام بشه
3-وارز باشه
فقط خواهش می کنم سرویس دهنده های با تجربه و کسایی که 100% به کارشون و جوابگویی سرور مطمئن هستند آفر بدن سرعت لود بینهایت سریع با وجود بازدید کنندگان بالا و تایم اوت نخوردن یا دان نشدن سرور خیلی خیلی اهمیت داره
دنبال قوی ترین سرور وب هاستینگ تالک هستم خلاصه :دی
راستی هاستینگ قوی با این مشخصات کم نیست اما چون مبلغ کمه همه هاستینگ ها سالانه فروش دارند ولی بنده فعلا ماهانه قصد خرید دارم
Mohammad_reza
September 5th, 2011, 22:25
قطعا باید هزینه ی زیادی بکنید که توصیه میشه سرور مجازی یا حتی اختصاصی بگیرید ...
هاست کلود هم می تونید بگیرید که با توجه به 200 تا درخواست همزمان که فرمودید همون سرورمجازی به صرفه تره ...
درهرصورت از سرویس اشتراکی نمیشه توقع چنین کاری داشت ...
iranian-portal
September 5th, 2011, 22:34
قطعا باید هزینه ی زیادی بکنید که توصیه میشه سرور مجازی یا حتی اختصاصی بگیرید ...
هاست کلود هم می تونید بگیرید که با توجه به 200 تا درخواست همزمان که فرمودید همون سرورمجازی به صرفه تره ...
درهرصورت از سرویس اشتراکی نمیشه توقع چنین کاری داشت ...
من حداکثر رو عرض کردم و به نظرم چیز خیلی بزرگی نیست
سایت های خیلی خیلی بزرگتر روی هاستینگ پشتیبانی میشن
در هر حال این رقم حداکثر هست چون برای تهیه سرور احتمال رو دادم تا 200 یوزر آن باشه اما حداقل 80 کاربر باید آنلاینی داشته باشیم
قزوین هاست
September 5th, 2011, 23:23
.والا نمی دونم کسی بتونه قطعی بگه به سرور فشار نمیاد توسط سایت شما.ممکنه سرویس بدیم بعد ببینیم داره فشار میاد مجبور شیم ساس کنیم
Mohammad_reza
September 5th, 2011, 23:29
سایت های بزرگ هم که میبینید سرور دارن و خودشون هاستینگ روی سرور راه اندازی کردند. یا اینکه با شرکت مقابل قرارداد بستن که هاستینگ اختصاصی و تضمین شده بهشون ارائه بده که در هر صورت هزینه داره و شما هم اگه چنین سایتی با کیفیت خوب می خواهید باید هزینه کنید...
kingoftehran
September 5th, 2011, 23:29
با سلام
پارمیس هاست در خدمت شماست
irlogo
September 6th, 2011, 00:01
میزبانی وب حرفه ای (http://www.webvillage.ir/v2/hosting/pro)
کنترل پنل: سي پنل
وب سرور: لايت اسپيد ( پاسخ دهي 200 برابر وب سرور آپاچي و مقاوم در برابر حملات دي داس )
بک آپ منظم از زحمات شما
پشتيباني سريع ؛ متخصص و کارآمد
سرعت و آپتايم ايده آل
امکان تست رايگان سرويس
پيشينه و رزومه تجاري؛ فني موفق از سال 1383
سيکل هاي پرداخت ماهيانه، سه ماهه، شش ماهه و يک ساله
تحويل آني بهمراه پرداخت آنلاين بانک هاي عضو شتاب
info_dlsong
September 6th, 2011, 01:11
وب سرور: لايت اسپيد ( پاسخ دهي 200 برابر وب سرور آپاچي و مقاوم در برابر حملات دي داس )
بک آپ منظم از زحمات شما
سرعت و آپتايم ايده آل
امکان تست رايگان سرويس
قبلا به دوستتون هم گفته بودم پاسخ ندادند
شما امیدوارم بتونید پاسخ من رو بدید
عدد 200 رو از کجا آوردید؟؟؟؟؟
خود لایت اسپید گفته 2 برابر که از نظر خیلی ها از جمله من دروغ هست (Double you server capacity by switching to LiteSpeed)
در ضمن بار ها در این انجمن هم گفته شده که راه 100% ــی برای جلوگیری از DDOS وجود ندارد
منتظر توضیح شما هستم
makh000f
September 6th, 2011, 01:39
بک آپ منظم از زحمات شما
سرعت و آپتايم ايده آل
امکان تست رايگان سرويس
کی گفته 200 برابر از آپاچی!!!!!!
آپاچی درست کانفیگ بشه لایت اسپید به گرد اونم نمیرسه !
iranian-portal
September 6th, 2011, 01:46
قبلا به دوستتون هم گفته بودم پاسخ ندادند
شما امیدوارم بتونید پاسخ من رو بدید
یک حساب کتاب بسیار ساده به شما نشون میده که 200 برابر یک ایده تبلیغاتی بیش نیست مثل:
فرض کنید در آپاچ ما 10نفر آنلاین داشته باشیم
و در لایت اسپید ضرب در 200 کنیم میشه 2000 نفر
به گفته ایشون تازه با آنلاین شدن 2000 نفر روی لایت اسپید سرعت به حالت معمولی آپاچ میرسه
خوب منطق اینجا به راحتی پاسخ شما رو میده که این حرف یک ایده تبلیغاتی است
در ارتباط با حملات دی داس هم خوب بارها شما در انجمن اشتباه کردید :دی
یک راه 100درصد عملی داره اون هم خاموش کردن سرور هست :دی
در هر حال در ارتباط با آفر همین دوست عزیز من تعرفه های شما رو بررسی کردم
شما 100مگابایت فضا با 2گیگ پهنای باند رو 8هزار تومان در ماه ارائه میدید!!!!!!!!!
از نظر شما این پکیج هاستینگ حرفه ای هست؟؟؟
تنها چیزی که من در این پکیج مشاهده می کنم قیمت بالاست دوست عزیز
اگر شما کیفیت و قدرت سرور رو حرفه ای عنوان کردید و ماهیانه برای 100مگابایت فضا 8هزارتومان دریافت می کنید چرا 2گیگ پهنای باند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر من اشتباه نکنم میزبانی حرفه ای به پکیجی تلقی میشه که پهنای باند بالایی داشته باشه
شما پهنای باند 2گیگ رو 8هزار تومان میدید
یکم روی تعرفه ها تجدید نظر کنید روی همین 8هزار تومان 2هزار تومان ناقابل میزارم و یک (وی دی اس) تهیه می کنم!!!!!
شما که 7سال سابقه و تجربه دارید بعید بود همچنین پکیجی در سایتتون!!!!
pardishosting
September 6th, 2011, 05:51
از کی تا حالا 200 کاربر آن لاین ماهی 15 گیگ ترافیک می خواد ؟؟
iranian-portal
September 6th, 2011, 16:34
از کی تا حالا 200 کاربر آن لاین ماهی 15 گیگ ترافیک می خواد ؟؟
من نمیدونم این آفر بود چی بود :دی
در هر حال من آدرس سایت شما رو از روی اسمتون پیدا کردم و دارم پکیج نامحدود رو تهیه می کنم
به پشتیبان فروش هم صحبت کردم
امیدوارم سیستم شما جوابگو باشه
ضمن این که نباشه هم 30روز گارانتی برگشت دارید دیگه :دی
pishtazweb
September 6th, 2011, 17:58
با سلام نیازمند هاست فوق قوی با مشخصات زیر هستم:
فضا 50مگابایت
پهنای باند 15گیگ (البته فعلا)
بقیه امکانات فرقی نداره به چه صورت باشه
فقط چند نکته:
1-قدرت سرور باید به حدی بالا باشه که بر فرض مثال با اتصال 200 کاربر به طور همزمان به بانک اطلاعاتی و آپدیت شدن ثانبه به ثانیه جداول در بانک اطلاعاتی هیچ گونه افت سرعتی در لودینگ بوجود نیاد
2-پورت سرور برای لود شدن عکس ها و ... فول باشه که لودینگ ثانیه ای انجام بشه
3-وارز باشه
فقط خواهش می کنم سرویس دهنده های با تجربه و کسایی که 100% به کارشون و جوابگویی سرور مطمئن هستند آفر بدن سرعت لود بینهایت سریع با وجود بازدید کنندگان بالا و تایم اوت نخوردن یا دان نشدن سرور خیلی خیلی اهمیت داره
دنبال قوی ترین سرور وب هاستینگ تالک هستم خلاصه :دی
راستی هاستینگ قوی با این مشخصات کم نیست اما چون مبلغ کمه همه هاستینگ ها سالانه فروش دارند ولی بنده فعلا ماهانه قصد خرید دارم
با سلام
دوست عزیز ما تجربه منیج چنین سایتهای را داریم
در صورت تمایل تماس بگیرید(ایمیل -یاهو-تلفن)تا در این مورد همفکری کنیم
با تشکر
Warez-Host.IR
September 6th, 2011, 18:06
اگر من اشتباه نکنم میزبانی حرفه ای به پکیجی تلقی میشه که پهنای باند بالایی داشته باشه
سلام
خیر اینطوری نیست
اگر ملاک شما در خرید پهنای باند بالاست که 50 مگ را میشه سالیانه 10 تومان هم خرید
تو گوگل سرچ کنید تعداد این قارچ های خود رو زیاده و با قیمت هایی عجیب و غریب بهتون هاست تقدیم میکنن
پکیج میزبانی حرفه ای به پکیجی گفته میشه که مدیر سرور طبق عقل و منطق امکانات به کاربر تعلق بده و در کنار این منابع هزینه مناسب هم دریافت کنه
شما همه جا این گزینه را اینطوری دیدید :
addon domain = Unlimited
خوب این اشتباه هست و پکیجی حرفه ای هست که این میزان را دقیق اعلم کرده باشد
تعریف addon domain به این صورت روی سرور به نظر بنده اشتباه هست
(( دلیل نیاز داشتید اعلام کنید تا خدمتتون توضیح بدم ))
یکم روی تعرفه ها تجدید نظر کنید روی همین 8هزار تومان 2هزار تومان ناقابل میزارم و یک (وی دی اس) تهیه می کنم!!!!!
این مورد هم اشتباه هست
با 10 هزار تومان یک سرورمجازی با 128 مگابایت رم به شما تقدیم میکنن
شما روی 128 مگابایت رم عملاً هیچ کاری نمی تونید انجام بدید
برای نصب سی پنل حداقل 768 مگابایت و دایرکت ادمین 512 و کولکسو 256 مگابایت نیاز دارید
خوب با این شرایط قیمت و هزینه سرور اصلی بیشتر خواهد شد
هزینه , کانفیگ , مدیریت سرور , کنترل پنل و هم هست
پس با 10 تومان هم نمیشه یک سرورمجازی خوب داشت ;)
شما که 7سال سابقه و تجربه دارید بعید بود همچنین پکیجی در سایتتون!!!!
از شما هم که این همه اطلاعات دارید این دو حرف بعید بود
و به عنوان حرف آخر :
همیشه برای کیفیت یک کار ارزش قائل بشیم و کمیت را فدای کیفیت نکنیم
موفق باشید
iranian-portal
September 6th, 2011, 21:33
اول از همه جناب هوشیار بنده جسارت رد کردن حرف های شما رو ندارم چون واقعا با کار تک و کیفیت بی همتا در این چند ماه بنده رو شگفت زده کردید که نشان از مدیریت بالا و اطلاعات فنی و دقیق شما داره اما یکم حق بدید و دقت داشته باشید که حرف های بنده از این جهت هست که:
اگر ملاک شما در خرید پهنای باند بالاست که 50 مگ را میشه سالیانه 10 تومان هم خرید
تو گوگل سرچ کنید تعداد این قارچ های خود رو زیاده و با قیمت هایی عجیب و غریب بهتون هاست تقدیم میکنن
خوب خود شما از کلمه زیبای (قارچ های خودرو) استفاده کردید بدین معنا که آفر های شگفت انگیز پایداری نداره
پس حتی اگر 50مگ هاست با تمامی امکانات نامحدود تهیه کنید با کوچکترین فشاری سرور دان خواهد شد یا مسائل این چنین
اما منظور بنده از این حرف اینه که هر کسی با تهیه یک وی پی اس معمولی که قطعی نداشته باشه میتونه سرویس هاستینگ بفروشه
خوب به طور حتم وی پی اس ساده توانایی فشار رو نداره
فشار روی سرویس هم به طور قانونی بازدیدکننده هست.یعنی هر چه بازدید بالاتر و اسکریپت مورد نظر Optimize نشده باشه فشار بیشتره
و بازدید کننده مستقیم از پهنای باند تغذیه می کنه خوب حالا نتیجه گیری:
دوستانی که بازدید و استفاده ای ندارند معمولا هاستینگ های شخصی تهیه می کنند که نهایت مصرف یک صدم یک سرور هم نیست
اما هاستینگ حرفه ای برای دوستانی کاربرد داره که دارای بازدید بالا هستند و به عبارتی فشار وارده به سرور از طرف اونا بالاست
حالا به نظر شما 2گیگابایت پهنای باند در ماه بدون هیچ فشاری روی سرور (بدون اتصال به بانک اطلاعاتی و ... منظور فقط لود شدن فایل هست) پاسخگوی چند کاربر در ماه هست؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر هر کاربر ثابت در روز 1مگابایت از پهنای باند سایت رو مصرف کنه در ماه فقط 2000 کاربر با سهمیه 1مگابایت میتونن از سایت استفاده کنند
در صورتی که سایت هایی که نیاز به سرویس حرفه ای دارند نه ماهانه بلکه روزانه بازدیدی بالغ بر 20,000 دارند
پس علاوه بر مدیریت منطقی بر منابع سرور کسی می تونه ادعای ارائه سرویس حرفه ای داشته باشه که پاسخگوی یک وب مستر موفق باشه
همیشه برای کیفیت یک کار ارزش قائل بشیم و کمیت را فدای کیفیت نکنیم
2گیگابایت پهنای باند در ماه هیچ فشاری روی هیچ سروری نمیاره در نتیجه کیفیت به هیچ عنوان مشخص نخواهد بود
ضمن این که برداشت شما از این حرف اینه که هرچه کمیت بالاتر کیفیت بیشتر!!!!
متاستفانه اکثر ما ایرانی ها این تفکر رو داریم که هرچه گران بخریم کیفیت بیشتر خواهد بود!!!
مشکلی نیست من به شما با مدیریت منطقی 50مگ هاست با 2گیگ پهنای باند ماهانه 20هزارتومان تقدیم می کنم کیفیت هم 100% تضمین می کنم (به قول دوستان سرور حرفه ای که هیچ سرور فوق حرفه ای ارائه می کنم)
خوب به نظرت شما با 2گیگ میتونید فشاری روی سرویس بیارید؟؟؟ بر فرض مثال فشاری هم در کار باشه پهنا تموم میشه و اکانت بسته!!!
پس اگر فکر کنیم تنها چیزی که در این پکیج مشاهده میشه یک سرور حرفه ای نیست بلکه یک سود حرفه ای است
ایشون سرور ابر قدرت یا مدیریت منطقی روی سرور نکردن که شما میفرمایید حرفه ای به چنین چیزی تلقی میشه
ایشون پکیجی ارائه دادن که روی معمولی ترین سرور دنیا هم فشاری نمیاره و با اسم حرفه ای دارن ماهی خداد تومان پول دریاف می کنند
کولکسو 256 مگابایت نیاز دارید
به نظر شما اگر همین اسکریپ مورد نظرمون رو روی وی پی اس شما با 256 مگ رم ران کنیم کیفیت معقولی داشته باشیم؟
من در تاپیک شما هم در ارتباط با پکیج VDS2 که با تخفیف عرض کردید 18تومان صحبت کردم اما دیدم صرفه اقتصادی برای کاری که مد نظر هست نداره
من اطلاعات و مدیریت شما رو بینهایت قبول دارم به نظرتون با 256مگ رم روی سرور مجازی شما کیفیت مطلوب به دست میاد؟
Warez-Host.IR
September 7th, 2011, 10:48
اول از همه جناب هوشیار بنده جسارت رد کردن حرف های شما رو ندارم چون واقعا با کار تک و کیفیت بی همتا در این چند ماه بنده رو شگفت زده کردید که نشان از مدیریت بالا و اطلاعات فنی و دقیق شما داره اما یکم حق بدید و دقت داشته باشید که حرف های بنده از این جهت هست که:
سلام
تشکر از لطف شما
خوب خود شما از کلمه زیبای (قارچ های خودرو) استفاده کردید بدین معنا که آفر های شگفت انگیز پایداری نداره
پس حتی اگر 50مگ هاست با تمامی امکانات نامحدود تهیه کنید با کوچکترین فشاری سرور دان خواهد شد یا مسائل این چنین
اما منظور بنده از این حرف اینه که هر کسی با تهیه یک وی پی اس معمولی که قطعی نداشته باشه میتونه سرویس هاستینگ بفروشه
خوب به طور حتم وی پی اس ساده توانایی فشار رو نداره
فشار روی سرویس هم به طور قانونی بازدیدکننده هست.یعنی هر چه بازدید بالاتر و اسکریپت مورد نظر Optimize نشده باشه فشار بیشتره
و بازدید کننده مستقیم از پهنای باند تغذیه می کنه خوب حالا نتیجه گیری:
دوستانی که بازدید و استفاده ای ندارند معمولا هاستینگ های شخصی تهیه می کنند که نهایت مصرف یک صدم یک سرور هم نیست
اما هاستینگ حرفه ای برای دوستانی کاربرد داره که دارای بازدید بالا هستند و به عبارتی فشار وارده به سرور از طرف اونا بالاست
حالا به نظر شما 2گیگابایت پهنای باند در ماه بدون هیچ فشاری روی سرور (بدون اتصال به بانک اطلاعاتی و ... منظور فقط لود شدن فایل هست) پاسخگوی چند کاربر در ماه هست؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر هر کاربر ثابت در روز 1مگابایت از پهنای باند سایت رو مصرف کنه در ماه فقط 2000 کاربر با سهمیه 1مگابایت میتونن از سایت استفاده کنند
در صورتی که سایت هایی که نیاز به سرویس حرفه ای دارند نه ماهانه بلکه روزانه بازدیدی بالغ بر 20,000 دارند
پس علاوه بر مدیریت منطقی بر منابع سرور کسی می تونه ادعای ارائه سرویس حرفه ای داشته باشه که پاسخگوی یک وب مستر موفق باشه
حرف شما برای بنده کاملاً قابل احترام هست
شاید شما در یک پکیج به FTP , Email و ... نامحدود نیاز نداشته باشید ولی پهنای باند تا یک حد مشخص جزء نیازهای اصلی شماست
اونهایی که کلاً اعلام می کنن منابع نامحدود , مقداری مانور تبلیغاتی دارن انجام میدن , که تا امروز شاید براشون جابگو بوده
شما باید نسبت به پکیجی که نیاز دارید هاست معمولی با حرفه ای خرید کنید
هاست ایران را که همه میشناسن , برای 2 گیگ هاست روی پنل معمولی 25 گیگ ماهیانه پهنای باند میده ولی برای همون 2 گیگ هاست روی پنل حرفه ای 150 گیگ پهنای باند ارائه میکنه
خوب حتماً تفاوتی وجود داره , نمیشه بگیم که داره رو پنل حرفه ای پول بیشتر میگیره فقط به خاطر پهنای باندی که داره اضافه میده
چون پهنای باند برای یک هاستینگ آنقدر گران قیمت در نمیاد (( هر یک ترابایت بین 12 تا 15 هزار تومان هست , ماهیانه ))
2گیگابایت پهنای باند در ماه هیچ فشاری روی هیچ سروری نمیاره در نتیجه کیفیت به هیچ عنوان مشخص نخواهد بود
ضمن این که برداشت شما از این حرف اینه که هرچه کمیت بالاتر کیفیت بیشتر!!!!
متاستفانه اکثر ما ایرانی ها این تفکر رو داریم که هرچه گران بخریم کیفیت بیشتر خواهد بود!!!
مشکلی نیست من به شما با مدیریت منطقی 50مگ هاست با 2گیگ پهنای باند ماهانه 20هزارتومان تقدیم می کنم کیفیت هم 100% تضمین می کنم (به قول دوستان سرور حرفه ای که هیچ سرور فوق حرفه ای ارائه می کنم)
خوب به نظرت شما با 2گیگ میتونید فشاری روی سرویس بیارید؟؟؟ بر فرض مثال فشاری هم در کار باشه پهنا تموم میشه و اکانت بسته!!!
پس اگر فکر کنیم تنها چیزی که در این پکیج مشاهده میشه یک سرور حرفه ای نیست بلکه یک سود حرفه ای است
ایشون سرور ابر قدرت یا مدیریت منطقی روی سرور نکردن که شما میفرمایید حرفه ای به چنین چیزی تلقی میشه
ایشون پکیجی ارائه دادن که روی معمولی ترین سرور دنیا هم فشاری نمیاره و با اسم حرفه ای دارن ماهی خداد تومان پول دریاف می کنند
در مورد پهنای باند نامحدود , فضای نامحدود و ... بارها و بارها در انجمن بحث شده ولی برای اینکه این قسمت بی پاسخ نباشه یک چیز دیگه بهتون توضیح میدم
فشار به سرور :
بایک هاست 100 - 500 - 1000 مگابایت میشه فشاری به پردازنده و ... آورد به شکلی که انگار یک سایت با بازدید بالا روی اون قرار داره
حرفتون کاملاً منتطقی هست که 2 گیگ پهنای باند برای 50 مگ شاید برای شما کم باشه ولی اگر اشتباه نکنم هاستینگ ها پهنای باند را به اینصورت تایین می کنن
فضای هاردیسک ضرب در 6 یا 8 یا 10 یا 15
یعنی 6 برابر تا 15 برابر فضای هاردیسک به شما پهنای باند میدن
البته این مورد برای کسانی هست که همه چیزشون روی حساب و کتاب هست که نمونش در سایت آقای نظری (( پاسارگاد سرویس )) مشخص هست
به نظر شما اگر همین اسکریپ مورد نظرمون رو روی وی پی اس شما با 256 مگ رم ران کنیم کیفیت معقولی داشته باشیم؟
من در تاپیک شما هم در ارتباط با پکیج VDS2 که با تخفیف عرض کردید 18تومان صحبت کردم اما دیدم صرفه اقتصادی برای کاری که مد نظر هست نداره
من اطلاعات و مدیریت شما رو بینهایت قبول دارم به نظرتون با 256مگ رم روی سرور مجازی شما کیفیت مطلوب به دست میاد؟
این نظر نظر لطف شماست
ولی هیچ چیز تا زمانی که تست نشه نمیشه نظر مثبت و منطقی داشت
هیچ زمان خودم دوست ندارم به کسی یا کاربر قولی بدم که شاید 1% شدنی نباشه
چون بنده در مورد اسکریپت شما و ... اطلاعی ندارم نمی تونم هیچ نظری بدم
در آخر هم خدمتتون عرض کنم که اگر حرفی در بین این پستها رد و بدل شده امیدوارم به دل نگیرید
نیت من فقط راهنمایی به شما هست , تا بهترین را از بین بهترین ها انتخاب کنید
هرچند که 85% کاربران اینجا فقط برای فروش سرویس ها به انجمن مراجعه میکنن ولی نظر من این هست که انجمن باید بیشتر جنبه کمک و اطلاع رسانی به کاربر داشته باشه تا فروش
فروش را میشه از جاهای دیگه داشت ولی راهنمایی و کمک را خیر ;)
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
iranian-portal
September 7th, 2011, 12:21
در آخر هم خدمتتون عرض کنم که اگر حرفی در بین این پستها رد و بدل شده امیدوارم به دل نگیرید
نیت من فقط راهنمایی به شما هست , تا بهترین را از بین بهترین ها انتخاب کنید
هرچند که 85% کاربران اینجا فقط برای فروش سرویس ها به انجمن مراجعه میکنن ولی نظر من این هست که انجمن باید بیشتر جنبه کمک و اطلاع رسانی به کاربر داشته باشه تا فروش
فروش را میشه از جاهای دیگه داشت ولی راهنمایی و کمک را خیر ;)
چه دلیل برای ناراحت شدن یا .. هست به هیچ عنوان چنین برداشتی نفرمایید.از نظر من دلیل این که اینجا انجمن نامیده شده همین هست که ما داشته های خودمون رو با نداشته ها ترکیب کنیم تا علاوه بر خرید و فروش یک نکته مثبت هم یاد بگیریم.به قولی اگر هدف فقط خرید و فروش بود یک سایت تبلیغاتی ایجاد می کردند نه یک انجمن با این همه برو و بیا پس...
ولی هیچ چیز تا زمانی که تست نشه نمیشه نظر مثبت و منطقی داشت
هیچ زمان خودم دوست ندارم به کسی یا کاربر قولی بدم که شاید 1% شدنی نباشه
چون بنده در مورد اسکریپت شما و ... اطلاعی ندارم نمی تونم هیچ نظری بدم
چی بگم والا این اسکریپ تا همین جای کار هزینه زیادی روی دست ما گذاشته و بیشتر جنبه تفریح داره تا سود و منفعت
بدین جهت صرفه اقتصادی اهمیت بالایی داره متوجه حرف شما هستم.
اطلاعاتی جزئی در مورد این اسکریپ این هست که:
اسکریپ Optimize نشده هست
بخش اصلی کار روی لودینگ فایل ها و عکس ها و آپدیت شدن دیتابیس هست
فرض کنید 50کاربر همزمان آنلاین هستند که در درجه اول باید فایل ها سریع براشون لود بشه
بعد از اون اطلاعات مربوط به هر کاربر در جداول بانک اطلاعاتی دچار تغییرات بشه
این دو پروسه کاری به نحوی باشه که سرعت لود به قدری پایین نباشه که حوصله کاربر تا لودینگ بعدی (رفرش شدن بانک اطلاعاتی) سر بره
یک نکته دیگه این که مشابه این اسکریپ روی هاستینگ اشتراکی معمولی تا سطح 110 کاربر آنلاین جوابگو بوده (البته سرعت لود گاهی افت پیدا می کرد)