توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری
pst
September 5th, 2011, 16:51
من یه سری مشکلات دارم خواهش میکنم به طور کل به من توضیح بدید
ازتون ممنون میشم
1) من یه فروشگاه داشتم یه خدا نشناسی اومد هکش کرد رفت www.portshop.org
من ازش یه فول بک اپ داشتم الان نمیدونم کجا باید ریستورش کنم من یه اماتورم ترو خدا به طور کامل توضیح بدید
2) من چند ماه پیش از مهر هاست هاست گرفتم که یکی از اشغال ترین وبی خود ترین هاست ها هست که همش دان میشه سایت خود مهر هاستم دان پشتیبانی هم که قربونش برم هیچی من تا 10-20 روزه دیگه می خوام هاست بگیرم لطفا به من خوبش رو معرفی کنید که مناسب اجاکس باشه
لطفا 1 رو سریع به من بگید :77:
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
تو رو خدا به کمک فوری نیاز دارم لطفا به من بگید چه طور باید ریستور کنم
tehvps
September 5th, 2011, 17:08
شما هر موقع هاست جدید و گرفتین لینک بک آپ و بدین پشتیبانی تا براتون ریستور کنن
pst
September 5th, 2011, 17:11
چرا هیچکس جواب نمیده
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
من الان نیاز به ریستور دارم نه 10 روز دیگه
akbari
September 5th, 2011, 17:13
کنترل پنل هاست شما چیست؟
tehvps
September 5th, 2011, 17:14
چرا هیچکس جواب نمیده
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
من الان نیاز به ریستور دارم نه 10 روز دیگه
متوجه منظور شما نمیشم، بک آپی که الان دارین که از بین نمیره،باید روی یه هاست ریستور کنید دیگه
pst
September 5th, 2011, 17:30
cpanel
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
متوجه منظور شما نمیشم، بک آپی که الان دارین که از بین نمیره،باید روی یه هاست ریستور کنید دیگه
من الان نمی خوام هاست بگیرم فعلا می خوام ریستور کنم
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
کنترل پنل هاست شما چیست؟
cpanel
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
من یه سوال دیگه هم دارم اگه من بخاوم هاست رو عوض کنم دوباره باید دامین بگیرم وست کنم
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
چر هیچکس جواب نمیده من الان سایتم تعطیل شده دار مشتریام از دستم میره به کمک نیاز دارم
tehvps
September 5th, 2011, 17:31
cpanel
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
من الان نمی خوام هاست بگیرم فعلا می خوام ریستور کنم
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
cpanel
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
من یه سوال دیگه هم دارم اگه من بخاوم هاست رو عوض کنم دوباره باید دامین بگیرم وست کنم
باید روی یه سی پنل دیگه ریستورش کنید دوست عزیز، نیازی نیست دوباره دامنه بگیرین،dns هاست جدید و روی دامنه ای که داشتین ست کنید
ایـران وی پی اس
September 5th, 2011, 17:46
برای گرفتن بک آپ:
1- به کنترل پنل هاست خود مراجعه کنید و طبق عکس زیر روی گزینه مربوطه کلیک کنید:
دوست عزیز الان بک اپتون رو بدید به هرجایی که ازش هاست دارید و بگید براتون ریستور کنن
هر زمان هم که خواستید هاستت جدید بگیرید. پشتیبانی هاست جدید این کارو براتون انجام میده.
و اینکه همونطوری که دوستمون گفتن احتیاج به خرید دامنه جدید ندارید فقط کافیست دی ان اس هارو عوض کنید
pst
September 5th, 2011, 18:13
این چیزا که گفتید هیچ ربطی به مشکل من نداره قبل اصلا فکر کنید من نمی خوام هاست بگیرم
قبل از اینکه سایت من هک بشه رفته بودم داخل cpanel خودم رفت داخل back up از اوجا یه full back up گرفتم حالا سایتم هک شده من الان تنها چیزی که میخوام یکی من بگه چه طوری می تونم به وسیله اون fullback up که گرفتم دوباره سایتم به حالت قبل برگرده همین
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
دوست عزیز الان بک اپتون رو بدید به هرجایی که ازش هاست دارید و بگید براتون ریستور کنن
هر زمان هم که خواستید هاستت جدید بگیرید. پشتیبانی هاست جدید این کارو براتون انجام میده.
و اینکه همونطوری که دوستمون گفتن احتیاج به خرید دامنه جدید ندارید فقط کافیست دی ان اس هارو عوض کنید
داداش من من از مهر هاست هاست گرفتم حدود 2 ماه هستش که کلا سایتش تعطیل شده اصلا باز نمیشه پشتیبانی ( کدوم پشتیبانی)
شماره تماسشون رو که داشتم الان می گیرم فقط بوق مشغول میزنه
tehvps
September 5th, 2011, 18:17
این چیزا که گفتید هیچ ربطی به مشکل من نداره قبل اصلا فکر کنید من نمی خوام هاست بگیرم
قبل از اینکه سایت من هک بشه رفته بودم داخل cpanel خودم رفت داخل back up از اوجا یه full back up گرفتم حالا سایتم هک شده من الان تنها چیزی که میخوام یکی من بگه چه طوری می تونم به وسیله اون fullback up که گرفتم دوباره سایتم به حالت قبل برگرده همین
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
داداش من من از مهر هاست هاست گرفتم حدود 2 ماه هستش که کلا سایتش تعطیل شده اصلا باز نمیشه پشتیبانی ( کدوم پشتیبانی)
شماره تماسشون رو که داشتم الان می گیرم فقط بوق مشغول میزنه
چرا شما متوجه نمیشی دوست عزیز،این بک آپ و روی کامپیوتر خودت که نمیتونی برگردونی،باید روی یه هاست که سی پنل روش نصبه برگردونی و به همین دلیل باید یه هاست جدید بگیری
Mohammad_reza
September 5th, 2011, 18:20
خوب راه دیگه اش اینه که دستی ریستور کنید. که اگه خودتون بلد نیستید ، میتونید با پرداخت هزینه بدید یکی از دوستان ( یا خودم ) براتون انجام بدیم
pst
September 5th, 2011, 18:47
مرسی از توضیحاتون دوستان
من اگه بخوام پول بدم (یکهو پول رو میدم هکر ها تا سایت رو باز کنن دیگه چرا بک اپ رو برگردونم )