ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یکی پیدا میشه به یه تازه کار کمک کنه ؟؟؟؟ :(

ya3r313
September 5th, 2011, 12:04
من می خوام برنامه نویسی با sql رو شروع کنم
اگه یکی پیدا بشه بگه دقیقاً باید چه نرم افزاری رو نصب کنم و تو محیطش با این زبون بنویسم مرسی میشم ازش ...

ViToN
September 5th, 2011, 13:10
sql زبان نیست .!!؟‌پایگاه داده (Database) هست شما میتونید ابتدا شروع به یاد گیری PHP بکنید بعد از یادگیری PHP میتونید از توابع اون استفاده کنید و از پایگاه داده SQL کار بکشید ;)

ya3r313
September 5th, 2011, 13:17
ممنون از راهنمایی ارزشمندت ... دارم php رو شروع می کنم
ینی به نظر تو اوّل php یاد بگیرم بعد برم سراغ sql ??????????

xerox
September 5th, 2011, 13:27
MS SQL یا MySQL. اگر ویندوزی هستی MS SQL رو نصب کن فکر کنم نسخه Enterpriseش بود که یه برنامه کوچیک به اسم Query Analyzer داشت. نصب کن برو تو استارت منو، منوی Microsoft SQL Server رو پیدا کن، همونجاست.

اگر هم لینوکسی هستی MySQL. یه پکیج جداگانه هم داره اسمش MySQL GUI یا یه همچین چیزی بود تو سایت خود MySQL هست. بعد نصب MySQL Server این برنامه GUI رو نصب کنی یه چیزی مثل همون Query Analyzer ویندوز در اختیارت میذاره. البته این رو تو ویندوز هم میتونی نصب کنی.

بحث پایگاه داده و SQL پدیده ای هست. اونقدری مطلب داره که یکسال شبانه روز بخونی و تمرین کنی باز مبحث جدید برای یادگیری وجود داره.

ViToN
September 5th, 2011, 13:33
ببینید دوست عزیز اگر شما کار با توابع php بلد نباشید قاعدتا نمی تونید ارتباطی با دیتا بیس برقرار کنید اگر از همین امروز شروع کنید به یاد گیری ماه دیگر همین موقع شاید اولین برنامه ای ساده ای که ارتباط با دیتا بیس بر قرار میکند رو نوشته باشید اما ۱ ماه زمان ناچیزیست برای حرفه ای شدن در php تا روز اخرت هم زمان کم دارید :d پس همین امروز شروع کنید به دنیای شیرین php خوش امد بگید ;)

alborzhost
September 5th, 2011, 15:51
سلام

شما برنامه wamp server رو دانلود و نصب کنید.
پس از نصب اعلام کنید آموزش رو براتون میگذارم.

ya3r313
September 5th, 2011, 16:12
نصب کردم ...
البرز جون

parsspace
September 5th, 2011, 23:50
به نظر من اول یه خورده php کار کن بعد برو دنبال دیتابیس

Rezash
September 7th, 2011, 17:30
sql زبان نیست .!!؟‌پایگاه داده (Database) هست شما میتونید ابتدا شروع به یاد گیری PHP بکنید بعد از یادگیری PHP میتونید از توابع اون استفاده کنید و از پایگاه داده SQL کار بکشید ;)

sql يك زبان برنامه نويسي نسل چهار هست ، درحالي كه زبان هايي مثل جاوا نصل سه هستند.
sql يك زبان برنامه نويسي قدرتمند از نسل چهارم (4GL) زبان هاي برنامه نويسي هست كه براي مديريت داده ها ايجاد شده.
---
پيشنهاد من :
براش شروع خودتون رو درگير مراحل پيچيده نصب و كانفينگ نكنيد و كارهاي مقدماتي رو با نصب برنامه هايي مثل easy php ، xampp و ... كنار بذاريد و مستقميا سراغ كد نويسي بريد.

alborzhost
September 7th, 2011, 20:20
نصب کردم ...
البرز جون

اگه تمایل دارید شروع کنم !

sm_pakdel
September 9th, 2011, 12:52
بهترین کار همون طور که آقا رضا گفتن شروع کد نویسیه

از هیچ نرم افزاری هم استفاده نکن سعی کن کدها رو خودت بنویسی تا خوب یادبگیری
بهترین منبع هم کتا ب قای جعفر نژاد قمی هست که هم پی اچ پی رو یاد داده و هم sql
و با پروژه های عملی که تو کتاب گذاشته میتونی راحت هر دو شون رو یاد بگیری