توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه شکایت از هاست.
مهدی مانیان
September 4th, 2011, 16:15
با سلام.
من می خواهم از مدیر هاستم شکایت کنم.
مدیر هاست الکی سایتم را ساسپند کرد {فکر کنم ریسلر باشه} و من بهش گفتم بک آپ بده تا از این هاست محاجرت کنم ولی او گفت برسی می کنیم و هنوز بک آپ را بهم نداده است.
من می خواهم ازش شکایت کنم تا مجبور شود بهم بک آپ دهد.
مراحل قانونی این کار چیست؟
اگر شکایت کنم ، برای ساسپند کردن سایت تا چقدر مدیر هاستم جریمه می شود؟
با تشکر.
asrehosting
September 4th, 2011, 16:26
به نظر من شما دارید توند می رید !
کمی صبور باشید . دلیل داره که ساس می کنه ازش بپرسید اگر جواب درست درمونی نداد بک آپ در خواست کنید . اگر بک آپ نداد اون موقع باز هم راه های بهتری هست گزینه اخر به شکایت و شکایت کاری فکر کنید .
poshtiban
September 4th, 2011, 16:30
با سلام.
من می خواهم از مدیر هاستم شکایت کنم.
مدیر هاست الکی سایتم را ساسپند کرد {فکر کنم ریسلر باشه} و من بهش گفتم بک آپ بده تا از این هاست محاجرت کنم ولی او گفت برسی می کنیم و هنوز بک آپ را بهم نداده است.
من می خواهم ازش شکایت کنم تا مجبور شود بهم بک آپ دهد.
مراحل قانونی این کار چیست؟
اگر شکایت کنم ، برای ساسپند کردن سایت تا چقدر مدیر هاستم جریمه می شود؟
با تشکر.
اگر سعی کنید دوستانه مشکل حل بشه خیلی بهتره. شکایت به این راحتی ها نیست و معمولا خیلی دیر به نتیجه می رسه یا شاید هم اصلا نرسه...
شرکتی که شما ازش هاست گرفتید ثبت شده هست ؟ اگر نیست اصلا دنبال شکایت و این حرفا نرید...
اگر شرکت هست اول به شورای صنف رایانه ای شکایت کنید و اگر نتیجه نداد فکر می کنم بعد باید برید سراغ دادگاه و جرایم رایانه ای... البته ابتدا قوانین سایت رو مطالعه کنید و بعد اقدام کنید..
کلا به این راحتی که شما فکر کردید نیست و کلی باید وقت بذارید و مکافات داره برای همین می گم دوستانه حل بشه به نفع شماست...
ایـران وی پی اس
September 4th, 2011, 16:33
عزیز اصلا رسیدگی نمی کنن مطمتن باشید به کسایی که ضرر مالی زیر 500 تومان خوردن به زور رسیدگی می کنن چه برسه با خودشون صحبت کنید علت پس ندادنشونو بپرسید آییا خسارت مالی زدید یا چیز دیگه مسالمت آمیز حل کنید راه دیگه ای نیست
به نظر من شما دارید توند می رید !
کمی صبور باشید . دلیل داره که ساس می کنه ازش بپرسید اگر جواب درست درمونی نداد بک آپ در خواست کنید . اگر بک آپ نداد اون موقع باز هم راه های بهتری هست گزینه اخر به شکایت و شکایت کاری فکر کنید .
rubi
September 4th, 2011, 16:40
سایت رو برام پ.خ کن شاید آشنا در اومد اوکی کردم برات
قزوین هاست
September 4th, 2011, 16:48
دوستانه حل کنید.اگر دیدید جواب ندادند اقدام به شکایت کنید ولی فکر نکنم زود به جواب برسید چون دنگ و فنگ زیاد داره
موفقیت شما ارزوی ماست
ایـران وی پی اس
September 4th, 2011, 16:48
عزیز بهتر بود آدرس سایتشونم می دادید بهتر راهنمایی می شدید چون کسایی گه احتمال داره بشناسنشون زیاده یا بدونن کودوم هاستینگ هست
سایت رو برام پ.خ کن شاید آشنا در اومد اوکی کردم برات
elyas.as
September 4th, 2011, 16:51
سعی کن از راه هایی غیر از شکایت مشکلو حل کنی تو اگه شکایت کنی معلوم چند وقت دیگه رسیدگی بشه و به نتیجه برسه (فکر کنم تو اون مدت بتونی یه سایت دیگه راه اندازی کنی)
ViToN
September 4th, 2011, 17:53
لینک سایت بدید شاید اشنا باشن ..! در ضمن بهتون گفتن در حال بررسی بهتون نگفته که نمیده .!
مهدی مانیان
September 4th, 2011, 21:58
خیلی ممنون از پاسخ دوستان.
من هرچه تیکت می دهم خیلی دیر جوابم را می دهند (بعد از چند روز!) هر چه هم تماس می گیرم جوابم را نمی دهند.
چه کار کنم؟
راهی هست که هاستم را هک کنم یا به هر صورتی واردش شوم و یک بک آپ تیه کنم؟
با تشکر.
fas
September 4th, 2011, 22:03
از راه مسالمت امیز ببینید مشکل از کجاست با تهدیدجایی نمیرسید ;;)
ایـران وی پی اس
September 4th, 2011, 22:18
اگه اطلاعاتتون خیلی مهمه براتون و می تونید کمی هزینه کنید نظرتونو پ .خ کنید بهتون بگم چیکار کنید !
خیلی ممنون از پاسخ دوستان.
آدرس سایتی که ازش هاست دارم: hostkade.com
من هرچه تیکت می دهم خیلی دیر جوابم را می دهند (بعد از چند روز!) هر چه هم تماس می گیرم جوابم را نمی دهند.
چه کار کنم؟
راهی هست که هاستم را هک کنم یا به هر صورتی واردش شوم و یک بک آپ تیه کنم؟
با تشکر.
مهدی مانیان
September 4th, 2011, 22:29
اطلاعاتم خیلی حیاتی و مهمه.حتی بیشتر از 1000000 تومان ارزش داره.
لطفا کمکم کنید.
با تشکر.
Mohammad_reza
September 4th, 2011, 22:46
یک بار دیگه هم یک شکایت از هاستکده خونده بودم تو همین انجمن ...
بهتر نیست به خودشون بگید می خواهید ازشون شکایت کنید ؟ :->
مهدی مانیان
September 5th, 2011, 09:01
من هرچه باهشون تماس می گیرم ، جواب نمی دهند.
چه طوری میشه آدرسشون را پیدا کرد تا باهوشن حرف بزنم؟
در ضمن من در اصفهان هستم و هاست کده در تهران.
با تشکر.
aghaee
September 5th, 2011, 09:20
دوستان درست می فرماین بهتره دوستانه حل بشه
منتها بعضی از هاستینگ ها هستن که برخورد با مشتری رو بلد نیست و همین مشکلات به وجود میاد، به خاطر همون میگم برو شکایت کن
ViToN
September 5th, 2011, 12:53
دوست عزیز شکایت کردن به این اسونی ها که فکر میکنید نیست در حال حاضر در پلیس سایبری شکایت هایی که خسارت زیر ۶۰۰ هزار تومان باشه اصلا رسیدگی نمیشه و واقعا پیر ادم در میاد باید ۱ هفته از زندگی تون رو ول کنید و دنبال کار های دادگاه و کاغذ بازی باشید در ضمن اگر شرکت ثبت نشده باشد باز هم کارتون سخت تر میشه .!! سعی کنید از راه های دیگر وارد کار بشید . میتونید با کم ترین هزینه فول بک اپ تون رو به دست بیارید .. برای اطلاعات تکمیلی پ .خ بدید راهنمایی کنیم .
موفق باشید
AfaghData
September 5th, 2011, 12:58
دوست عزیز اصلا با دعوا و شکایت حل نمیشه! خیلی محترمانه برخورد کنید تا جواب بگیرید ! دوستانی هم میگن شکایت لطفا نظری ندید که بعدا برای استارتر بد بشه!
مهدی مانیان
September 5th, 2011, 13:29
نیاز من فول بک آپ است.
چگونه به دست آورم؟
با تشکر.
ViToN
September 5th, 2011, 13:44
نیاز من فول بک آپ است.
چگونه به دست آورم؟
با تشکر.
اگر فقط سرویستون Suspend شده و هنوز اطلاعتتون روی سرور هست میتیونید امیدوار باشید .!!
کافیست یه پلن ارزون با یک نام کاربری دیگر خریداری کنید و بعد از سرور شل بگیرید و با کمی درایت میتونید وارد یوزر خودتون بشید (مبحث بایپسینگ) اگر به این مبحث اشنایی ندارید از دوستان که وارد هستن درخواست کنید حتما کمکتون خواهند کرد . البته این سریع ترین راه دستیابی به اطلاعتتون هست .
مهدی مانیان
September 5th, 2011, 15:12
مطمئنید در تهران هستند ؟
مطمئن نیستم.
پیش شماره 0911 از کجاست؟به احتمال زیاد هاست کده مال همان جا است.
اگر فقط سرویستون Suspend شده و هنوز اطلاعتتون روی سرور هست میتیونید امیدوار باشید .!!
کافیست یه پلن ارزون با یک نام کاربری دیگر خریداری کنید و بعد از سرور شل بگیرید و با کمی درایت میتونید وارد یوزر خودتون بشید (مبحث بایپسینگ) اگر به این مبحث اشنایی ندارید از دوستان که وارد هستن درخواست کنید حتما کمکتون خواهند کرد . البته این سریع ترین راه دستیابی به اطلاعتتون هست .
چگونه این کار هارو بکنم؟آموزشی هست؟ در ضمن من یک هاست دیگه هم دارم.(هاست پولی)
من هم این شل گرفتن و درایت و بایپسینگ را برای اولین بار هست که می شنوم.
لطفا برای انجام این کار ها کمکم کنید.
با تشکر.
AfaghData
September 5th, 2011, 15:18
احتمال 90% مال لاهیجان هست!
:78: اگه باشه که کلا لاهیجانیا دارن خراب میشن;)
مهدی مانیان
September 5th, 2011, 15:34
چگونه این کار هارو بکنم؟آموزشی هست؟ در ضمن من یک هاست دیگه هم دارم.(هاست پولی)
من هم این شل گرفتن و درایت و بایپسینگ را برای اولین بار هست که می شنوم.
لطفا برای انجام این کار ها کمکم کنید.
با تشکر.
چه کار کنم؟
ViToN
September 5th, 2011, 16:02
نه دوست عزیز اموزشو شما نمیتونید تو ۱ روز یاد بگیرید همین طور که خدمتتون عرض کردم باید از یک دوست و اشنا وارد به این کار کمک بگیرید در ضمن هاست پولی دیگه شما به درد نمیخوره ..! توجه داشته باشید باید از همین هاست کده سرویس بگیرید یه سرویس ارزون و پلن پایین ازشون تهیه کنید و .. ..
مایل بودید بنده با هزینه انجام میدم براتون
موفق باشید
مهدی مانیان
September 5th, 2011, 16:19
بله من هاست جدید را از همین هاست کده دارم.
چقدر هزینه داره؟
اگر بالاست چگونه این کارو یاد بگیریم؟
با تشکر.
Direct Admin
September 5th, 2011, 16:44
دوستان شمالی چرا اینجوری برخورد میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟
چند هفته پیش هم یکی از این هاست و سرور فروش های شمالی دامنه بنده خدایی را به نفع خودشون داشتند مصادره میکردند که مثلا دامنه بین المللی اسمش در مورد چیز پی ان هستش در صورتی که به هیچ سرور و هاستی این دامنه وصل نشده بود
و دامنه هم بین المللی هست و تابع قوانین کشورهای خاصی نیست
و قوانین مخصوص خودشا داره
واقعا دارید بد قوانین تنظیم میکنید و با مشتری بد برخورد میکنید
زرنگ بازی هم حدی داره
مهدی مانیان
September 5th, 2011, 17:03
لطفا کمک کنید.
مهدی مانیان
September 5th, 2011, 20:33
بله من هاست جدید را از همین هاست کده دارم.
چقدر هزینه داره؟
اگر بالاست چگونه این کارو یاد بگیریم؟
با تشکر.
لطفا درباره شل و دریافت فول بک آپ کمکم کنید.
با تشکر.
ViToN
September 5th, 2011, 20:51
در پ.خ با من در تماس باشید
مهدی مانیان
September 6th, 2011, 08:55
یک آی پی بهم دادن و گفتند به این آی پی برید و بک آپ را بردارید.
منظورشون چی بوده؟
چه کار کنم؟
با تشکر.
ViToN
September 6th, 2011, 10:54
ادرس FTP هستش با برنامه File Zila کانکت بشید و بک اپ رو دربافت کنید .
مهدی مانیان
September 6th, 2011, 11:33
وقتی می خواهیم کانکت شویم ، یوزر نیم و پسورد می خواهد.
یوزر نیم و پسورد را از کجا به دست آورم؟
اصلا نیازی به یوزر نیم و پسورد هست؟
با تشکر.
چه کار کنم؟
مهدی مانیان
September 6th, 2011, 15:25
با anonymous هم امتحان کردم ولی فایده ای نداشت.
چه کار کنم؟
با تشکر.
مهدی مانیان
September 6th, 2011, 22:48
کسی نیست جواب بده؟
با تشکر.
Sir.DarKNesS
September 6th, 2011, 22:57
خوب شما ایپی رو از یوزرهای اینجا گرفتید ؟ خوب بهشون ایمیل بدید کمکتون کنند شاید فراموش کردند بهتون یوزر پسورد بدن
shahmoradi
September 6th, 2011, 23:22
یکی از اعضای با معرفت و با حال wht زحمت بکشه و اموزش شل کردن و مبحث بایپسینگ رو بسازه و در اختیار دیگران بذاره
اقا این چیزایی گفتی بدجوری تو ذهنمون مشغول کرده و دیگه برای من خواب و زندگی نذاشته
ایا واقعا میشه
یکی ما رو از این خماری در بیاره
Mohammad_reza
September 6th, 2011, 23:28
دوست عزیز با یوزر و پس اف تی پی خودتون تست کنید.
یکی از اعضای با معرفت و با حال wht زحمت بکشه و اموزش شل کردن و مبحث بایپسینگ رو بسازه و در اختیار دیگران بذاره
اقا این چیزایی گفتی بدجوری تو ذهنمون مشغول کرده و دیگه برای من خواب و زندگی نذاشته
ایا واقعا میشه
یکی ما رو از این خماری در بیاره
آموزش بایپسینگ و شل و هکینگ و ... خلاف قوانین انجمن هست
alipour66m
September 15th, 2011, 18:36
سلام بنده علیپور هستم مدیر هاست کده
ایشون یک پلن 1 گیگ از ما گرفته 12000 تومان و ازش واسه آپلود و دانلود و لیچ استفاده کرده که سایتش ساسپند شده
ایشون چندین با توهین هم کردند
بعد از ساسپند شدن ما باهاشون صحبت کردیم که دیگه این استفاده نادرست نشود و 1 هاست نامحدود مجانی بهشون دادیم که پولشو هنوز ندادن
بک آپ هم آماده شده میتونید به هاست کده مراجعه کنید
لطفا بدهی خود را پرداخت نمایید
amirpar
September 27th, 2011, 23:22
با سلام خدمت سروران
مدت 12 روز است کا سایت ما داون شده
شرکت میگه که مادربرد سرور خراب شده
مگه تعویض مادربرد چقدر طول میکشه
الان هم 5 روزه نه جواب تلفن را میدند نه تیکیت نه ایمیل
الان بنده مشکلی که دارم اصلا بک آپ ندارم به خاطر اینکه اینا بک آپ را بسته بودند
به نظرتون من الان باید چی کار کنم
شرکت مربوطه=www.fazaha.com
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
البته پول هاستینگ به جهنم ولی نزدیک هزار تا پست زده بودم فقط تو سایت اصلی
سه تا ساب دامین هم داشتم که رو هرمدوم هم بالای 1000 تا پست بود
نزدیک دو گیگ اطلالات و بیش از سه سال وقت عزیز ما
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
عجب سایت با حالی دارین مشکلمو تو سه سوت حل کرد
کلا تایپیکمو حذف کرد=d>
فکر کنم می خواستم یک اختلاس چهار هزار میلارد تومنی بکنم و مدیریت محترم سایت فورا کشف کرد
فردا هم یک تایپیک مزنن و تمام مدیران سایت به جون هم میفتنند که من کشف کردم
hoseinpjo
August 14th, 2013, 13:38
من یه هاست خریدم پر بازدید 1 ساله 3گیگ 550 هزار تومان دادم .به ادمین سایت گفتم باید سایتمو برام تو هاست جدیدی که ازت گرفتم انتقال بده گفت مشکلی نیست بعد 10 روز منتظر موندن و پیگیری من و درخواست بنده برای عودت پول ایشان پول و خورد هاستم بست و کلی فش ناموسی به ما داد ادرس سایتروز وب.کام | هاست لینوکس ارزان ثبت دامنه ارزان نمایندگی هاست دامین هاست نامحدود طراحی سایت (http://www.roozweb.com)
الان من شکایت دارم چیکار کنم شماره تلفنش اینه09376822868
من یه هاست خریدم پر بازدید 1 ساله 3گیگ 550 هزار تومان دادم .به ادمین سایت گفتم باید سایتمو برام تو هاست جدیدی که ازت گرفتم انتقال بده گفت مشکلی نیست بعد 10 روز منتظر موندن و پیگیری من و درخواست بنده برای عودت پول ایشان پول و خورد هاستم بست و کلی فش ناموسی به ما داد ادرس سایتروز وب.کام | هاست لینوکس ارزان ثبت دامنه ارزان نمایندگی هاست دامین هاست نامحدود طراحی سایت (http://www.roozweb.com)
دوستان سایت من هم روی یه هاستی هست که فعلن سایت بالا نمیاد مدیر سرور هم تقصیری نداره چون از طرف دیتا سنتر قط شده حالا دیتا سنتر باید خسارت بده به مدیریت یا نه؟؟
الان دو هفتس سایت خوابیده ودوستانی که دستشون تو کاره میدونن چند روز بازدید چقدتاثیر داره!!
باتشکر
omidrezav
August 15th, 2013, 01:12
دوستانی که از سرویس دهنده ی هاست یا سرور شکایت دارن می تونن از طریق پلیس فتا اقدام کنن. خیلی هم سریع رسیدگی میشه. اگه اطلاعات بیشتر احتیاج دارید پیام خصوصی بدید تا خدمتتون عرض کنم.
om!d-D
August 15th, 2013, 11:28
لطفا مدیر وب هاستینگ بنده رو راهنمایی کنید ایمیل منم اینهhosein.vahidiniya@yahoo.com
ایشون بابت هاست مبلغ 50 هزار تومان پرداخت کردند نه 550 تومان
مورد اول اینکه فعالیت ایشون غیرقانونی است و با دامنه دیگری سفارش زدند و روز وب حق تعلیق سرویس را بدون بازگشت وجه دارد .
اما دلیل عدم انتقال سایت ایشان غیرقابل دانلود بودن بکاپشان بوده است ، ما چند بار خودمان نیز برای بکاپ گیری اقدام کردیم از سیپنلشان که یا اجازه بکاپ گیری داده نمیشد یا اینکه اصلا قابل دانلود نبود.لذا بایستی با سرویس دهنده سابقشون برای بررسی حداقل هماهنگ میکردند که هیچ کاری انجام نشد.
برای انتقال سایت ایشون چند ساعت بعد از سفارش اقدام شد که طی چند تیکت برای مشکل بکاپ اطلاع دادیم منتها تا 48 ساعت بعد از سفارش نیز رسیدگی از جانب ایشان برای دادن بکاپ جدید سالم انجام نشد . بنابراین ذکر ده روز منتظر موندن دروغی بیش نیست .
علت تعلیق سرویس این مشتری گرامی توهین ، ناسزا و فحاشی به پرسنل روز وب و باز کردن تیکتهای پی در پی و توهین بوده است ، همچنین مزاحمتهایی از جانب ایشان انجام شده است که درحال پیگیری هستیم.
طبق قوانین سرویس دهی روز وب ، در چنین مواردی حق پیگیری قانونی ، تعلیق و حذف کلیه سرویس های کاربر خاطی برای روز وب محفوظ است و همچنین مشکل در انتقال سایت کاربر جزو گارانتی عودت وجه نمیباشد ، این قوانین به طور شفاف ذکر شده و ایشان قبل از پرداخت آن را پذیرفته اند.
به دلیل عدم رعایت احترام و انجام فعالیت های بسیار زشت توسط ایشان همچنین مزاحمتهایی که خود به آن اقرار کردند پیگیری قانونی از جانب روز وب با مدارک مستند و کامل انجام خواهد شد.
pedi9004@yahoo.com
November 27th, 2014, 20:49
با سلام. ببخشید دوستان من از یک سایت سرور مجازی ایران خریدم و ایشان پول از من گرفتند ولی سرور به من ندادند و بعد از پیگیری و تیکت زدن ایشان حساب کاربری من را پاک کردند.چطور میشه از این سایت شکایت کرد.پولی که ازم خورده اصلا مهم نیست ولی یک چنین سایت هایی باید صاحبانشان پای محاکمه بیایند.من لاگ از تمام صحبت ها و فاکتورهای پرداخت شده دارم.
RoobinaServer
November 27th, 2014, 21:12
با سلام. ببخشید دوستان من از یک سایت سرور مجازی ایران خریدم و ایشان پول از من گرفتند ولی سرور به من ندادند و بعد از پیگیری و تیکت زدن ایشان حساب کاربری من را پاک کردند.چطور میشه از این سایت شکایت کرد.پولی که ازم خورده اصلا مهم نیست ولی یک چنین سایت هایی باید صاحبانشان پای محاکمه بیایند.من لاگ از تمام صحبت ها و فاکتورهای پرداخت شده دارم.
با سلام و احترام
از شرکت معتبر خرید کرده اید ؟
شماره ثبت ، جای ثابت، تلفن ثابت، نماد اعتماد و ... دارند ؟
با تشکر
Netfollower
November 27th, 2014, 21:18
ایشون بابت هاست مبلغ 50 هزار تومان پرداخت کردند نه 550 تومان
مورد اول اینکه فعالیت ایشون غیرقانونی است و با دامنه دیگری سفارش زدند و روز وب حق تعلیق سرویس را بدون بازگشت وجه دارد .
اما دلیل عدم انتقال سایت ایشان غیرقابل دانلود بودن بکاپشان بوده است ، ما چند بار خودمان نیز برای بکاپ گیری اقدام کردیم از سیپنلشان که یا اجازه بکاپ گیری داده نمیشد یا اینکه اصلا قابل دانلود نبود.لذا بایستی با سرویس دهنده سابقشون برای بررسی حداقل هماهنگ میکردند که هیچ کاری انجام نشد.
برای انتقال سایت ایشون چند ساعت بعد از سفارش اقدام شد که طی چند تیکت برای مشکل بکاپ اطلاع دادیم منتها تا 48 ساعت بعد از سفارش نیز رسیدگی از جانب ایشان برای دادن بکاپ جدید سالم انجام نشد . بنابراین ذکر ده روز منتظر موندن دروغی بیش نیست .
علت تعلیق سرویس این مشتری گرامی توهین ، ناسزا و فحاشی به پرسنل روز وب و باز کردن تیکتهای پی در پی و توهین بوده است ، همچنین مزاحمتهایی از جانب ایشان انجام شده است که درحال پیگیری هستیم.
طبق قوانین سرویس دهی روز وب ، در چنین مواردی حق پیگیری قانونی ، تعلیق و حذف کلیه سرویس های کاربر خاطی برای روز وب محفوظ است و همچنین مشکل در انتقال سایت کاربر جزو گارانتی عودت وجه نمیباشد ، این قوانین به طور شفاف ذکر شده و ایشان قبل از پرداخت آن را پذیرفته اند.
به دلیل عدم رعایت احترام و انجام فعالیت های بسیار زشت توسط ایشان همچنین مزاحمتهایی که خود به آن اقرار کردند پیگیری قانونی از جانب روز وب با مدارک مستند و کامل انجام خواهد شد.
از فاکتور ها + تیکت هاشون عکس بگیرید
بفرستید برای مدیران
باهاشون برخورد میشه
درک میکنم. دیگر بازار شده پر از مشتری های بی ادب و همیشه طلبکار
chatsaz
November 27th, 2014, 21:32
از فاکتور ها + تیکت هاشون عکس بگیریدبفرستید برای مدیرانباهاشون برخورد میشهدرک میکنم. دیگر بازار شده پر از مشتری های بی ادب و همیشه طلبکارداداش مطلب ایشون مال پارساله
pedi9004@yahoo.com
November 27th, 2014, 22:34
از اینجا خریدم.
TSHost.IR - نمایندگی رسمی تیم اسپیک ایران (http://tshost.ir/)
mizban97
November 28th, 2014, 00:09
دوستان تاریخ تاپیک رو نگاه کنید !!!
September 4th, 2011
چرا آپ میکنید؟؟
برای 3-4 سال پیشه...
aminarab17
November 28th, 2014, 00:33
از اینجا خریدم.
TSHost.IR - نمایندگی رسمی تیم اسپیک ایران (http://tshost.ir/)
مدارک ارائه بدید دوست من، الکی نمی شه به شخصی (حقوقی و حقیقی) اتهام وارد کرد...
این طوری فکر کنم مدیران بن کنن شما رو!
ali269
November 28th, 2014, 15:22
اسپم و اپدیت تاپیک های قدیمی ممنوع است 2011 است :|