PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Ovh == سفارش مستقیم از ovh

paradox1666
September 4th, 2011, 12:39
سلام

دوستان لطف کنن راهنمایی کنن در مورد OVH

می خوام بدونم واسه گرفتن سرور چه نکاتی لازمه بدونم هم از نظر کیفیت کارشون و هم از نظر نحوه سفارش؟

مثلا از کدوم سایتش بگیرم؟ یا مثلا اگر از سایت ovh.de بگیرم ساپورت هم به زبان آلمانی میشه؟

پرداخت را می شه با کارت خودم که امارات هستم انجام بدم؟ (کارت صادره امارات و یا پی پال - مانی بوکرز و ... )

ممنون

aminreza
September 4th, 2011, 13:34
درود
پیشنهاد میکنم با جناب مسعودی ( itjavani ) در ارتباط باشید.
ایشون یکی از کسانی هستن که از فرانسه هم سرور دارن و کیفیت سرورهاشونم بسیار تا بسیار عالیه.
مطمئنا هر سوالی در مورد این دیتاسنتر داشته باشین ایشون میتونن کمکتون کنن.
بدرود

paradox1666
September 4th, 2011, 19:37
کسی دیگه اطلاعات و تجربیات به اشتراک نمی گذاره

ایـران وی پی اس
September 4th, 2011, 20:30
دوست عزیز به قیمت هایی که تو سایت می بینید توجه نکنید کلی مالیا و هیدن $ داره در ضمن فوق العاده حساس به وارز (مثلا اگه یه بار یکی از یوزر هاتون یه vb نال شده نصب کنه بدون اخطار میزنن سرورو می بندن در اون حد من خودم از کسایی بودم که یه زمانی دنبالش بودم اصلا ارزش نداره پورتشم خوبه ولی خیلی خوب نیست ! در ضمن پورت هاش همگی تا جایی که شنیدم اختصاصی هست و پورت 10 گیگ هم میده در ضمن حتی اگه 1 بار شک کنن که صاحب سرور ایرانی هست هست یا با آی پی های مختلف لاگین میشین حتما استعلام میگیره حتی ممکنه یهدفعه بدون اینکه خبر بدن زنگ بزنن اینایی که می گم برای دوستان اتفاق افتاده گفتم در جریان باشید یه چیز دیگه اینکه انگار به پرداخت هایی که انجام می شه هم گیر میدن این تازگی ها (ترجیح میدن از طریق بانکی این کارو انجام بدید)

کسی دیگه اطلاعات و تجربیات به اشتراک نمی گذاره

paradox1666
September 4th, 2011, 20:35
مرسی از راهنمایی

از ایرانی بودن و پرداخت مشکلی ندارم چون ایران نیستم و بیشتر رو کیفیت کارشون حساس هستم

ایـران وی پی اس
September 4th, 2011, 20:42
اگه از لحاظ وارز بودن و تورنت و ... مشکلی ندارید باهاشون حتما خرید انجام بدید کیفیت سرویسشون فوق العادست

مرسی از راهنمایی

از ایرانی بودن و پرداخت مشکلی ندارم چون ایران نیستم و بیشتر رو کیفیت کارشون حساس هستم

tthost
September 5th, 2011, 19:50
ovh دنبال مشتری های حرفه ای هست و از کاربران بچه بدش میاد

---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------

این دیتاسنتر برای شما می تونه انتخاب خوبی باشه