PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیتاسنتر ایرانی خوبه؟ رادکام؟ فن‌آوا؟ ...؟

battle69
September 3rd, 2011, 16:32
سلام دوستان.
من الان یک سرور مجازی از شرکت LeaseWeb (دیتاسنتر هلند) دارم و امروز روز سومی هست که فعال شده.

اما چند مسئله هست که میخوام دوستان راهنمایی کنند:

1- این شرکت تقریباً از زمانی که پول رو پرداخت کردم 9 روز طول کشید تا سرور رو با کنترل پنل تحویل بده. عجیب نیست؟! به نام خودم سرور رو گرفتم. فردی گفت شاید اینقدر طول کشیده داشتند سوابق من (از لحاظ ایرانی بودن) چک میکردند و از این حرف‌ها... به نظر شما این زمان غیرعادی نیست؟ شنبه‌ و یکشنبه هم چون خارج تعطیله تجربه نشون داد پاسخگو نیستند!
از لحاظ مسائل تحریم و ... خیلی می‌ترسم یه روز بلند شم و ببینم سرور وجود نداره!! و مجبور باشم وسط کار سرور رو عوض کنم. سایتم برام خیلی مهمه. حتی یک دقیقه هم نمیخوام down شه. (تاپیک دیتاسنتر LeaseWeb یا SingleHop ؟ (http://www.webhostingtalk.ir/f34/30859))

2- بیشتر به خاطر مسائل تحریم و قطع شدن سایت تصمیم گرفتم که به دیتاسنترهای ایرانی منتقل شم. کلا نظر دوستان راجع به این مسئله چیه؟ 100% بازدیدکنندگان سایتم از داخل ایران هستند. در سرعت باز شدن سایت برای کاربران داخلی این کار مؤثره؟ درسته؟ میدونم پهنای باند داخل کشور گرونه. اما 50 گیگ ماهانه برای کار من کافیه.

3- در بین دیتاسنترهای ایرانی دوستان اگر کسی از سرورهای مجازی شرکتی استفاده کرده، لطفا راهنمایی کنه. خودم رادکـام رو بررسی کردم ظاهرا جای خوبی هست. کسی از اونجا VPS داشته؟ زیرمجموعه فـن‌آوا هست؟ درسته؟ مستقیم از خود فـن‌آوا بگیرم یا از رادکـام؟ یا فرقی نمیکنه؟!

4- کلا دیتاسنترهای ایران چه شرکت‌هایی هستند؟ یعنی منظورم اون اصل کاری‌ها هست که شرکت‌های دیگه هم زیرمجموعه اون‌ها هستند. مثل افـرانت، تبیـان، پـارس‌آنلاین. (فـن‌آوا هم خودش دیتاسنتر خودش رو داره؟)

5- کلا این قضیه هاست و دیتاسنتر داستـانی شده !!

poshtiban
September 3rd, 2011, 16:49
سلام دوستان.
من الان یک سرور مجازی از شرکت LeaseWeb (دیتاسنتر هلند) دارم و امروز روز سومی هست که فعال شده.

اما چند مسئله هست که میخوام دوستان راهنمایی کنند:

1- این شرکت تقریباً از زمانی که پول رو پرداخت کردم 9 روز طول کشید تا سرور رو با کنترل پنل تحویل بده. عجیب نیست؟! به نام خودم سرور رو گرفتم. فردی گفت شاید اینقدر طول کشیده داشتند سوابق من (از لحاظ ایرانی بودن) چک میکردند و از این حرف‌ها... به نظر شما این زمان غیرعادی نیست؟ شنبه‌ و یکشنبه هم چون خارج تعطیله تجربه نشون داد پاسخگو نیستند!
از لحاظ مسائل تحریم و ... خیلی می‌ترسم یه روز بلند شم و ببینم سرور وجود نداره!! و مجبور باشم وسط کار سرور رو عوض کنم. سایتم برام خیلی مهمه. حتی یک دقیقه هم نمیخوام down شه. (تاپیک دیتاسنتر LeaseWeb یا SingleHop ؟ (http://www.webhostingtalk.ir/f34/30859))

2- بیشتر به خاطر مسائل تحریم و قطع شدن سایت تصمیم گرفتم که به دیتاسنترهای ایرانی منتقل شم. کلا نظر دوستان راجع به این مسئله چیه؟ 100% بازدیدکنندگان سایتم از داخل ایران هستند. در سرعت باز شدن سایت برای کاربران داخلی این کار مؤثره؟ درسته؟ میدونم پهنای باند داخل کشور گرونه. اما 50 گیگ ماهانه برای کار من کافیه.

3- در بین دیتاسنترهای ایرانی دوستان اگر کسی از سرورهای مجازی شرکتی استفاده کرده، لطفا راهنمایی کنه. خودم رادکـام رو بررسی کردم ظاهرا جای خوبی هست. کسی از اونجا VPS داشته؟ زیرمجموعه فـن‌آوا هست؟ درسته؟ مستقیم از خود فـن‌آوا بگیرم یا از رادکـام؟ یا فرقی نمیکنه؟!

4- کلا دیتاسنترهای ایران چه شرکت‌هایی هستند؟ یعنی منظورم اون اصل کاری‌ها هست که شرکت‌های دیگه هم زیرمجموعه اون‌ها هستند. مثل افـرانت، تبیـان، پـارس‌آنلاین. (فـن‌آوا هم خودش دیتاسنتر خودش رو داره؟)

5- کلا این قضیه هاست و دیتاسنتر داستـانی شده !!

دوست عزیز دیر فعال شدن اکانت شما ربطی به چک کردن سوابق شما نداره و دیگه اونها اینقدرم بیکار نیستند.
معمولا بعد از سفارش یا در حین سفارش زمان تخمینی که برای setup شدن سرور یا VPS شما نیاز هست به شما گفته می شه... اگر بیشتر از اون طول کشیده باید بهشون میل می زدید و دلیلش رو سوال کردید. معمولا جواب درست می دن...
فکر بد نکنید انشالاه اتفاقی نمی افته.
در هر حال سعی کنید بک آپ تهیه کنید از اطلاعاتتون و به نظر من هم اگر می خوایید منتقل کنید حداقل این ۱ ماه که هزینه پرداخت کردید رو استفاده کنید و بعد منتقل کنید به دیتا سنترهای ایرانی که البته چون من تجربه ای در اون مورد ندارم حرفی نمی زنم.

battle69
September 3rd, 2011, 17:07
دوست عزیز دیر فعال شدن اکانت شما ربطی به چک کردن سوابق شما نداره و دیگه اونها اینقدرم بیکار نیستند.
معمولا بعد از سفارش یا در حین سفارش زمان تخمینی که برای setup شدن سرور یا VPS شما نیاز هست به شما گفته می شه... اگر بیشتر از اون طول کشیده باید بهشون میل می زدید و دلیلش رو سوال کردید. معمولا جواب درست می دن...
فکر بد نکنید انشالاه اتفاقی نمی افته.
در هر حال سعی کنید بک آپ تهیه کنید از اطلاعاتتون و به نظر من هم اگر می خوایید منتقل کنید حداقل این ۱ ماه که هزینه پرداخت کردید رو استفاده کنید و بعد منتقل کنید به دیتا سنترهای ایرانی که البته چون من تجربه ای در اون مورد ندارم حرفی نمی زنم.

خیلی ممنون.
ازشون پرسیدم چرا اینقدر طول میدید. دلیل خاصی نگفتند. ولی عذرخواهی کردند!
سایت خودتون هم ظاهرا روی LeaseWeb هست. درسته؟
از لحاظ آپتایم چه طوره؟ مشکل خاصی که شما ندارید؟ چند وقته از اونجا استفاده می‌کنید؟ شما سرور اختصاصی در هلند دارید؟

poshtiban
September 3rd, 2011, 17:14
خیلی ممنون.
ازشون پرسیدم چرا اینقدر طول میدید. دلیل خاصی نگفتند. ولی عذرخواهی کردند!
سایت خودتون هم ظاهرا روی LeaseWeb هست. درسته؟
از لحاظ آپتایم چه طوره؟ مشکل خاصی که شما ندارید؟ چند وقته از اونجا استفاده می‌کنید؟ شما سرور اختصاصی در هلند دارید؟

بله.
آپ تایم network 100٪ هست.
چند سالی می شه.
بله ما تعداد زیادی Dedicated داریم ازشون

battle69
September 3rd, 2011, 17:21
بله.
آپ تایم network 100٪ هست.
چند سالی می شه.
بله ما تعداد زیادی Dedicated داریم ازشون

خوب اگه این‌طور باشه خیلی خوبه. در این حد که ایران هم نیام!
شما با نام ایرانی از اون‌ها سرویس گرفتید؟
در طی این مدت به خاطر مسائل تحریم 30 یا 30 و ... این‌ها که مشکلی نداشتید؟ البته هر شب خودم تنظیم می‌کنم روی سیستم خودم خودکار بکاپ گرفته شه

agarb98
September 3rd, 2011, 20:32
بله پارس آنلاین تایید میشه .

moon_3
September 3rd, 2011, 21:25
چه عالی
اگر با این کیفیت سرویس میده پار خیلی خوبه

tthost
September 4th, 2011, 00:02
نه رادکام دیتاسنتره نه فن آوا!

fas
September 4th, 2011, 00:26
پارس انلاین و افرانت

poshtiban
September 4th, 2011, 01:35
خوب اگه این‌طور باشه خیلی خوبه. در این حد که ایران هم نیام!
شما با نام ایرانی از اون‌ها سرویس گرفتید؟
در طی این مدت به خاطر مسائل تحریم 30 یا 30 و ... این‌ها که مشکلی نداشتید؟ البته هر شب خودم تنظیم می‌کنم روی سیستم خودم خودکار بکاپ گرفته شه

خیر.
واسطی در خارج از کشور هست که این کار هارو انجام می ده.

battle69
September 4th, 2011, 08:27
نه رادکام دیتاسنتره نه فن آوا!
رادکام اون‌طور که من میدونم زیرمجموعه فن‌آوا هست. فن‌آوا ماله کجاست؟

---------- Post added at 08:27 AM ---------- Previous post was at 08:23 AM ----------

خیر.
واسطی در خارج از کشور هست که این کار هارو انجام می ده.

شما فکر میکنید اگه از ماه بعد خواستم تمدید کنم همین سرویس فعلی که به نام خودم هست رو تمدید کنم یا از افرادی مثل شما سرور بگیرم؟
منظورم اینه که چون شخصا وارد عمل شدم از لحاظ ایرانی بودن فکر میکنید احتمالش هست روزی به مشکل بخورم؟

amirlord
September 4th, 2011, 09:02
دیتاسنتر های ایران :
1 - افرانت
2 - پارس آنلاین
3 - تبیان
4 - سروش رسانه
5 - آتیه داده پرداز
6 - دیتاسنتر های دولتی
بقیه هم که ادعای دیتاسنتر بودن دارن در واقع Server Room هستند . در ضمن طبق گزارش های رسیده یک Server Room مخصوص کولوکیشن در بوشهر در حال راه اندازی است . با تشکر

battle69
September 4th, 2011, 14:53
دیتاسنتر های ایران :
1 - افرانت
2 - پارس آنلاین
3 - تبیان
4 - سروش رسانه
5 - آتیه داده پرداز
6 - دیتاسنتر های دولتی
بقیه هم که ادعای دیتاسنتر بودن دارن در واقع Server Room هستند . در ضمن طبق گزارش های رسیده یک Server Room مخصوص کولوکیشن در بوشهر در حال راه اندازی است . با تشکر

بین این‌ها به نظر شما کدوم بهتره؟
آتیه داده پرداز دیتاسنتر داره؟ اون که تا جایی که من میدونم در کار sms و اینها هست.
تو سایتش مجدد رفتم چیزی پیدا نکردم

amirlord
September 4th, 2011, 14:58
بین این‌ها به نظر شما کدوم بهتره؟
آتیه داده پرداز دیتاسنتر داره؟ اون که تا جایی که من میدونم در کار sms و اینها هست.
تو سایتش مجدد رفتم چیزی پیدا نکردم
بله چند Server Room داره که دیتاسنتر محسوب میشه . اگر پشتیبانی نیازی ندارید سروش رسانه قطعا خیلی عالیه !

battle69
September 4th, 2011, 15:00
پشتیبانی لازمه !
نظر دوستان در رابطه با رادکام و فن آوا چیه ؟
برم سراغ این‌ها ؟

amirlord
September 4th, 2011, 15:04
پشتیبانی لازمه !
نظر دوستان در رابطه با رادکام و فن آوا چیه ؟
برم سراغ این‌ها ؟
لطفا با ایدی من تماس بگیرید تا راهنمایی تون کنم در این مورد : persiavps

Maya
September 4th, 2011, 18:31
در بیین دیتاسنتر های ایران بهترین ها افرانت و پارس آنلاین هستند و با هر 2 کار کرده ام تفاوت زیادی نداشته اند
ولی به نظر من پارس آنلاین بهتر است
در مورد LeaseWeb عرض کنم که هلند است و اصلا ربطی به تحریم ندارد

irlogo
September 4th, 2011, 21:30
بهترین و قوی ترین دیتاسنتر ایرانی سروش رسانه هست که پهنای باند آن از 2 منبع اصلی در ایران هست
در این تاپیک به اختصار در مورد سروش رسانه Sinet و کنسرسیوم مشترک فروش این دیتاسنتر اطلاع رسانی شده است
DC (http://www.webhostingtalk.ir/f11/29798/#post281682)