PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گزفتن بک آپ خودکار از ibsng

mersad-mr
September 3rd, 2011, 15:39
با سلام
دوستان عزیز
شنیدم که میشه کاری کرد که هروز سر یک تایم آی بی اس ان جی ( ibsng) به صورت خودکار بک آپ می گیرد و ارسال می کند رو میلی یا جایی / ارسال هم نکند موردی نداره فقط چجوری هروز بک آپ بگیره؟
اگر کسی بلد هست کامل توضیح بدهد

AlborzVPS
September 3rd, 2011, 16:00
با سلام

باید دستورهای بکاپ گیری IBSng رو تو Corn Job ادد کنید !

HOSSEIN1242000
September 3rd, 2011, 16:39
با سلام خدمت شما

روی ورژن های تجاری شرکت پارس پویش این امکان هست به صورت اتوماتیک بک اپ میگره به صورت انلاین و در جای دیگه ای ذخیره میشه ولی روی نسخه ای بی اس فیری به صورت دستی هست

با سلام
دوستان عزیز
شنیدم که میشه کاری کرد که هروز سر یک تایم آی بی اس ان جی ( ibsng) به صورت خودکار بک آپ می گیرد و ارسال می کند رو میلی یا جایی / ارسال هم نکند موردی نداره فقط چجوری هروز بک آپ بگیره؟
اگر کسی بلد هست کامل توضیح بدهد

Online24
September 3rd, 2011, 16:49
ابتدا شل اسکریپتی جهت تهیه بک آپ بنویسد .

به عنوان مثال این اسکریپت را توصیه میکنم :

* پیش از استفاده از اسکریپت اقدامات زیر را انجام دهید .

cd /home
mkdir IBSng-backup
cd /home/IBSng-backup
nano backup.sh

پس از باز شدن ویرایشگر nano محتوی زیر را در آن copy نمایید :

#!/bin/bash
pg_dump IBSng > /home/IBSng-backup/IBSng_"`date +%Y%m%d`".bak"

* چنانچه نام دیتابیس شما چیزی به غیر از IBSng است ، در دستور فوق نام دیتابیس خود را جایگزین نمایید . ( pg_dump dbname )

فایل را ذخیره نمایید .

دستور

chmod +x /home/IBSng-backup/backup.sh

را وارد نمایید .

دستور crontab -e را اجرا نمایید .

طبق آموزش و مثال هایی که در اینجا (http://www.webhostingtalk.ir/f10/15783/) قرار دارد زمانبندی مناسب و دلخواه خود را بوسیله cron اعمال نمایید .

* مسیر اسکریپت شما نیز home/IBSng-backup/backup.sh/ خواهد بود که میبایست توسط cron اجرا شود .

AlborzVPS
September 3rd, 2011, 16:53
کامل درست هست .

بنده یک اسکریپت دارم بکاپ میگیره و رو سرور دیگه ریستور میکنه. اگه خواستید در خدمت هستم

httpserver
September 3rd, 2011, 20:56
کامل درست هست .

بنده یک اسکریپت دارم بکاپ میگیره و رو سرور دیگه ریستور میکنه. اگه خواستید در خدمت هستم

هر روز این بکاپ رو میگیره یا می‌شه زمانش رو هم تغییر داد؟

AlborzVPS
September 3rd, 2011, 20:57
دست خودتون هست تو Corn Job زمان رو تنظیم کنید

ایـران وی پی اس
September 3rd, 2011, 20:59
دوست عزیز اگه امکانش هست اون اسکریپتتونو قرار بدید

کامل درست هست .

REXNET
September 4th, 2011, 00:46
منم یکی برای خودم نوشته ام که در ساعات معین Backup میگیره و علاوه بر ارسال اون توسط ایمیل، در خود سرور با تاریخ و ساعت آرشیو می کنه.

mersad-mr
September 4th, 2011, 12:02
دوست عزیمز دست شما درد نکنه