PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر شما در مورد درگاه پرداخت انلاین بانک ملت

hidden-mafia
September 3rd, 2011, 15:33
سلام نظر شما در مورد دیگاه پرداخت بانک ملت چی هست؟؟؟
شنیدم برای درخواست دراه نیاز نیست شرکت داشته باشی و محوز و از این حرفا کسی اطلاعات داره ؟؟

poshtiban
September 3rd, 2011, 15:43
سلام نظر شما در مورد دیگاه پرداخت بانک ملت چی هست؟؟؟
شنیدم برای درخواست دراه نیاز نیست شرکت داشته باشی و محوز و از این حرفا کسی اطلاعات داره ؟؟

ملت خیلی راحت تر از بانک های دیگه در گاه می ده و پشتیبانی خیلی خوبی هم دارند نسبت به بانک های دیگه.
اگر شرکت ثبت شده ندارید فکر کنم برای همین ملت اقدام کنید زودتر به نتیجه برسید

hidden-mafia
September 3rd, 2011, 16:02
شرکت ثبت شده نیست یه فروشکاه اپشن خودرو معمولی هست ....
والا شنیدم ملت خیلی خطا داره....

fas
September 3rd, 2011, 16:09
ملت و پارسیان نیاز نیست
پارسیان سفته میخواد فکر کنم 2000000 تومان
ملت فکر کنم نیاز به جواز کسب میخواست

بانک ملت > معرفی خدمات > الکترونیکی > سامانه ها (http://bankmellat.ir/portal.aspx?tabid=182)

متقاضیان این خدمت
تمامی دارندگان فروشگاه های اینترنتی (اشخاص حقوقی)، شرکتها ، موسسات آموزشی و خدماتی که اقدام به فروش کالا یا خدمات خود از بستر اینترنت می نمایند می توانند از این امکان در جهت تسهیل امور مرتبط با خرید و فروش خود استفاده نمایند.

hidden-mafia
September 3rd, 2011, 16:14
ممنون از شما
دوستان کسی اطلاعات بیشتری نداره والا من از هر کی میپرسم میگه خطا زیاد داره ملت اصلا سمتش نرو

asrehosting
September 3rd, 2011, 16:20
دوستان ملت رو من فعال کردم ! تنها با چند تا تلفن و یه ایمیل !!! پشتیبانی و نحوه برخوردشون خوبه ! ولی خوب دوستان می گن تو تراکنش هاش مشکلات زیادی وجود داره ! ولی خوب من با ساپورتشون در میون گذاشتم گفت این طوری نیست به هزار و یک عامل بستگی داره توی چند تراکنش یکی دچار مشکل بشه که اون هم زنگ بزنید به ما درستش می کنیم !!!

رفتم بانک پاسارگاد بدون ثبت شرکت یکی هم از اونجا باز کردیم !!! سفته می خواد 2 میلیون ! کارای اولیه شو کردم ولی حسابی ورق بازی می کنن تا کار آدم راه بیوفته

تو همین میون یه هو بچه ها گفتن برو پارسیان برا یکی از وب سایت های دیگه ام رفته ام سراغ پارسیان !@ دقیقا قوانین و ... عین پاسارگاد هست !!!

پ.ن : دوستان شرکت دارن مستقیم برن سراغ سامان !!!

به هر حال اوایل کارم هست با ملت و پاسارگاد و پارسیان
ولی تا هفته های بعد گزارش دقیق خدمت دوستان می دم .

سوال بود در خدمتیم ...

hidden-mafia
September 3rd, 2011, 16:26
والا شاید کسی این امکان و نداشته باشه سفته بده 2 میلیون... صادرات من رفتم اصلا نگفت چی میخاد چی نمیخاد فرم بهم داه هنوز پر نکردم و خیلی چیزای این فرم هم گیجم کرد و مبتد ی هستم و نتونستم پرش کنم نمیدونم چیکار کنم

fas
September 3rd, 2011, 16:37
هر کدام دردسر خودش رو داره <):)
صادرات بگیری دستگاه رمزیاب نیاز داری 20 تومان هزینه اش است (:|

sardarn
September 3rd, 2011, 17:44
سلام
می شه دقیق بگید برای پاسارگاد و پاسیان چی لازم هست؟
کدوم سفته می خواد و کدوم سند؟

asrehosting
September 3rd, 2011, 18:41
سلام
می شه دقیق بگید برای پاسارگاد و پاسیان چی لازم هست؟
کدوم سفته می خواد و کدوم سند؟

ملت سند می خواد ( اسکنش رو ! )
پاسارگاد و پارسیان ( اسکن سند - جواز کار !!! و سفته 2 میلیونی براافراد حقیقی )

hidden-mafia
September 3rd, 2011, 19:17
من میتونم سند بزارم اما سفته رو نه بانکهای دیگه چی باید کرد دوستمون گفتن دستگاه رمز یاب میخواد صادرات این دستگاه چی هست ؟؟؟

asrehosting
September 3rd, 2011, 19:27
من میتونم سند بزارم اما سفته رو نه بانکهای دیگه چی باید کرد دوستمون گفتن دستگاه رمز یاب میخواد صادرات این دستگاه چی هست ؟؟؟
یه دستگاه س هر باری یه رمز تولید می کنه ! مشکل فقط همون 20 تومن هزینه اش هست ( دستگاه هاش معمولا سه چهارسالی کار می ده ! ) ( البته خدمات صادرات یه کمی محدوده یعنی بعضی ساعات سرویس نمی ده ! )

httpserver
September 3rd, 2011, 20:43
دوستمون راست میگه ملت خطا زیاد داره. پارسین هم من پرسیدم میگن باید شرکت ثبت باشه. تعجب می‌کنم شما اونطوری میگین

ایـران وی پی اس
September 3rd, 2011, 20:54
دوست عزیز اول از سایت به پرداخت در خواست خودتون رو ارسال می کنید از فرم موجود در سایت بعد اینکه سایتتون مورد تایید شرکت قرار گرفت یه آقایی به نام آقای نوری بهتون زنگ می زنن می گم مدارکو اسکن کنین بفرستیم مدارکم اینا نیاز هست اگه شرکت ندارید :
کارت ملی صاحب سایت
شماره حساب بانک ملت
سند خانه
شماسنامه
+اکه سند خونه به اسم خودتون نیست+کارت ملی صاحب خونه+شناسنامه

اینارو که ارسال کردید براتون مجددا فرم های لازمه ارسال می شه از این فرم ها پرینت میگیرید فکر کنم 10-12 صفحه ای باشه بعد با پست ارسال می کنید به شرکت (2 نسخه) یه نسخشو شرکت بر میداره بعد امضا و مهر و یک نسخشم بهتون بر می گردونن در ضمن قبل از اینکه فرم هارو ارسال کنید تو این مرحله کد ترمینال و تست خرید کالا بر روی سایت شما انجام خواهد شد ! بعد اگه اوکی بود مدارکو می فرستین

---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------

خطا زیاد نداره اضلا کی می گه این حرفو ما خودمون استفاده می کنیم فقط 23 بار قطع بود اونم شب بود دقیقا ساعتش یادم نیست بانکداری اینترنتیشم به همه چیز میارزه

hidden-mafia
September 3rd, 2011, 21:00
دوست عزیز اول از سایت به پرداخت در خواست خودتون رو ارسال می کنید از فرم موجود در سایت بعد اینکه سایتتون مورد تایید شرکت قرار گرفت یه آقایی به نام آقای نوری بهتون زنگ می زنن می گم مدارکو اسکن کنین بفرستیم مدارکم اینا نیاز هست اگه شرکت ندارید :
کارت ملی صاحب سایت
شماره حساب بانک ملت
سند خانه
شماسنامه
+اکه سند خونه به اسم خودتون نیست+کارت ملی صاحب خونه+شناسنامه

اینارو که ارسال کردید براتون مجددا فرم های لازمه ارسال می شه از این فرم ها پرینت میگیرید فکر کنم 10-12 صفحه ای باشه بعد با پست ارسال می کنید به شرکت (2 نسخه) یه نسخشو شرکت بر میداره بعد امضا و مهر و یک نسخشم بهتون بر می گردونن در ضمن قبل از اینکه فرم هارو ارسال کنید تو این مرحله کد ترمینال و تست خرید کالا بر روی سایت شما انجام خواهد شد ! بعد اگه اوکی بود مدارکو می فرستین

---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------

خطا زیاد نداره اضلا کی می گه این حرفو ما خودمون استفاده می کنیم فقط 23 بار قطع بود اونم شب بود دقیقا ساعتش یادم نیست بانکداری اینترنتیشم به همه چیز میارزه
والا میگن خطا زیاد داره ملت نمیصرفه بریم بگیرم درگاه رو کسی در مورد صادرات چیزی نمیدونه ؟؟؟؟ چه مدارکی میخواد یا اقتصاد نوین

ایـران وی پی اس
September 3rd, 2011, 21:03
مگه می خواید هزینه بدید که نمی صرفه کنارش می تونین از پاسارگاد یا صادراتت هم استفاده کنید مخصوصا صادرات ! شرکت نمیخواد زنگ زده بودن طی صحبتی که داشتیم گفتن اگرم شرکت ندارین مساله ای نبست

hidden-mafia
September 3rd, 2011, 21:10
داداشی والا رفتم بانک صادرات گفتم میخام پرداخت اینترنتی داشته باشم گفت دامون ؟؟ گفتم اره رفت یه سری فرم اورد بهم داد گفت برو خوه پر کن ور دار بیار نگفت اصلا ایا سند میخاد سفته میخاد الانم فرمهاشو دارم راستش بعضی از گزینه هاشو نتونتم پر کنم ممنون میشم شما کمکم کنید ضمیمه کردم فرم ها رو

ایـران وی پی اس
September 3rd, 2011, 21:12
بنده از بان صادرات استفاده نمی کنم الان فعلا بانک ملت هست هر قسمتی مشکل دارید بگید دوستانم راهنمایی می کنن

hidden-mafia
September 3rd, 2011, 21:15
ممنون میشم کسانی که بلد هستن این فرم رو پر کنن برام جلوش بنویسن... تمام مراحلش

moon_3
September 3rd, 2011, 21:22
دقیقا چه مدت طول میکشه وقتی مدارک مورد نیاز تحویل داده بشه درگاه رو بگیریم؟

ایـران وی پی اس
September 3rd, 2011, 21:24
دقیقا چه مدت طول میکشه وقتی مدارک مورد نیاز تحویل داده بشه درگاه رو بگیریم؟

اگه ماژول و سایتتون اوکی بود 5-7 روز ملت !

moon_3
September 3rd, 2011, 21:58
5-7 روز کاری یا نهایت 5-7 روز ؟

ایـران وی پی اس
September 4th, 2011, 02:33
اینم از اون سوالا بودااا!!! :d بله کاری خوب کودوم شرکت رسمی تو روز های تعطیل کار می کنن ! :78:

5-7 روز کاری یا نهایت 5-7 روز ؟