ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بر خورد با مشکل عجیب !!! بعد از کانفیگ.

X2Maxer
September 3rd, 2011, 12:19
با سلام
با مشکل عجیبی بر خورد کردم که علتشو نمی دونم! بعد از چند بار باز کردن یک سایت :111: دیگه اون سایت برات باز نمیشه مثل این می مونه آی پیت به حالت تعلیق در اومده با بن شده ولی با تغییر آی پی یا اینکه مدتی بگذره دوباره سایت برات باز میشه کانفیگ هایی که روی سرور انجام دادم:

نصب آنتی ویروس clamav
نصب فایروال CSF
نصب Rootkit Hunter
نصب Dos_Deflate
نصب mod_evasive
تغییرات امنیتی php.ini

پنل هم دایرکت ادمین هستش. و هنوز کانفیگ خاصی روی آپاچی هم انجام ندادم. :d

asrehosting
September 3rd, 2011, 12:46
مشکل از Csf هست که وقتی تنظیم نباشه رو حالت اتوماتیک به محض اینکه یه کاربر به صورت چند بار در خواست بفرسته برا سرور سریعا آی پیش بن میشه !
باید کانفینگش کنید .

nanotech
September 3rd, 2011, 12:54
تائید میشه
توی تمپروری بن هاش میره آپی(:|

مشکل از Csf هست که وقتی تنظیم نباشه رو حالت اتوماتیک به محض اینکه یه کاربر به صورت چند بار در خواست بفرسته برا سرور سریعا آی پیش بن میشه !
باید کانفینگش کنید .

X2Maxer
September 3rd, 2011, 13:00
باید کانفینگش کنید .
نمیشه گفت بن میشه !! چون چند دقیقه بگذره دوباره می تونی سایت رو ببینی. ( یعنی میشه گفت حالت تعلیق )

برای کانفیگ : کدوم قسمت رو باید تغییر بدم ؟

nanotech
September 3rd, 2011, 13:08
والا من رابطم با این سی اس اف خوب نبود از اولا
پاکش کن بره خونشون
شما فقط روی یکی از سایت هات که هاست کردی این مشکل رو داری؟

نمیشه گفت بن میشه !! چون چند دقیقه بگذره دوباره می تونی سایت رو ببینی. ( یعنی میشه گفت حالت تعلیق )

برای کانفیگ : کدوم قسمت رو باید تغییر بدم ؟

X2Maxer
September 3rd, 2011, 13:15
در کل حتی بعضی وقتا که با سرور زیاد کار می کنم کل سرور برام بالا نمیاد و یا باید تغییر آی پی بدم یا چند دقیقه صبر کنم.

amin885
September 3rd, 2011, 13:16
با سلام
با مشکل عجیبی بر خورد کردم که علتشو نمی دونم! بعد از چند بار باز کردن یک سایت :111: دیگه اون سایت برات باز نمیشه مثل این می مونه آی پیت به حالت تعلیق در اومده با بن شده ولی با تغییر آی پی یا اینکه مدتی بگذره دوباره سایت برات باز میشه کانفیگ هایی که روی سرور انجام دادم:

نصب آنتی ویروس clamav
نصب فایروال CSF
نصب Rootkit Hunter
نصب Dos_Deflate
نصب mod_evasive
تغییرات امنیتی php.ini

پنل هم دایرکت ادمین هستش. و هنوز کانفیگ خاصی روی آپاچی هم انجام ندادم. :d

دوست عزیز شما نباید دو تا فایر وال رو همزمان روی سرور نصب کنید.

X2Maxer
September 3rd, 2011, 13:19
دوست عزیز شما نباید دو تا فایر وال رو همزمان روی سرور نصب کنید.

2 تا فایروال ؟

amin885
September 3rd, 2011, 13:33
2 تا فایروال ؟

بله Dos_Deflate رو با apf نصب میکنن نه با csf اینجوری که شما نصب کردین مشکل ساز میشه که مشکلاتش رو هم خودتون دارید میگید.

X2Maxer
September 3rd, 2011, 15:10
Csf رو حذف کردم و الان apf نصب کردم - مرجع خاصی برای کانفیگ این فایروال سراغ ندارین ؟

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------

Up

---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------

اگه کسی با مشکل من رو به رو شد می تونه از سایت زیر استفاده کنه:

http://www.netbuilders.org/managing/your-direct-admin-server-fortress-firewall-bruteforce-ddos-protect-610.html