ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه های در رزلر کلاب توسط whmcs به نام خودم ثبت نمیشه

ParsinWeb.com
September 3rd, 2011, 10:06
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم که بابت این مشکل کل انجمن رو زیر رو کردم
اولاً دامنه ها ثبت آنلاین نمیشه، کلیه تاپیک های مربوط به این رو خوندم . انجام دادم، اما جواب نداد!!!!
از طرفی هر 100 بار فقط یکبار ثبت آنلاین میشه، اونم با مشخصات خود کاربر ثبت میشه، من می خوام به طور پیش فرض به نام خودم ثبت شه، هر کی خواست میتونه از پنلش تغییر بده!!!
لطفاً راهنمایی کنید

Mohammad_reza
September 3rd, 2011, 12:31
توی تنظیمات یک گزینه داره که می تونی مشخصات بدی به این مشخصات برات ثبت کنه ...

ParsinWeb.com
September 3rd, 2011, 12:51
توی تنظیمات یک گزینه داره که می تونی مشخصات بدی به این مشخصات برات ثبت کنه ...
میشه لطف کنی بگی کجای تنظیماته؟
مرسی

Ahmad110
September 3rd, 2011, 12:56
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم که بابت این مشکل کل انجمن رو زیر رو کردم
اولاً دامنه ها ثبت آنلاین نمیشه، کلیه تاپیک های مربوط به این رو خوندم . انجام دادم، اما جواب نداد!!!!
از طرفی هر 100 بار فقط یکبار ثبت آنلاین میشه، اونم با مشخصات خود کاربر ثبت میشه، من می خوام به طور پیش فرض به نام خودم ثبت شه، هر کی خواست میتونه از پنلش تغییر بده!!!
لطفاً راهنمایی کنید
در صورتي دامنه ها به صورت آنلاين ثبت ميشه كه كاربر مشخصاتش رو به صورت انگليسي وارد كرده باشه.
شما تو ريسلر كلاب به صورت يه نماينده هستين و دامنه بايد تو پنل كاربراتون ثبت بشه ( كه اينطوري براي هر دو فر بهتره ) . در ضمن شما به عنوان نماينده يوزرهاتون به دامنه اونا دسترسي داريد .

poshtiban
September 3rd, 2011, 14:08
بنده یک ماژول برای اینکار نوشتم برای انلاین نیک که هر کسی سفارش بده دامین با مشخصات پیش فرض شما ثبت می شه.
همون طوری که دوستان گفتند به این خاطر ثبت نمی شه که مشخصات کاربران فارسی هست.
چون خودم برای اینکار هزینه کردم متاسفانه نمی تونم رایگان در اختیارتون قرار بدم...
اگر خواستید پی ام بدید.

البته نمی دونم گزینه ای که دوستمون گفتند اضافه شده یا نه.
اگر همچین گرینه ای اضافه شده که دیگه احتیاج به این کار نیست و می تونید خودتون این کارو انجام بدید.

Mohammad_reza
September 3rd, 2011, 19:52
منم توی این مسأله ثبت لحظه ای مشکل داشتم ... پس انگلیسی بکنم مشخصات اعضای سایتم رو آنلاین ثبت می کنه ؟ :69:

httpserver
September 3rd, 2011, 20:34
آره کارت راحت تر می‌شه و درصد ثبت شدن میره بالا