PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با userman میکروتیک 5!!

tanhatar2
September 2nd, 2011, 20:47
سلام خدمت دوستان
من با userman میکروتیک 3.22 به راحتی کار می کردم تا اینی که ورژن 5 رو نصب کردم ولی متاسفانه یوزر که می سازم مثلا 1d بعد از 1 روز قطع نمی کنه !
و وقتی هم که یوزر می سازم و اون پروفایل رو میدم توی قسمت time till یوزر ساخته شده می نویسه not set
اگه می شه راهنمایی کنید این مشکل چطوری حل می شه ؟

pishroserver
September 2nd, 2011, 22:51
سلام خدمت دوستان
من با userman میکروتیک 3.22 به راحتی کار می کردم تا اینی که ورژن 5 رو نصب کردم ولی متاسفانه یوزر که می سازم مثلا 1d بعد از 1 روز قطع نمی کنه !
و وقتی هم که یوزر می سازم و اون پروفایل رو میدم توی قسمت time till یوزر ساخته شده می نویسه not set
اگه می شه راهنمایی کنید این مشکل چطوری حل می شه ؟

سلام

بنده تو میکروتیک تازه کارم، مشکل not set رو منم داشتم ولی متوجه شدم یک بار که logout میشی و دوباره logon میکنی ست شده و تاریخ نمایش داده میشه.
کاربر یک روزه تست نکردم ولی کاربران دیگه روز به روز که میگذره از مدت زمان باقیموندشون کسر میشه.
همونطور که عرض کردم بنده تو میکروتیک تازه کارم، ظاهراً نرم افزارهای قدرتمندی هست که به راحتی میشه سرویس و کاربران رو مدیریت کرد، ممنون میشم اگر دوستان معرفی کنند.

با سپاس

shamimi
September 2nd, 2011, 23:15
1d خوب یعنی 1 روز دیگه درسته
اگه یک ماهه می خواهی باید بزنی 30d

tanhatar2
September 2nd, 2011, 23:16
1d خوب یعنی 1 روز دیگه درسته
اگه یک ماهه می خواهی باید بزنی 30d
خوب منم همین کار رو می کنم ولی زیر till time می نویسه unknown و زیر total time left هیچی نمی نویسه که بفهمی از این یوزر چقدر مونده!

M-Soltani.ir
October 6th, 2011, 17:52
منم همین مشکل رو دارم ، کسی راه حلشو داره؟!