توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیتاسنتر LeaseWeb یا SingleHop ؟
battle69
September 2nd, 2011, 16:45
سلام دوستان.
نظر شما در رابطه با دیتاسنتر LeaseWeb چیه؟
یک سرور مجازی به طور مستقیم خودم از این شرکت گرفتم و دیروز هم فعال شده.
آپتایم سرورم میخوام تقریبا یا دقیقا 100% باشه. خیلی این قضیه برام مهمه.
یکی از دوستان متخصص بعد از فعال شدن سرور در هلند به من گفت :
بنده به شما یک پیشنهاد دوستانه میکنم
برای هاست و سررو مجازی سمت دیتاسنتر های خارجی نرید
اونها طبق قوانین با شما برخورد میکنند و کوچکترین مشکلی پیش بیاید سرور مجازی را ساسپند میکنند.
البته احتمالا منظورشون این بوده که به طور مستقیم وارد عمل نشم. چون قبلا از شخصی که این حرف رو زده سرور مجازی داشتم که بسیار down میشد. البته خودشون هم میدونستند و الان سرورهای مجازی خودشون رو به دیتاسنتر singlehop انتقال دادند.
الان نمیدونم چی کار کنم! با همین شرکت لیز.وب ادامه بدم یا برم سراغ singlehop از این نماینده ایرانی؟
milade
September 2nd, 2011, 16:55
فعلاً نیاز نیست برا حرف ایشون بترسی ...
با لیز وب ادامه بده ببین چه طوری هست .
خرید مستقیم یه مزایایی داره یه معایبی .
از جمله مزایا اینه که قیمت و پشتیبانی خودشون رو داری .
معایب هم اینه که برات قانون رو اجرا میکنند .
ما الان Iweb و سوئیسس سرور داریم .
روی برخی VPS ها هم Windows Crack نصب کردیم .خلافه . اما چیزی نگفتن .
باید محتاط باشی ..
battle69
September 2nd, 2011, 16:57
آپتایم سرور برای من خیلی مهمه.
در این حد که تصمیم گرفتم هزینه زیادی بکنم و از افرانت سرور مجازی (175 تومان ماهانه + 80 تومان setup) بگیرم.
همه بازدیدکنندگان سایت من از ایران هستند. دیتاسنتر در ایران هم باشه، برای کاربران داخلی سرعت بیشتری داره.
ولی خوب هزینه زیاده. ولی اگه مطمئن باشم آپتایم 99.999% داره این هزینه رو میکنم
Mohammad_reza
September 2nd, 2011, 16:57
منم پیشنهاد می کنم مستقیما از دیتاسنترهای خارجی سرورمجازی و هاست نگیرید. می تونید از دوستانی که توی اون دیتاسنترها سرور اختصاصی دارند تهیه کنید. در مورد کیفیت هم من از جفتشون سرور مجازی داشتم! لیزوب ام طی 3 ماه 2 ساعت داون بود! سینگل هاپ رو حدود یک ماهه دارم که تاحالا مشکلی نبوده ...
sebastian
September 2nd, 2011, 18:37
سلام دوستان.
نظر شما در رابطه با دیتاسنتر LeaseWeb چیه؟
یک سرور مجازی به طور مستقیم خودم از این شرکت گرفتم و دیروز هم فعال شده.
آپتایم سرورم میخوام تقریبا یا دقیقا 100% باشه. خیلی این قضیه برام مهمه.
یکی از دوستان متخصص بعد از فعال شدن سرور در هلند به من گفت :
بنده به شما یک پیشنهاد دوستانه میکنم
برای هاست و سررو مجازی سمت دیتاسنتر های خارجی نرید
اونها طبق قوانین با شما برخورد میکنند و کوچکترین مشکلی پیش بیاید سرور مجازی را ساسپند میکنند.
البته احتمالا منظورشون این بوده که به طور مستقیم وارد عمل نشم. چون قبلا از شخصی که این حرف رو زده سرور مجازی داشتم که بسیار down میشد. البته خودشون هم میدونستند و الان سرورهای مجازی خودشون رو به دیتاسنتر singlehop انتقال دادند.
الان نمیدونم چی کار کنم! با همین شرکت لیز.وب ادامه بدم یا برم سراغ singlehop از این نماینده ایرانی؟
حالا من به جز این دو دیتاسنتری که خودتون گفتید یکی دیگه بهتون معرفی میکنم که تو سرور مجازی کارشون رو واقعا قبول دارم
شما میتونید از Xlhost خرید کنید کر هر سرویسی رو که خواستید میتونید ازشون مستیقم بگرید و پرداخت ریالی هم دارند و اینکه مشکل تحریم هم ندارند
battle69
September 2nd, 2011, 18:43
حالا من به جز این دو دیتاسنتری که خودتون گفتید یکی دیگه بهتون معرفی میکنم که تو سرور مجازی کارشون رو واقعا قبول دارم
شما میتونید از Xlhost خرید کنید کر هر سرویسی رو که خواستید میتونید ازشون مستیقم بگرید و پرداخت ریالی هم دارند و اینکه مشکل تحریم هم ندارند
خیلی ممنون. ولی باید بگم سرور مجازیای که تا چند روز پیش سایتم روی اون بود سروری در Xlhost بود!! و در این مدت از downtime خیلی خوبه برخوردار بود!!!!
شما خودتون در Xlhost سرور دارید؟ من که اصلا راضی نبودم
sebastian
September 2nd, 2011, 18:46
نه ولی قبلا از سرور مجازی این دیتاسنتر استفاده کردم
درسته بعضی موقع ها حتی downtime ساعتی هم داشته ولی اگه شما موقع سفارش از order option مدیریت سرور رو هم توسط خودشون انتخاب کنید یک سرور مجازی فوق العاده عالی از نظر من دارید
battle69
September 2nd, 2011, 18:49
نه ولی قبلا از سرور مجازی این دیتاسنتر استفاده کردم
درسته بعضی موقع ها حتی downtime ساعتی هم داشته ولی اگه شما موقع سفارش از order option مدیریت سرور رو هم توسط خودشون انتخاب کنید یک سرور مجازی فوق العاده عالی از نظر من دارید
این مدتی که من اونجا بودم از یه ربع تا پنج شش ساعت هم down شده بود. و اصلا برای کار من مناسب نبود.
با همین لیز وب که الان سرویسم هم فعال هست فعلا ادامه میدم. اگه مشکلی پیش بیاد احتمالا از همون نماینده ایرانی برم سراغ Singlehop.
sebastian
September 2nd, 2011, 18:52
این مدتی که من اونجا بودم از یه ربع تا پنج شش ساعت هم down شده بود. و اصلا برای کار من مناسب نبود.
با همین لیز وب که الان سرویسم هم فعال هست فعلا ادامه میدم. اگه مشکلی پیش بیاد احتمالا از همون نماینده ایرانی برم سراغ Singlehop.
البته قبلا سرویس دهی شون بهتر از الان بود ولی اگه مدیریت سرور رو از خودش می گرفتید کارتون راه میفتاد که فکر کنم از 60 الی 99 دلار هزینه واسه مدیریت سرور و وی پی اس میگیرن
battle69
September 2nd, 2011, 18:57
البته قبلا سرویس دهی شون بهتر از الان بود ولی اگه مدیریت سرور رو از خودش می گرفتید کارتون راه میفتاد که فکر کنم از 60 الی 99 دلار هزینه واسه مدیریت سرور و وی پی اس میگیرن
این مدت هم که سرویس اونجا داشتم از طریق یک شرکت ایرانی سرور مجازی رو گرفته بودم.
هزینه 60 الی 99 دلار برای مدیریت زیاده. الان LeaseWeb فعلا 24 یورو دادم که درخواست powerpack پلسک هم دادم و برای اون هم باید 10 یورو هر ماه بدم. انشاءالله همین سرور که الان روش هستم کارم رو راه میندازه. (البته امیدوارم آپتایمش واقعا خوب باشه. اگه هنوز همونطور باشه که دوستمون گفتند در سه ماه فقط 2 ساعت down شده بود، عالیه!)
sebastian
September 2nd, 2011, 18:59
این مدت هم که سرویس اونجا داشتم از طریق یک شرکت ایرانی سرور مجازی رو گرفته بودم.
هزینه 60 الی 99 دلار برای مدیریت زیاده. الان LeaseWeb فعلا 24 یورو دادم که درخواست powerpack پلسک هم دادم و برای اون هم باید 10 یورو هر ماه بدم. انشاءالله همین سرور که الان روش هستم کارم رو راه میندازه. (البته امیدوارم آپتایمش واقعا خوب باشه. اگه هنوز همونطور باشه که دوستمون گفتند در سه ماه فقط 2 ساعت down شده بود، عالیه!)
leaseWeb هم کارش خوبه الان هاستینگ های مثل هاست ایران و پشتیبان و ... با همین دیتاسنتر ها هم کار میکنن
Mohammad_reza
September 2nd, 2011, 19:01
البته ماله من توی دیتاسنتر آلمانشون بود ...
battle69
September 2nd, 2011, 19:13
leaseWeb هم کارش خوبه الان هاستینگ های مثل هاست ایران و پشتیبان و ... با همین دیتاسنتر ها هم کار میکنن
خودم هم تحقیق کردم خیلی از سایتهای معتبر و پر بازدید روی LeaseWeb هستند.
یک لیستی هم خودم از این سایتها تهیه کردم و اینکه از کدوم شرکت سرورشون رو گرفتند.
خودم هم تحقیق کردم خیلی از سایتهای معتبر و پر بازدید روی LeaseWeb هستند.
یک لیستی هم خودم از این سایتها تهیه کردم و اینکه از کدوم شرکت سرورشون رو گرفتند.
فکر میکنم سرور های قبلی هاست دی ال روی دیتاسنتر leaseweb هستند
دیگه جدیدا با دیتاسنتر WebNX کار میکنه و سرور های 48 هسته ایش رو از این دیتاسنتر تهیه کرده
httpserver
September 2nd, 2011, 20:22
leaseweb دیتا سنتر خوبی هستش ولی ممکن یه روز بیدار بشی ببینی به هیچ دلیلی سرورت رو بستن. بلایی که سر ما اومد.
Amir.Mansoury
September 2nd, 2011, 20:27
خیلی ممنون. ولی باید بگم سرور مجازیای که تا چند روز پیش سایتم روی اون بود سروری در Xlhost بود!! و در این مدت از downtime خیلی خوبه برخوردار بود!!!!
شما خودتون در Xlhost سرور دارید؟ من که اصلا راضی نبودم
100% مشکل از دیتاسنتر نبوده. مشکل از ادمین سرور است. ما بجز اون قطعی چند ساعته کلی دیتاسنتر،تا به امروز هیچ مشکلی نداریم.
sebastian
September 2nd, 2011, 20:31
leaseweb دیتا سنتر خوبی هستش ولی ممکن یه روز بیدار بشی ببینی به هیچ دلیلی سرورت رو بستن. بلایی که سر ما اومد.
تا حالا اینجوریش رو ندیده بودیم ؟:دی
پیگیری نکردید ببینید ماجرا چیه؟ که چرا اینجوری شده؟
Mohammad_reza
September 2nd, 2011, 20:57
بی هیچ دلیل که نمیشه حتما یک چیزی بوده. /تحریم/نقض قوانین/و...
sebastian
September 2nd, 2011, 20:59
بی هیچ دلیل که نمیشه حتما یک چیزی بوده. /تحریم/نقض قوانین/و...
خوب تحریم همون نقض قوانین میشه دیگه
battle69
September 2nd, 2011, 21:06
میشه بگید فکر میکنید به چه دلیل سرور شما رو بستند؟ (دردیتاسنتر LeaseWeb هلند بودید؟)
اگه قرار باشه از این مشکلات یه روز پیش بیاد ، به طور مستقیم دیگه هیچ وقت از شرکت خارجی هاست و سرور مجازی نگیرم.
اگه به طور مستقیم سرور از شرکت LeaseWeb یا Singlehop یا هر جای دیگه نگیرم و از کسی که در اونجا سرور اختصاصی داره و خودش مجازی میکنه و به دیگران میده (مثل خیلی از شرکتهای ایرانی) سرور رو بگیرم، از این مسائل دیگه نیست؟
Maya
September 2nd, 2011, 21:11
میشه بگید فکر میکنید به چه دلیل سرور شما رو بستند؟ (دردیتاسنتر LeaseWeb هلند بودید؟)
اگه قرار باشه از این مشکلات یه روز پیش بیاد ، به طور مستقیم دیگه هیچ وقت از شرکت خارجی هاست و سرور مجازی نگیرم.
اگه به طور مستقیم سرور از شرکت LeaseWeb یا Singlehop یا هر جای دیگه نگیرم و از کسی که در اونجا سرور اختصاصی داره و خودش مجازی میکنه و به دیگران میده (مثل خیلی از شرکتهای ایرانی) سرور رو بگیرم، از این مسائل دیگه نیست؟
اینکه یک سرور مجازی را بی دلیل مسدود کنند غیر ممکن است نگران نباشید
همیشه برای مسدود کردن یک دلیلی دارند
شما اگر قوانین دیتاسنتر را بخوانید و طبق قوانین استفاده کنید به هیچ مشکلی بر نمیخورید
فقط باید مواظب باشید همین
WorldData.IR
September 3rd, 2011, 13:36
Softlayer
محاسن : آپتایم 100 و قطعات خوب و پورت بسیار قوی
معایب: قیمت بالا -مشکل آی پی
nimapendar
September 3rd, 2011, 19:20
سینگل هاپ خیلی حساسه
لیزوب توی پهنای باند د ز د ی می کنه و پشتیبانی خوبی هم نداره 16 تا آی پی هم بیشتر نمی ده
Mohammad_reza
September 3rd, 2011, 19:40
SoftLayer توصیه میشه ...
battle69
September 4th, 2011, 08:32
سینگل هاپ خیلی حساسه
لیزوب توی پهنای باند د ز د ی می کنه و پشتیبانی خوبی هم نداره 16 تا آی پی هم بیشتر نمی ده
LeaseWeb اگه اینطور باشه که شما میفرمایید (که فکر نکنم چنین باشه) و در پهنای باند د ز د ی میکنه 50 گیگ هم برای من کافیه در ماه.
پشتیبانی رو موافقم. جمعه ساعت 6 بعدازظهر به وقت خودمون تیکت زدم تا الان که یکشنبه 8:30 صبح هست هنوز پاسخ ندادند. شنبه یکشنبه ظاهرا کلا تعطیل هستند! حتی ساپورت!
یه IP نهایت دو تا من نیاز دارم.
اگه آپتایمش خیلی نزدیکه 100% باشه برای من کافیه.
fas
September 4th, 2011, 09:34
xl از همه جهت خیلی عالیه پشتیبانی پرداخت ریالی xl مدیرش ایرانی است :69:
Maya
September 4th, 2011, 11:32
xl از همه جهت خیلی عالیه پشتیبانی پرداخت ریالی xl مدیرش ایرانی است :69:
xlhost سرور های اختصاصی خوبی دارد ولی پشتیبانی نرم افزاری بسیار ضعیف ما یک مشکلی در vmware داشتیم که در دیتاسنتر یک نفر نبود حتی با پرداخت هزینه مشکل ما را برطرف کند
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
LeaseWeb اگه اینطور باشه که شما میفرمایید (که فکر نکنم چنین باشه) و در پهنای باند د ز د ی میکنه 50 گیگ هم برای من کافیه در ماه.
پشتیبانی رو موافقم. جمعه ساعت 6 بعدازظهر به وقت خودمون تیکت زدم تا الان که یکشنبه 8:30 صبح هست هنوز پاسخ ندادند. شنبه یکشنبه ظاهرا کلا تعطیل هستند! حتی ساپورت!
یه IP نهایت دو تا من نیاز دارم.
اگه آپتایمش خیلی نزدیکه 100% باشه برای من کافیه.
اکثر دیتاسنتر ها شنبه و یک شنبه تعطیل هستند
در مورد پهنای باند بعضی از دیتاسنتر ها حساس نیستند بعضی ها حساس هستند
اینکه شما 3 گیگ پهنای باند مصرف کنید غیر ممکن است به شما بگوید 100 گیگ مصرف کرده اید
s.w.a.t
September 4th, 2011, 11:50
اکثر دیتاسنتر ها شنبه و یک شنبه تعطیل هستند
وقتی دیتاسنتر به شما قول ساپورت 24/7/365 رو داده دیگه تعطیل بودن معنایی نداره. شما نصف شب هم تیکت بدی باید پیگیری کنن و جواب بدن!
موفق باشید
the_coder
September 4th, 2011, 13:02
سلام
دیتاسنتر لیزوب همینجوری که اینجا یکی از دوستان گفت ممکنه یک شب بخوابی فردا صبحش ببینی سرورت نیست و حتی حاضر به جواب دادن به تیکت نیستن که علتش رو بهت بگن
ما مدت زیادی بدون هیچ مشکلی باهاشون کار می کردیم (خیلی از دوستان میدونن یکی از کسایی که بیشترین خرید رو ازشون داشت ما بودیم)
اما یک روز ایمیلی زدن که سرور های شما بسته شد و دیگه بحثی در بارش نکنین و ما تاپیک زدیم داخل Webhostingtalk.com و اونجا مجبور شدن جواب بدن
پیغام خصوصی ارسال کردن که فعلا نمیدونیم مشکل چی بوده شاید به خاطر این بوده که کشورتون ایران هست (اینم بگم ایزوب الان و قبلا هیچوقت نگفته با ایرانیا مشکل داره)
بعد داخل فروم اعلام کرد که چند تا از ایپی ها تخلف انجام داشتن و ما سرورها رو بستیم (طبق قوانین لیزوب اگر تیم امنیت صلاح ببینه بدون حتی گفتن دلیل میتونه سرور رو Terminate کنه) خلاصه به هزار دردسر اطلاعات رو پس گرفتیم (داده ها هیچ امنیتی داخل لیزوب ندادن)
حالا چند تا نکته :
1- اگر به ما می گن شما نماینده ای یعنی اینکه ما سرور های شما رو میفروشیم حالا اگر 1 ایپی تخلف کنه باید اون ای پی رو ببندین یا اصلا سروری که این ایپی توش بوده خاموش کنن نه کل سرور های داخل پنل رو(یکی از سرور ها حتی os روش نبود که بخواد تخلفی کنه)
2-ترافیکشون که واقعا مورد داره ، که چند ماه جریمه های سنگین به ما زد
3-همین چند روز پیش یک سرور دیگه هم بستن . و وقتی تاپیک زد داخل wht.com بهش گفتن که سایت شما دی داس شده 2 بار واسه همین بستیمش (اینم بگم که طرف 6 ماهه پرداخت کرده بود بعد 2-3 روز بستنش و پول رو هم بر نمی گردونن دیگه با پی گیری توی فروم تونست مشکل رو حل کنه و مطمئن باشید اگر فرومی مثل webhostingtaljk.com نبود نه من نه ایشون به اطلاعاتمون نمی رسیدیم چون حتی جواب تیکت و تلفنتونم نمیدن)
حالا شما می خواید برید از این دیتاسنتر سرور بگیرید وهمه قوانینم رعایت کنید (اینم بگم ایبیوزخیلی براتون ارسال می کنن به دلیل های مسخره) اگر یکی شیطونی کردو سایت شما رو دی داس کرد باید بیان سرورهای شما رو ببندن و تمام اطلاعات شما بپره؟ !!!
یک توصیه به دوستان : به این دلخوش نباشید که مدت زیادی هست باهاشون کار می کنید (مطمئن باشید رابطشون با شما بهتر رابطشون با من نیست)
حداقل هشدار نمیدن که فلانی دیگه نمی خوایم بهت سرویس یدیم و اطلاعاتت رو بردار بروو بدون خبر می بندن این یعنی شبا باید کلی دعا بخونی که فردا اطلاعاتت باشه
این مسائل و تصمیم گیری ها (چه المان چه هلند) توسط تیم امنیتی هلند که مدیرشم Alex هست انجام میشه
حالا اگر دوست دارید برید از لیزوب بخرید...
lkmew
September 4th, 2011, 13:53
سلام
دیتاسنتر لیزوب همینجوری که اینجا یکی از دوستان گفت ممکنه یک شب بخوابی فردا صبحش ببینی سرورت نیست و حتی حاضر به جواب دادن به تیکت نیستن که علتش رو بهت بگن
ما مدت زیادی بدون هیچ مشکلی باهاشون کار می کردیم (خیلی از دوستان میدونن یکی از کسایی که بیشترین خرید رو ازشون داشت ما بودیم)
اما یک روز ایمیلی زدن که سرور های شما بسته شد و دیگه بحثی در بارش نکنین و ما تاپیک زدیم داخل Webhostingtalk.com و اونجا مجبور شدن جواب بدن
پیغام خصوصی ارسال کردن که فعلا نمیدونیم مشکل چی بوده شاید به خاطر این بوده که کشورتون ایران هست (اینم بگم ایزوب الان و قبلا هیچوقت نگفته با ایرانیا مشکل داره)
بعد داخل فروم اعلام کرد که چند تا از ایپی ها تخلف انجام داشتن و ما سرورها رو بستیم (طبق قوانین لیزوب اگر تیم امنیت صلاح ببینه بدون حتی گفتن دلیل میتونه سرور رو Terminate کنه) خلاصه به هزار دردسر اطلاعات رو پس گرفتیم (داده ها هیچ امنیتی داخل لیزوب ندادن)
حالا چند تا نکته :
1- اگر به ما می گن شما نماینده ای یعنی اینکه ما سرور های شما رو میفروشیم حالا اگر 1 ایپی تخلف کنه باید اون ای پی رو ببندین یا اصلا سروری که این ایپی توش بوده خاموش کنن نه کل سرور های داخل پنل رو(یکی از سرور ها حتی os روش نبود که بخواد تخلفی کنه)
3-همین چند روز پیش یک سرور دیگه هم بستن . و وقتی تاپیک زد داخل wht.com بهش گفتن که سایت شما دی داس شده 2 بار واسه همین بستیمش (اینم بگم که طرف 6 ماهه پرداخت کرده بود بعد 2-3 روز بستنش و پول رو هم بر نمی گردونن دیگه با پی گیری توی فروم تونست مشکل رو حل کنه و مطمئن باشید اگر فرومی مثل webhostingtaljk.com نبود نه من نه ایشون به اطلاعاتمون نمی رسیدیم چون حتی جواب تیکت و تلفنتونم نمیدن)
حالا شما می خواید برید از این دیتاسنتر سرور بگیرید وهمه قوانینم رعایت کنید (اینم بگم ایبیوزخیلی براتون ارسال می کنن به دلیل های مسخره) اگر یکی شیطونی کردو سایت شما رو دی داس کرد باید بیان سرورهای شما رو ببندن و تمام اطلاعات شما بپره؟ !!!
یک توصیه به دوستان : به این دلخوش نباشید که مدت زیادی هست باهاشون کار می کنید (مطمئن باشید رابطشون با شما بهتر رابطشون با من نیست)
حداقل هشدار نمیدن که فلانی دیگه نمی خوایم بهت سرویس یدیم و اطلاعاتت رو بردار بروو بدون خبر می بندن این یعنی شبا باید کلی دعا بخونی که فردا اطلاعاتت باشه
این مسائل و تصمیم گیری ها (چه المان چه هلند) توسط تیم امنیتی هلند که مدیرشم Alex هست انجام میشه
راستشو بخواید چند وقتیه دارم تاپیکا رو می گردم تا یه دیتاسنتر خوب پیدا کنم که همه ازش راضی باشن ولی هر دیتاسنتری رو می بینم به عده ازش تعریف کردن بعد یه عده دیگه کلی معایبشو گفتن.
یعنی واقعا هیچ دیتاسنتری وجود نداره که همه روی خوب بودنش توافق داشته باشن ؟؟!!
the_coder
September 4th, 2011, 14:05
راستشو بخواید چند وقتیه دارم تاپیکا رو می گردم تا یه دیتاسنتر خوب پیدا کنم که همه ازش راضی باشن ولی هر دیتاسنتری رو می بینم به عده ازش تعریف کردن بعد یه عده دیگه کلی معایبشو گفتن.
معایبی که می گن بسنج ببین با کدومش میتونی کنار بیای (هیچ جا بدون عیب نیست)
بستگی به کارت باید انتخاب کنی
lkmew
September 4th, 2011, 14:18
معایبی که می گن بسنج ببین با کدومش میتونی کنار بیای (هیچ جا بدون عیب نیست)
بستگی به کارت باید انتخاب کنی
خب چند ویژگی مهم هست که من ندیدم همه در مورد این چند ویژگی روی دیتاسنتر خاصی متفق القول باشن:
1- برخورد منطقی با گزارش abuse (یعنی اگه تخلفی شده قبلش اخطار بده و فرصت بده برای رفع مشکل)
2- قیمتهاش مناسب باشه
3- ساپورتش سریع باشه
4- آپتایم بالا داشته باشه و سرعت خوب
5- را به راه جریمه نگیره
nimapendar
September 4th, 2011, 14:24
بودنش که هست
ولی هزینه هاش هم حرفه ای هست !
battle69
September 4th, 2011, 14:35
سلام
حالا چند تا نکته :
با توضیحات شما واقعا گیج شدم!! پس من چی کار کنم یک سرور با آپتایم نزدیکه 100% میخوام داشته باشم و این که شبها با ترس این نخوابم که صبح بلند شدم ببینم هیچی نیست؟!
لطفا تاپیک دیتاسنتر ایرانی خوبه؟ رادکام؟ فنآوا؟ ...؟ (http://www.webhostingtalk.ir/f56/30916) رو هم ببینید و نظرتون رو بدید. ممنون
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
بودنش که هست
ولی هزینه هاش هم حرفه ای هست !
میشه معرفی کنید؟
آپتایم نزدیک 100% و نداشتن نگرانی از بسته شدن سرور و دسترسی به اطلاعات
Ahmad110
September 4th, 2011, 14:42
توصیه میکنم از دیتاسنتر نت الیجنت کانادا وی پی اس بگیرید . برخورد بسار خوبی با مشتری دارن و باایران هم مشکلی ندارن. آپتایمشون هم 99.99 هستش .
بنده 7 ماهه باهاشون کار میکنم و فقط 3 ساعت قطعی داشتیم .
حتی یه سری سرور اختصاصی ارزان قیمت هم دارن که همرابا لایسنس سی پنل هستش .
battle69
September 4th, 2011, 14:51
توصیه میکنم از دیتاسنتر نت الیجنت کانادا وی پی اس بگیرید . برخورد بسار خوبی با مشتری دارن و باایران هم مشکلی ندارن. آپتایمشون هم 99.99 هستش .
شما مستقیم به نام خودتون گرفتید؟
netelligent - Canadian Dedicated Server | Colocation | Bandwidth | Montreal Hosting Solutions (http://www.netelligent.ca) ؟
vpsهاش رو پیدا نکردم
lkmew
September 4th, 2011, 15:29
کس دیگه ای دوستان تجربه کار کردن با این دیتاسنتر رو داره؟
makh000f
September 4th, 2011, 15:45
پیشنهاد من همان xlhost هست آمریکایی و با ادمینش هم دوستم ! خواستید میتونم راهنمایی کنم .اما آیدی خود را پیام بدیهید تا در تماس باشیم
Ahmad110
September 4th, 2011, 15:50
شما مستقیم به نام خودتون گرفتید؟
netelligent - Canadian Dedicated Server | Colocation | Bandwidth | Montreal Hosting Solutions (http://www.netelligent.ca) ؟
vpsهاش رو پیدا نکردم
بله عزيز . اكانت منيجر بنده هم آقاي Elias sabbagh هستش .
براي خريد بهتره براشون ايميل بفرستيد تا بهتون آفر بدن . ( sales@netelligent.ca )
m3hdi
September 4th, 2011, 15:52
کس دیگه ای دوستان تجربه کار کردن با این دیتاسنتر رو داره؟
به اسپم خیلی حساس اند و سرور رو ساسپند می کنند !
the_coder
September 4th, 2011, 17:05
اگر می خواید از نظر تخلف خالتون راحت باشه برید ecatel
velia هم بد نیست