PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نمایش کاربران آنلاین در IBSng

Mohammad_reza
September 2nd, 2011, 00:42
با سلام و عرض احترام ،

دوستان مشکلی برام پیش اومده که امیدوارم بتونید کمکم کنید :

توی میکروتیک ام حدود 50 تا کاربر آنلاین دارم ، اما توی IBSng فقط 5 - 6 تاشون رو نشون میده ...

اول میکروتیک رو ریستارت کردم ، RAS هم از لیست IBSng حذف کردم ، بعد دوباره بهش اضافه کردم ، تا چند دقیقه درست شد و تعداد آنلاین های میکروتیک و IBSng برابر شد ، اما بعد از چند دقیقه دوباره مثل اولش شد ...

تصاویر مربوطه رو هم ضمیمه پرونده! کردم :d

Xfise
September 2nd, 2011, 00:54
برو تو لاگ ببین علت قطع کردن یا کیل کردن کاردن کاربرا چیه؟؟

Mohammad_reza
September 2nd, 2011, 01:03
برو تو لاگ ببین علت قطع کردن یا کیل کردن کاردن کاربرا چیه؟؟

لازمه ذکر کنم که کاربر بعد از اینکه از توی لیست IBSng حذف میشه ، اتصالش هنوز برقراره و توی لیست میکروتیک هست ...

Xfise
September 2nd, 2011, 01:07
لازمه ذکر کنم که کاربر بعد از اینکه از توی لیست IBSng حذف میشه ، اتصالش هنوز برقراره و توی لیست میکروتیک هست ...

عزیز به هر حال توی لاگ ثبت میشه البته لاگ ibs

Mohammad_reza
September 2nd, 2011, 01:08
اینم لیست لوگ ها

Xfise
September 2nd, 2011, 01:23
کانکشن لاگ

REXNET
September 2nd, 2011, 01:36
سرور IBSng شما و روابط آن با Mikrotik به خوبی کانفیگ نشده است. خواستید براتون مجددا تنظیم می کنیم.

ارادتمند

Mohammad_reza
September 2nd, 2011, 01:58
سرور ibsng شما و روابط آن با mikrotik به خوبی کانفیگ نشده است. خواستید براتون مجددا تنظیم می کنیم.

ارادتمند

نه من قبلاً هم ibsng کانفیگ کردم ، مشکلی از این بابت نیست ، یعنی اگه از اول همه چیز انجام بشه درست میشه ؟

---------- Post added at 01:58 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------

دوستان درستش کردم ! پورت اتصالشون 3799 بود که به 1700 تغییر دادم و درست شد!

REXNET
September 2nd, 2011, 01:59
من تنظیمات خودم رو انجام میدم، نوع ارتباط مابین این دو سرور هم بعید میدونم درست تنظیم کرده باشید. ربطی به از اول تنظیم کردن و یا اجرای تنظیمات عادی نداره...

Mohammad_reza
September 2nd, 2011, 02:36
من تنظیمات خودم رو انجام میدم، نوع ارتباط مابین این دو سرور هم بعید میدونم درست تنظیم کرده باشید. ربطی به از اول تنظیم کردن و یا اجرای تنظیمات عادی نداره...

ممنون از راهنمایی شما ، همونطور که در بالا عرض کردم با تغییر پورت مشکل حل شد! ظاهرا پورت 3799 برای یوزرمن استفاده میشه ...

REXNET
September 2nd, 2011, 02:37
خواهش می کنم، ظاهرا پست تون رو هم زمان دادید چون من ندیدم قسمت پایینی رو... ارادتمند