توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریدایرکت شدن خودکار
tethost
September 1st, 2011, 23:13
سلام
هر دامنه ای که رو هاستم پارک میکنم وقتی میخوای واردش بشی انتقال پیدا میکنه به دامنه اصلی سایت
بدون اینکه من بخوام
مثلا
neting.ir
اینو باز کنی میره رو دامنه اصلی سایت چه کنم این کار انجام نشه
توضیح : اصلا ریدایرکت هم نکردم
sardarn
September 1st, 2011, 23:19
سلام
هر دامنه ای که رو هاستم پارک میکنم وقتی میخوای واردش بشی انتقال پیدا میکنه به دامنه اصلی سایت
بدون اینکه من بخوام
مثلا
neting.ir
توضیح : اصلا ریدایرکت هم نکردم
شما برای دانه جدید که می سازی پوشه جدید در نظر می گیرید؟ یا همون روت رو می ذارید؟
iNicz.Com
September 1st, 2011, 23:20
سلام
بدون اینکه من بخوام
مثلا
neting.ir
داداش وقتی پارک کنی نمیتونی بزاری تو یه پوشه فقط موقعی که ادد دامنه کنییا ساب دامنه بسازی میشه پوشه مشخص کرد
armintanha
September 2nd, 2011, 00:13
اینم آموزشی که خواستی
تو هاست خودت کپی کردم تا یادت نره
http://neting.ir/DB.png
شب خوبی داشته باشید
tethost
September 2nd, 2011, 00:16
مرسی مشکل حل شد
Mohammad_reza
September 2nd, 2011, 00:32
توی سی پنل بخش ریدایرکت ها رو چک کن ، همچنین فایل htaccess نیوک رو هم ضمیمه کن تا بررسی کنیم
armintanha
September 2nd, 2011, 00:38
توی سی پنل بخش ریدایرکت ها رو چک کن ، همچنین فایل htaccess نیوک رو هم ضمیمه کن تا بررسی کنیم
محمد جان مشکل رو حل کردم
نیوک 8.2 1000000 تا دامنه نصب کن بعد با دامنه مختلف تو سایت میتونی بگردی بدونه اینکه بفهمی دامنه اصلی چیه...
ولی تو نیوک 8.3 با هر دامنه ای که وارد شی تو رو منتقل میکنه به دامنه اصلی...
Mohammad_reza
September 2nd, 2011, 01:01
محمد جان مشکل رو حل کردم
نیوک 8.2 1000000 تا دامنه نصب کن بعد با دامنه مختلف تو سایت میتونی بگردی بدونه اینکه بفهمی دامنه اصلی چیه...
ولی تو نیوک 8.3 با هر دامنه ای که وارد شی تو رو منتقل میکنه به دامنه اصلی...
نمی دونستم ! پس نیوک 8.3 برای سایت هایی که ***** میشن و اطلاعاتی هم در این زمینه ندارن اصلا توصیه نمشه ! نمی دونم این ایده از کجا به ذهنشون زده بوده که همچنین کاری بکنند