PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای دسترسی به admin ، دومینم چکار باید بکنم ؟؟؟؟

alfa5xx
September 1st, 2011, 16:01
با سلام خدمت دوستان
من یک دومین با این نام ثبت کردم datanetworkiran.tk روی ای پی سرورم ست کردم

, و حالا میخوام بدونم چطوری به ادمین این دومینم دستری داشته باشم.. سایتم رو با wamp server بالا میخواهم بیارم و با iis کار نکردم..

لطفا یک توضیح کامل در مورد دسترسی من به این قسمت از دومینم بدید...
آیا باید اول این دومین رو ایجاد کنم admin@atanetworkiran.tk یا با ساختن دومین خود به خود ایجاد میشه ..

الان میخوام به این قسمت دسترسی داشته باشم چون ssl رو فقط روی admin ، دومین میفرستند

با تشکر از جواب دوستان

moon_3
September 1st, 2011, 16:20
tk که دامین بسیار ساده و رایگانه فکر نمیکنم پنل پیچیده ای داشته باشه

---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------

در ضمن ssl روی tk قرار نمیگیره

alfa5xx
September 1st, 2011, 23:55
با سلام دوست عزیز مشکل من این هست که نمیتونم رو iis سایت بالا بیارم و....
لطفا آموزش تصویریشو اگه مقدور هست بزارین و طریقه ساخت admin بر روی دومین روی iis رو هم یاد بدید ممنون میشم ..

میخوام یک دومین روی سرورم ست کنم و به این قسمت سرورم دسترسی داشته باشم ..

admin@mydomain.com

ok ?

fas
September 2nd, 2011, 01:50
اگه مثل این میخوای بسازی باید کنترل پنل نصب کنی

admin@mydomain.com

ssl روی .tk نصب نمیشه
.tk مثل یک فروارد عمل میکنه روی ip اگه میخوای پلسک نصب کن بیار بالا که active directory نیاز داری برای دامنه اگه نمیخواهی که پنل نصب کنی

sasan_blue
September 3rd, 2011, 10:25
.tk مثل یک فروارد عمل میکنه روی ip اگه میخوای پلسک نصب کن بیار بالا که active directory نیاز داری برای دامنه اگه نمیخواهی که پنل نصب کنی

در توضیح این صحبت بگم که
در واقع این دامنه ها که مجانی هستند یک آدرس مثل my.superbig-domain.company.com رو برای شما کوچیک می کنند. به این طریق هست که فقط آدرس سایت شما قابل حفظ کردن میشه. در این صورت حتی اگر یک ایمیل به آدرس admin@my.superbig-domain.company.com هم داشته باشید نمی تونید اون رو به tk فوروارد کنید چون میل سرورها از این قابلیت پشتیبانی نمی کنند