ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در وریفای کردن CPanel

persianuser
September 1st, 2011, 10:30
:106: آقا شانسی داریم ما چه کنیم به نظر شما؟! :106:

10 تا IP گرفتم واسه سرورم حالا می خوام cpanel نصب کنم شانس من از 10 تا 9 تاش قبلاً‌ CPanel نصب کردن و وریفای شده فقط یکی قبلاً‌ ثبت نشده تو سی پنل اونم همونیه که واسه سرور ثبت کردم و الان آی پی اصلی سروره :106:

حالا به نظر شما راهی نیست که ما بتونیم این سی پنل رو وریفای کنیم؟
اه اه کیفش رو یگی دیگه کرده حالا ما باید پول سی پنل رو بدیم اینم شانسه ما داریم؟!!!؟

منظورم استفاده از 45 روز تریال ورژنش هست دوستان.

faranetwork
September 1st, 2011, 11:26
متاسفانه راه دیگه ای نیست همون یکی رو استفاده کنین بعدش پول سی پنل بدین...داشتن لاینسس بهتره !

asrehosting
September 1st, 2011, 16:16
از این موضوع میشه نتیجه گفت آی پی ها قبلا دست به ایرانی بوده !!!

Maya
September 1st, 2011, 16:21
به سی پنل یک ایمیل میزنید و از شما چند سوال میپرسد و به احتمال 99% برای شما یک تریال فعال میکند

persianuser
September 1st, 2011, 17:28
به سی پنل یک ایمیل میزنید و از شما چند سوال میپرسد و به احتمال 99% برای شما یک تریال فعال میکند

البته اگه کلاً تحریم نشم.

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------

متاسفانه راه دیگه ای نیست همون یکی رو استفاده کنین بعدش پول سی پنل بدین...داشتن لاینسس بهتره !
سایت شخصی داداش نمیخوام خرج اضافه کنم فعلاً

---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------

از این موضوع میشه نتیجه گفت آی پی ها قبلا دست به ایرانی بوده !!!
مگه غیر اینه عزیز الان دیگه همه جا ip ورژن 6 استفاده میکنن حالا وضع ما شده اینکه میبینی!!! شانس آخه نداشته باشه آدم همینه دیگه!!!
خلاصه اینکه تا مخابرات ip ورژن 6 رو نپذیره وضع و حالمون همینه , باید بریم پسمونده خارجیها رو بخوریم.

amirlord
September 1st, 2011, 18:44
خلاصه اینکه تا مخابرات ip ورژن 6 رو نپذیره وضع و حالمون همینه , باید بریم پسمونده خارجیها رو بخوریم.
در رابطه با این حرفتون باید بگم که شبکه اینترنت ایران هیچ مشکلی با Ip V6 ندارد !

persianuser
September 1st, 2011, 20:41
در رابطه با این حرفتون باید بگم که شبکه اینترنت ایران هیچ مشکلی با ip v6 ندارد !

مشکل سیاسی و عقیدتی منظورم نبود عزیز
منظورم اینه تا زمانی که ما نتونیم از ip ورژن 6 استفاده کنیم باید بریم از ip های ورژن 4 که دیگه رسماً‌ از گردونه خارج شدن رو استفاده کنیم و در کل اینکه مخابرات باید دست بجونبونه. به غیر از اینه.

amirlord
September 1st, 2011, 20:51
مشکل سیاسی و عقیدتی منظورم نبود عزیز
منظورم اینه تا زمانی که ما نتونیم از ip ورژن 6 استفاده کنیم باید بریم از ip های ورژن 4 که دیگه رسماً‌ از گردونه خارج شدن رو استفاده کنیم و در کل اینکه مخابرات باید دست بجونبونه. به غیر از اینه.
عزیزم v6 هنوز رسمی روی کار نیومده ، دیتاسنتر ها هم الان دارن مجانی میدن و فعلا بدرد کسی نمیخوره ! سال 2012 سال v6 هست ! در ضمن هم اکنون آی پی ورژن 6 توسط سی پنل ساپورت نمیشه ( برای لایسنس ) :)

persianuser
September 1st, 2011, 21:42
عزیزم v6 هنوز رسمی روی کار نیومده ، دیتاسنتر ها هم الان دارن مجانی میدن و فعلا بدرد کسی نمیخوره ! سال 2012 سال v6 هست ! در ضمن هم اکنون آی پی ورژن 6 توسط سی پنل ساپورت نمیشه ( برای لایسنس ) :)

ای وای من!!
پس چرا الان دارن آیپی قدیمی میدن به ما چرا آیپی ولید صفر کیلومتر نمیدن!؟
به هر صورت ممنون از مطلبی که گفتی شخصاً اینو نمیدونستم.

amirlord
September 1st, 2011, 21:49
ای وای من!!
پس چرا الان دارن آیپی قدیمی میدن به ما چرا آیپی ولید صفر کیلومتر نمیدن!؟
به هر صورت ممنون از مطلبی که گفتی شخصاً اینو نمیدونستم.
فرض کن شما یک دیتاسنتر داری (فرض هم محاله :d ) . آی پی که به نام شما ثبت شده و برای خودتون هست و اون طرف که سرورش رو کنسل کرده و لایسنس برای این آی پی صادر شده : به نظرت مدیر دیتاسنتر میاد بگه این آی پی بره سطل آشغال آی پی جدید بخرید !!! اونم با این اوضاع کمبود آی پی !!! شاید مثلا میگید آی پی که کمتر از 50 سنت پاشون در میاد ، اما : قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود ! :)

REXNET
September 2nd, 2011, 03:04
زیر ساخت های IPv6 روی اکثر کشور های اروپایی و آمریکایی اجرا شده!! مخابرات ایران هم زیر ساخت ها رو آماده کرده و نیز DNS Server جدید رو هم اعلام کرده به مراکز مختلف...

---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------

http://blogs.technet.com/blogfiles/ipv6/WindowsLiveWriter/WindowsVistaEarnsIPv6ReadyLogoPhase2_C790/Untitled-1_2.png