PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیم dns در دو سرور لینوکس و ویندوز با یک دامین

taranehgoo
August 31st, 2011, 10:05
سلام دوستان
من یک سرور لینوکس دارم که روش دامینم رو گذاشتم حالا یک سرو ویندوز گرفتم و می خوام از همون دامین برای این سرور هم استفاده کنم. منظورم در dns اون هست.

دو dns با عناوین ns1.mydomain.com , ns2.mydomain.com روی لینوکس ست است و من می خواهم دو dns با عناوین ns3.mydomain.com , ns4.mydomain.com برای ویندوز ست کنم.

کنترل پنل من پلسک هست

در سرور لینوکس که با سی پنل هست دی ان اس ها بدون مشکل کار می کنند و دامین هم بر روی همین سرور لینوکس هست

در پنل دامین child name ساخته ام و به آی پی سرور ویندوز مرتبط کرده ام

از قسمت Zone Settings Template کنترل پنل plesk تنظیمات زیر رو انجام دادم:

رکورد پیشفرض NS رو حذف کردم

رکورد NS با عنوان ns3.mydomain.com ساختم
رکورد NS با عنوان ns4.mydomain.com ساختم

در پنل پلسک از قسمت Subscriptions یک اکانت به دامنه اصلی ایجاد کرده ام

در پنل اکانتی که ساختم یه قسمت dns setting رفتم و تنظیمات زیر رو انجام دادم:

رکورد A عنوان ns3 و آی پی سرور ویندوز
رکورد A عنوان ns4 و آی پی سرور ویندوز

و روی update زده ام.

ولی هنوز پینک به ns3.mydomain.com و ns4.mydomain.com پاسخی ندارد!

آیا کار دیگری باید انجام بدم؟

* دامین mydomain.com فقط یک مثال است.

azaman
August 31st, 2011, 20:14
ظاهرا تنظيماتی که انجام داده ايد درسته،

برای اطمينان از اينکه IP های NS3 و NS4 در دی ان اس سرور اصلی(لينوکس) درست ست شده اند، بحای استفاده از دستور Ping دستور زير را تست کنيد:

Start>Run>CMD
nslookup

server domain.com

یعد از اين دستور، DNS Server پيش فرض، سرور شما خواهد شد، حال نام DNS Server های جديد را وارد کنيد و ببينيد که آيا IP آنها بر ميگردد يا نه.

اگر IP های سرور ويندوزی را دريافت کرديد، يعنی تنظيمات درست است و تنها بايد صبر کنيد تا DNS سرور های ديگر در اينترنت خود را با سرور شما همسان کنند.

آتنا هوست، ميزبانی وب(Web Hosting)، سرور مجازی داخلی (VPS) و سرور اختصاصی داخلی (Dedicated Server) در ايران - Web Hosting and dedicated servers in iran - آتنا هاست (http://atenahost.ir)