PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ترانسفر دامنه به پنلی در ریسلرکلاب دایرکت آی

WebArts
August 30th, 2011, 20:35
امروز یک دامنه ام را خواستم به پنلم در دایرکت آی ترانسفر کنم این ارور را داده. مشکل چیست؟ راه حل چیست؟

The domain ***.com is registered by Directi Internet Solutions Pvt. Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.com as a Registrar. Can't execute a Transfer request for this Domain.

all
August 30th, 2011, 21:43
امروز یک دامنه ام را خواستم به پنلم در دایرکت آی ترانسفر کنم این ارور را داده. مشکل چیست؟ راه حل چیست؟

The domain ***.com is registered by Directi Internet Solutions Pvt. Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.com as a Registrar. Can't execute a Transfer request for this Domain.

دامین را از دایرکت ای میخواهید به به کاستومر دیگه در دایرکت ای منتقل کنید؟
دامین را از حالت lock در اوردید؟

WebArts
August 30th, 2011, 21:57
دامین را از دایرکت ای میخواهید به به کاستومر دیگه در دایرکت ای منتقل کنید؟
دامین را از حالت lock در اوردید؟

بله قفل نیست. (آِیا قفل بازکردن مثل دی ان اس عوض کردن مدت زیادی طول میکشه اثر کنه یا آنی هست. به هر حال حدود 20 ساعت بود که بازش کرده بودم.

MOHAMMAD MOHSEN
August 31st, 2011, 00:19
انتقال دامنه (Transfer) وقتی کاربرد داره که شما بخواین از یه رجیسترار دامنه رو به رجیسترار دیگری انتقال بدین! اونطور که من فهمیدم شما می خواین دامنه رو از یک پنل کاستومر به پنل کاستومر دیگه ای انتقال بدین برای این کار باید دامنه رو move کنید! (گزینه move service تو پنل دامنه هست)

REXNET
August 31st, 2011, 01:10
** انتقال دامنه بین شرکت های ثبت کننده:

1. قبل از انتقال می بایست دامنه از حالت lock خارج شده و Privacy Protection و Theft Protection نیز Disable گردند.
2. درخواست انتقال توسط وبسایت مقصد و با دریافت نام دامنه و Domain Secret انجام می گیرد.
3. شرکت مقصد هزینه ای معادل ثبت دامنه از مشتری دریافت می کند و دامنه از لحظه انتقال برای یک سال کامل تمدید می گردد. (البته ممکن است انتقال دامنه شامل تخفیف نیز باشد که در این صورت هزینه انتقال کمتر از هزینه ثبت خواهد بود.)

** انتقال دامنه از یک پنل کاربری به پنل کاربری دیگر داخل همان شرکت:

1. در این حالت معمولا عملیات تحت عنوان Move Service یا عباراتی از این دست انجام می گیرد و به ندرت عمل Transfer مقبول می باشد.
2. درخواست انتقال از پنل مبدا و با دریافت مشخصات کاربری مقصد همچون Username و Customer ID و ... صورت می پذیرد.
3. در این حالت معمولا هزینه ای از مشتری بابت انتقال دریافت نمی شود.