ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب نیوک 8.2 در phpmyadmin 3.4.1

tanhatar2
August 30th, 2011, 17:23
سلام دوستان
برای نصب نیوک 8.2 که نصب اتوماتیکش کار نمی کنه و باید فایل دیتابیس دو دستی ایمپورت کرد
توی نسخه های قبلی Phpmyadmin برای ایمپورت latin1 رو انتخاب می کردم و بدون مشکل کار می کرد
ولی توی این نسخه دیکه latin1 وجود نداره و هر چیزه دیگه ای هم که میزنم بعد که تموم میشه و میرم و نگاه میکنم میبینم تقریبا نصف نوشته های سایت به صورت ؟؟؟؟؟؟؟ نشون می ده
می شه بگید باید چیکار کنم ؟

GolestanDesign
August 30th, 2011, 17:54
سلام دوستان
برای نصب نیوک 8.2 که نصب اتوماتیکش کار نمی کنه و باید فایل دیتابیس دو دستی ایمپورت کرد
توی نسخه های قبلی Phpmyadmin برای ایمپورت latin1 رو انتخاب می کردم و بدون مشکل کار می کرد
ولی توی این نسخه دیکه latin1 وجود نداره و هر چیزه دیگه ای هم که میزنم بعد که تموم میشه و میرم و نگاه میکنم میبینم تقریبا نصف نوشته های سایت به صورت ؟؟؟؟؟؟؟ نشون می ده

دوست عزیز چرا از نیوک 8.3 استفاده نمی کنید؟
نیوک 8.2 توسط سایت php-nuke از پشتیبانی خارج شده و فاقد امنیت کافی است. در ضمن دارای باگ های امنیتی بسیار زیادی است.

armintanha
August 30th, 2011, 19:18
سلام دوستان

2 روش
1.
phpmyadmin download kon ro site copy kon bad bazesh kon
in phpmyadmin size bishtari inport mikone

phpMyAdmin (http://www.phpmyadmin.net/home_page/index.php)

2.
فایل database.sql رو باز کن کدش رو تو
به این شکل http://www.persianwell.ir/sql.png

Mehdi_Enter
August 30th, 2011, 19:42
اخرین ورزن 8.2 را بگیر و نصب کن اصلان باگ نداره ولی 8.3 باگ داره:65:

GolestanDesign
August 30th, 2011, 21:02
اخرین ورزن 8.2 را بگیر و نصب کن اصلان باگ نداره ولی 8.3 باگ داره:65:

عزیز ورژن 8.2 phpnuke مشهد تیم به گفته ی انجمن پشتیبانی خودشتان حفره های امنیتی زیادی داشت در در 8.3 بر طرف شد! بعدشم شما اگه 8.3.5 (اگه اشتباه نکنم) رو نصب کنی و اصلاحیه ها رو روشون اعمال کنی هیچ باگی نداره!!!!!
البته اگه کمی صبر کنی تا چند وقت دیگه 8.3.6 هم میاد که تعرفشو خیلی شنیدیم! باید ببینیم مشهد تیم چی کار می کنه!!