ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر دسترسی فایل به صورت گروهی

hidden-mafia
August 30th, 2011, 15:51
سلام ایا میشه دسترسی فایلهای روی سی پنل رو مثلا 100 تا فایل رو انتخاب کنی بعد دسترسی رو مثلا بکنی 777 من فایل زیاد دارم میخام دسترسی رو تغییر بدم دونه دونه خیلی وقتگیره

armintanha
August 30th, 2011, 15:56
سلام ایا میشه دسترسی فایلهای روی سی پنل رو مثلا 100 تا فایل رو انتخاب کنی بعد دسترسی رو مثلا بکنی 777 من فایل زیاد دارم میخام دسترسی رو تغییر بدم دونه دونه خیلی وقتگیره

تو خود سی پنل گزینه انتخاب تمام فایل ها رو بزن بعد حق دسترسی رو به فایل ها بده 777 برای همه ست میشه

یا با ctrl فایل هایی رو که میخوای رو انتخاب کن بعد حق دسترسی رو بهشون بده

hidden-mafia
August 30th, 2011, 16:04
من با گزینه select all انتخاب کردم تمام فایلهای داخل پوشه رو روی یکیشون کلیک کردم و 0777 ددم اما فقط اون پوشه عوض شد دسترسی بقیه تغییری نکرد....

armintanha
August 30th, 2011, 16:09
من با گزینه select all انتخاب کردم تمام فایلهای داخل پوشه رو روی یکیشون کلیک کردم و 0777 ددم اما فقط اون پوشه عوض شد دسترسی بقیه تغییری نکرد....

-با Core FTP Pro تمام فایل هاتو انتخاب کن بعد روی properties کلیک کن حق دسترسی رو 777 بزار بعد گزینه recurse Sub-directories رو تیک بزن اوکی کن
-روی تمام فایل ها و پوشه های زیر مجموعه عمال میشه

poshtiban
August 30th, 2011, 16:19

دسترسی ssh داری به سرور ؟!

GolestanDesign
August 30th, 2011, 18:03

سلام دوست عزیز.
شما با راست کلیک تغییر نده!
توی فایل منیجرتون اون بالا سمت راست change permissision رو بزن تا همه رو تغییر بده!
یا علی

hidden-mafia
August 30th, 2011, 18:05
سلام دوست عزیز.
شما با راست کلیک تغییر نده!
توی فایل منیجرتون اون بالا سمت راست change permissision رو بزن تا همه رو تغییر بده!
یا علی
تشکر اکی شد