توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه ی تنظیم دو هاست با یک دیگر
rasoulrahimi
August 30th, 2011, 15:26
سلام....
من به تازگی یک هاست دانلود گرفتم که DirectAdmin هست و درواقع میشه گفت هیچی ازش نمی دونم. قبلا با سی پنل کار کرده بودم و تقریبا میشه گفت که اونو بلدم...
من میخوام یک هاست برای مطلبم داشته باشم و توی اون وردپرس نصب کنم(که سی پنل هست) و یک هاست دانلود برای فایل هام(DirctAdmin).
1-حالا این دو هاست که هر کدوم DNS های جداگونه دارن رو چه جوری توی قسمت DNS های دامینم ثبت کنم؟؟؟؟
2-بعد از ثبت چه طوری بین هر دو ارتباط برقرار کنم؟؟؟؟
3-آیا میشه بعد از انجام این کار ها فایلی رو که در ورپرس آپلود میکنم ، مستقیم بره توی هاست دانلودم و مطالبم در هاست دیگم بمونه؟؟؟؟
4-نکاتی که لازم میدونید که بگید و لازمه که من بدونم رو بگید..... ممنون میشم اگه جوابمو بدید....
armintanha
August 30th, 2011, 16:04
شما تو هاست اولی دامنه رو و وردپرس رو نصب کن
بعد یه ساب دامنه تو هاست اولی بساز
به این شکل
dl.siteshoma.com
بعد ساب دامنه رو به هاست دانلود وصل کن
rasoulrahimi
August 30th, 2011, 16:09
میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟؟منظورم قسمت دوم حرف هاتون (اونجایی که به Direct Admin مربوط میشه)
armintanha
August 30th, 2011, 16:15
میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟؟منظورم قسمت دوم حرف هاتون (اونجایی که به Direct Admin مربوط میشه)
http://www.webhostingtalk.ir/f25/465/
rasoulrahimi
September 1st, 2011, 18:14
من این کار ها رو انجام دادم ولی وقتی که در هاست دانلودم فایلی رو در پوشه dl آپلود میکنم و بعد آدرس dl.mysite.com/filename.filetype رو میزنم ، ارور 404 میاره...مشکل از چیه؟؟؟؟
در ضمن امکان این وجود داره که بعد از حل شدن مشکل فایلی رو که در وردپرس آپلود میکنم ، مستقیم بره توی هاست دانلودم؟؟؟
البته لازم میدونم این نکته رو بگم که وقتی من آدرس dl.mysite.com رو وارد میکنم ، صفحه ای میاد که توش نوشته Apache is functioning normally.
armintanha
September 1st, 2011, 20:01
من این کار ها رو انجام دادم ولی وقتی که در هاست دانلودم فایلی رو در پوشه dl آپلود میکنم و بعد آدرس dl.mysite.com/filename.filetype رو میزنم ، ارور 404 میاره...مشکل از چیه؟؟؟؟
در ضمن امکان این وجود داره که بعد از حل شدن مشکل فایلی رو که در وردپرس آپلود میکنم ، مستقیم بره توی هاست دانلودم؟؟؟
البته لازم میدونم این نکته رو بگم که وقتی من آدرس dl.mysite.com رو وارد میکنم ، صفحه ای میاد که توش نوشته Apache is functioning normally.
ادرس دامنه خودت رو بزار ببینم چیکار کردی
یا
مشخصات 2 هاست رو برام پ خ کن برات درستش کنم.
hamedsp
November 2nd, 2011, 00:24
سلام
من هم این مشکل رو دارم
میشه کمک کنید
ممنون :63:
hamedsp
November 2nd, 2011, 11:18
کسی نیست کمک کنه ؟
Mohammad_reza
November 2nd, 2011, 17:52
کسی نیست کمک کنه ؟
آموزشش علاوه بر این انجمن بارها در جاهای دیگر نیز توضیح داده شده ، لطفا کمی سرچ کنید تا به نتیجه برسید.
اگر هم نشد ، مشخصات هاست رو برای آقا آرمین پ.خ. کنید تا مشکل رو حل کنند ;;)
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
آقا من فکر کنم اشتباهی این تاپیک رو ریپورت دادم @-) معذرت می خوام از مدیران