توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غیر فعال شدن اس اس اچ ssh
helper
August 28th, 2011, 20:18
با سلام خدمت تمام دوستان و اساتید .
چندی پیش بر روی سرور لینوکس ( وی پی اس ) ، سی پنل نصب کرم و بعد از نصب برخی از پلاگین ها ، خط فرمان لینوکس بسته شده و الان با مشکل اتصال مواجهم .
دو سوال : چطور میتونم بفهمم پورت 22 بلوکه شده ؟
چطور میشه این پورت رو باز کرد ؟
متشکرم .
RezaFH
August 28th, 2011, 20:32
سلام
اگر به کنسول دسترسی دارید، باید بصورت زیر عمل کنید :
nano /etc/ssh/sshd_config
و در اینجا پورت SSH رو ببینید، اگر پورت بسته بود احتمالا از فایروال هست که بسته به نوعش باید از خود فایروال اون پورت رو آزاد کنید
helper
August 28th, 2011, 22:24
ممنون از راهنماییتون اما این چیزی که گفتید باید تو خط فرمان اجرا بشه در صورتی که دسترسی ندارم .
دسترسی به کنسول دارم ؛ اگر ممکنه بگید که چطور میشه از طریق کنسول فعالش کرد .
ممنون
HugeServer
August 28th, 2011, 22:42
ممنون از راهنماییتون اما این چیزی که گفتید باید تو خط فرمان اجرا بشه در صورتی که دسترسی ندارم .
دسترسی به کنسول دارم ؛ اگر ممکنه بگید که چطور میشه از طریق کنسول فعالش کرد .
ممنون
از کنسول میتوانید دستورات رو اجرا کنید.
helper
August 28th, 2011, 23:19
ممنون از راهنماییتون .
ببینید ، وقتی کنسول رو باز میکنم محیط لینوکس ( محیط گرافیکی ) باز میشه و اونطور که شما میفرمایید نیست و دقیقا به همین خاطر هست که نمیتونم فعالش کنم . اگر راه دیگه سراغ دارید ممنون میشم راهنمایم کنید .
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
هر چند دقیقه هم این ایمیل برام ارسال میشه :
sshd failed @ Sun Aug 28 09:46:01 2011. A restart was attempted automagically.
Service Check Method: [check command]
Number of Restart Attempts: 121
Cmd Service Check Raw Output: sshd is not running
my1zarb
August 28th, 2011, 23:45
service sshd start
helper
August 29th, 2011, 00:37
service sshd start
ممنون دوست عزیز اما اگر دقت کرده باشید ، چند باری نوشتم که اس اس اچ باز نمیشه تا دستور را وارد کنم والا میشد کاری کرد . با این حال بازمم ممنون از پیشنهادتون .
اساتید ، با توجه به مسائل بالا ، لطفا راهنماییم کنید .
RezaFH
August 29th, 2011, 01:15
لینوکسی که روی سرور نصب کردید چی هست ؟
دسکتاپ نصب کردید یا سرور ؟
Graphic Mode یا Text Mode
helper
August 29th, 2011, 23:27
ممنون از پیگیریتون .
لینوکس ، توزیع CentOS هستم . سرور نصب کردم . گرافیک مد هست و موقعی که Open Console میزنم ، محیط گرافیکی باز میشه .
helper
August 30th, 2011, 10:09
کسی راهی برای این مشکل سراغ نداره ؟
Vahid
August 30th, 2011, 10:23
فکر نمیکنم مشکل حادی باشه شما توی کنسول لاگین میکنید با حالت گرافیکی و بعد ترمینال رو باز میکنید و باهاش کار میکنید
helper
August 30th, 2011, 11:11
ممنون وحید جان .
درسته ، این رو میدونم ولی همونطور که میدونی برای کنترل کردن سرور نیاز به این خط فرمان هست که هر دفعه نیاز نباشه وارد کنسول شد و از طرفی این سرویس مربوط به کاربر میشه و نمیشه که دسترسی به کنسول داد و از طرفی هم اگر دسترسی محدود بدم ، با این سرعت کم اینترنت ، نمیشه باهاش کار کرد .
اگر هم بخوام رابط گرافیکی ( ریموت ) نصب کنم هم تقریبا همین مشکل رو دارم .
از درون ترمینال هم دستور رو اجرا کردم اما کلا ssh رو پیدا نمیکنه . فکر کنم فایلی حذف شده باشه .
آیا فرمانی هست که بشه فایلهای آسیب دیده یا حذف شده رو ترمیم کرد ؟ فایل ایزو تو حالت بوت هست ( سی دی رام ) .
راهی غیر از پاک کردن و نصب مجدد هست ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .
Vahid
August 30th, 2011, 13:12
من فکر میکنم فایروال شما این پورت رو بسته بنا براین اول فایروال رو استاپ کنید
service iptables stop
و بعد ببینید مشکل چی هست و این پورت رو باز کنید