PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه انتقال از يك سرور به سرور ديگه

Alexi
August 28th, 2011, 20:02
دوستان خسته نباشيد من مي خوام سرور سايت خودم رو عوض كنم

حالا نمي دونم چه طوري اين كارو كنم يعني بايد بك آپ سرور رو چه طوري به هاست جديد بدم؟

بايد يوسر پسورد ناحيه كاربري خودم توي هاست قلبي رو به هاست جديد بدم اونا كارو اوكي مي كنن يه نه ؟

مرسي

GolestanDesign
August 28th, 2011, 21:13
سلام.
اگه از لینوکس استفاده می کنی باید تو قسمت Backups از دسته Files، یک بک آپ از تمامی محتویات فایل منیجرت و همچنین بانک اطلاعاتیت تهیه کنی و تو هاست جدیدت ریستوری (آپلود) کنی.
برای این منظور از قسمت Download a Home Directory Backup بر روی دکمهHome Directory کلیک کن و فایلی رو که میده به همون صورت فشرده در جایی از هارد کامپیوترت دانلود کن!
بعد برای Download a MySQL Database Backup هم بر روی اسم دیتابیست کلیک کن و فایل داده شده رو مثل بالا دانلود کن!
بعد به Cpanel هاست جدیدت برو و از همین قسمت آون ها رو وارد هاست کن!
به همین راحتی، به همین خوشمزگی!

بازم مشکلی بود بو تا کمکت کنیم!
یا علی

0037
August 28th, 2011, 21:31
اگر خواستید میتونیم به صورت رایگان روی سرور خودمون این کار را براتون انجام بدیم
اگر سرور خودتون باشه با هزینه 5هزارتومان این کار را انجام میدیم
Sir.alijuventusi@yahoo.com
پیشگام وب - برگه نخست (http://www.pishgamweb.com/)

DisLike :112:

سلام.
اگه از لینوکس استفاده می کنی باید تو قسمت Backups از دسته Files، یک بک آپ از تمامی محتویات فایل منیجرت و همچنین بانک اطلاعاتیت تهیه کنی و تو هاست جدیدت ریستوری (آپلود) کنی.
برای این منظور از قسمت Download a Home Directory Backup بر روی دکمهHome Directory کلیک کن و فایلی رو که میده به همون صورت فشرده در جایی از هارد کامپیوترت دانلود کن!بعد برای Download a MySQL Database Backup هم بر روی اسم دیتابیست کلیک کن و فایل داده شده رو مثل بالا دانلود کن!
بعد به Cpanel هاست جدیدت برو و از همین قسمت آون ها رو وارد هاست کن!
به همین راحتی، به همین خوشمزگی!

بازم مشکلی بود بو تا کمکت کنیم!
یا علی

Like :113: