PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور با این مشخصات(پیشنهاد بدین)

mo_mohit1
August 28th, 2011, 00:59
سلام دوستان.من سرور ویندوز 2003 دارم و 200تا هم یوزر فعلا دارم (از داش رحمان گل گرفتم که راضی راضیم دمشون گرم)....ولی چند روزیه که سرعت این چ..یز p ان ها افت کرده که میدونم سراسریه و کاری به سرور نداره و میخوام اگه جواب بده sstp رو راه اندازی کنم....ولی روی 2003نمیشه......میکروتیک 5باید داشته باشم...ولی مشکل اینه که آیا میشه من میکروتیک با یه پنل (حالا یا سیب یا ibs) یا هر چیز خوب دیگه بگیرم ولی اون یوزرها رو هم به این سرور منتقل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟یا اصلا میروتیک 5بگیرم ولی پنل مدیریتش ان تی تک باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون ان تی تک خیلی بهتره

کسانی که میتونن این کار رو برام انجام بدن و یه سرور خوب داشته باشن لطفا با قیمت بگن
(در ضمن ببخشدا از این بچه هایی که از مامانشون قهر کردن سرور زدن آفر ندن که دو روز دیگه سرورشون بره رو هوا ..من 5-6ماهه میام تو این سایت و میبینم یه نفر میاد آفر میده و یکی و دوماه ارزون میده و پول میزنه به جیب و بعد الفرار)
تو این سایت هم از سایت های قدرمتندی مثل پرشین وب (http://www.persianweb.com/) که 5--6ساله من ازشون هاست دارم هم خبری نیست
به هر حال دوستان آفر یا قیمت هاشون رو بدن ممنون میشم

citykala
August 28th, 2011, 01:57
اگر ناراحت نشین باید بگم سرویسی که شما استفاده میکنید به شدت مشکل دار هست و به هیچ وجه استیبل نیست

مشکلات زیادی داره که در بحث امروز نمی گنجه و بنده هم حوصله توضیحشو این وقت شب ندارم

و حدود 15-16 مشکل اساسی داره که یکی از اونها همینی هست که الان به مشکل برخوردین

در جواب شما باید گفت بله میشه ولی دیگه نمیشه که از ان تی برای مدیریت استفاده کنید

نمیشه هم ای بی باشه روش هم ان تی باشه ولی میشه ان تی به میک وصل بشه ولی باز هم توصیه

نمیشه . کلا وین = اتلاف منابع سرور

کلا اون رو از فکرتون بندازین بیرون . زندگی = لینوکس

Warez-Host.IR
August 28th, 2011, 09:27
سلام محمد جان
افت سرعت v-*/p-*/n-*/ ها عمومی بوده و تنها برای ما و کاربران شما نبوده و همه این مشکل را داشتند و خداروشکر به سرورهای ما مربوط نمیشه
در مورد sstp اگر اشتباه نکنم روی win2003 جواب نمیده و باید 2008 باشه ولی روی میکروتیک مشکلی نداره
در مورد میکروتیک و IBSng هم آموزش نصب و راه اندازی و کانفیگ هر دو به صورت کامل درون سایت هست و اگر از هر کسی سرویس تهیه کردی می تونی از این اموزشها استفاده کنی
در مورد میکروتیک و پنل مدیریت NTTacPlus فکر نکنم شدنی باشه , باز هم دیگر دوستان باید در این مورد نظر بدن

سوالی بود در خدمتم
موفق باشی

Milad-H
August 28th, 2011, 09:57
رحمان خان درست میگن مشکل وی/پی/ان ها سراسری هست و حتی بعضی از پروتکل ها اصلا کانکت نمیشن....

MagicVps.Com
August 28th, 2011, 10:07
سلام دوستان.من سرور ویندوز 2003 دارم و 200تا هم یوزر فعلا دارم (از داش رحمان گل گرفتم که راضی راضیم دمشون گرم)....ولی چند روزیه که سرعت این چ..یز p ان ها افت کرده و میخوام اگه جواب بده sstp رو راه اندازی کنم....ولی روی 2003نمیشه......میکروتیک 5باید داشته باشم...ولی مشکل اینه که آیا میشه من میکروتیک با یه پنل (حالا یا سیب یا ibs) یا هر چیز خوب دیگه بگیرم ولی اون یوزرها رو هم به این سرور منتقل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟یا اصلا میروتیک 5بگیرم ولی پنل مدیریتش ان تی تک باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون ان تی تک خیلی بهتره

کسانی که میتونن این کار رو برام انجام بدن و یه سرور خوب داشته باشن لطفا با قیمت بگن
(در ضمن ببخشدا از این بچه هایی که از مامانشون قهر کردن سرور زدن آفر ندن که دو روز دیگه سرورشون بره رو هوا ..من 5-6ماهه میام تو این سایت و میبینم یه نفر میاد آفر میده و یکی و دوماه ارزون میده و پول میزنه به جیب و بعد الفرار)
تو این سایت هم از سایت های قدرمتندی مثل پرشین وب (http://www.persianweb.com/) که 5--6ساله من ازشون هاست دارم هم خبری نیست
به هر حال دوستان آفر یا قیمت هاشون رو بدن ممنون میشم

با سلام این افر هست هستش اگر دوست داشتید ویندوز میکروتیک و لینوکس هر کدومش بخواهی یه حدود 8 عدد باقی مونده

http://www.webhostingtalk.ir/f15/27498/index26.html

موفق باشید

astro.alireza
August 28th, 2011, 10:49
اگر ناراحت نشین باید بگم سرویسی که شما استفاده میکنید به شدت مشکل دار هست و به هیچ وجه استیبل نیست

مشکلات زیادی داره که در بحث امروز نمی گنجه و بنده هم حوصله توضیحشو این وقت شب ندارم

و حدود 15-16 مشکل اساسی داره که یکی از اونها همینی هست که الان به مشکل برخوردین

در جواب شما باید گفت بله میشه ولی دیگه نمیشه که از ان تی برای مدیریت استفاده کنید

نمیشه هم ای بی باشه روش هم ان تی باشه ولی میشه ان تی به میک وصل بشه ولی باز هم توصیه

نمیشه . کلا وین = اتلاف منابع سرور

کلا اون رو از فکرتون بندازین بیرون . زندگی = لینوکس
حرف دل ما رو زدی!
آفرهای ما
http://www.webhostingtalk.ir/f15/30125/

taghikhani
August 28th, 2011, 11:02
من پیشنهاد میکنم میکروتیک + یوزرمنیجر خودش رو استفاده بفرمایید
از آلمان و آمریکا میتونم تقدیمتون کنم همراه با کانفیگ رایگان

VDS-128
128MB حافظه اصلی
پهنای باند: 100 گیگابایت
هارد: 15 گیگابایت
ماهیانه 10000 تومان
امکانات:
منابع کاملا اختصاصی
پردازنده 2 هسته ای
پنل جهت کنسول و ریبوت
نصب سیستم عامل دلخواه

مشاهده کلیه پلانها (http://whg.ir/hub/cart.php?a=add&pid=108)

rn4j1m1
August 28th, 2011, 13:13
در مورد میکروتیک و پنل مدیریت NTTacPlus فکر نکنم شدنی باشه , باز هم دیگر دوستان باید در این مورد نظر بدن
موفق باشی
کی گفته ؟ :65:

---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------

رم : 128 مگابایت
هارد : 8 گیگابایت
ترافیک : 300 گیگابایت
ماهیانه : 15 تومان
====================
رم : 256 مگابایت
هارد : 30 گیگابایت
ترافیک : 500 گیگابایت
ماهیانه : 20 تومان

دیتاسنتر : لیزوب
لوکیشن : آلمان
هر سیستم عاملی که لازم داشته باشید نصب میشه !
کانفیگ اولیه رایگان
میکروتیک هم به هر اکانتینگی لازم وصل میشه ! (یوزرمینیجر خودش ، NTTac ، IBSng , ....)
* کاربران به هیچ وجه حق استفاده از سیستم عامل های ویندوز و لینوکس رو برای چیز میز سرور ندارند ! (برای اکانتینگ مشکلی نداره)