PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند یک نفر اشنا و مسلط به پی اچ پی

bd3d
August 27th, 2011, 19:34
یه کد برای صفحه اول سایتم میخوام
چند تا تصویر متجر همراه با نوشته بصورت اسلاید بیاد بره ....
هر کسی میتونه بهم خبر بده فوری

آی دی یاهو :
Bluraymax

ایمیل :
hdmaxshop@gmail.com

xerox
August 28th, 2011, 00:15
یه کد برای صفحه اول سایتم میخوام
چند تا تصویر متجر همراه با نوشته بصورت اسلاید بیاد بره ....
هر کسی میتونه بهم خبر بده فوری

آی دی یاهو :
Bluraymax

ایمیل :
hdmaxshop@gmail.com

سلام برادر،
کد php لازم نداره اگر خواستی یک روزه کارت رو انجام میدم. 20.000 اگر به نظرت مناسب میاد قالب صفحه اولت + عکس هایی که میخوای اسلاید بشه رو زیپ کن بذار یه جا پخ کن برات درستش کنم.

bd3d
August 28th, 2011, 00:39
دوستان اسلاید داینامیک باشه و خودم بتونم مدیریتش کنم .... پنل باشه

IranianServer
August 28th, 2011, 00:40
اسلایدر زیاده - سرچ کنید

Yashost!ng
August 28th, 2011, 00:56
میتونید با کمی جستجو در گوگل نرم افزار های این کار رو پیدا کنید . اسلایدر هم که ریخته کافیه یه سرچ کنید.

برای تغییرات کدهای php هم میتونید از نرم افزار DSV PHP Editor استفاده کنید البته اگر دیدید نمیتوانید مشکلتون رو حل کنید
میتونید پیام شخصی بدید تا راهنمایی کنم.

موفق باشید

bd3d
August 28th, 2011, 17:56
up ....
دوستان گرامی یه نفر معتبر باشه که مورد تایید انجمن باشه ... فردا حال و حوصله پیگیری اینکه کارم چی شد مثل ارائه دهندگان هاست که جوابگو نیستن نباشم ...

ممنون میشم از استید کمکی کنن

s.w.a.t
August 28th, 2011, 18:16
گالری تصاویر | پرشین اسکریپت - مرجع اسکریپت فارسی زبانان (http://www.persianscript.ir/category/scripts/photo-gallery/)
به اینجا سر بزنید و چیزی که میخوایید خودتون دانلود کنید و ادیت کنید. نیاز به دانش PHP نیست و فقط باید بلد باشید HTML رو ادیت کنید
موفق باشید

bd3d
August 28th, 2011, 19:51
خودم نمیتونم درست کنم ... کسی که معتبر باشه ممنون ممیشم معرفی کنید ..
میخوام پنل جداگون به سایت بده طرفا فقط واسه اسلاید ....

alborzhost
August 28th, 2011, 23:24
سلام

من میتونیم براتون اسلاید داینامیک بسازم که اتوماتیک اسلاید کنه و متن شما رو روش بنویسه !
خواستید در خدمتم فکر کنم هم شهری هم باشیم.

در خدمتم
iMohsen
August 29th, 2011, 12:22
چی شد ؟ کارتون حل شد یا نه ؟

parsspace
September 5th, 2011, 23:59
ای بابا 20 تومن میخوای بدی اولا که فروشندگان هاست رو زیر سوال بردی :d بعدم همرو ریختی بهم. بیا من واست انجام میدم بعدا پولش رو بده