PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ای پی ایران برای باز کردن سرور!!

sunyboy2
August 27th, 2011, 11:00
از امروز با ای پی خودم نمیتونم نه وارد مدیریت سرور بشم نه هیچ کدوم از سایتهای روی سرور باز میشن!! ولی با اکانت و- ی- پ- ا- ن مشکلی ندارم کسی میدونه جریان چیه؟

---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:48 AM ----------

کسی نمیدونه مشکل من از چیه؟ لطفا راهنمایی کنید.

arman_2
August 27th, 2011, 11:10
مودمتون رو کاملا ریست کنید و از دوباره config کنید به احتمال زیاد حل می شه.

HugeServer
August 27th, 2011, 11:12
احتمال میدم که شما در firewall این مورد رو تنظیم کردید که اگر Ip در Blacklist باشه اجازه ی دسترسی ندهد.
اگر این مورد رو فعال نکردید ip رو برسی کنید که در firewall در لیست ip های غیر مجاز میباشد یا خیر.

موفق باشید.

langarneshin
August 27th, 2011, 11:14
سلام نه آقا ربطی به این چیزا نداره مال همه همینطوریه کلا مشکل افت همه جاییه منم نمیتونم سرور هام رو باز کنم

sunyboy2
August 27th, 2011, 11:55
سلام نه آقا ربطی به این چیزا نداره مال همه همینطوریه کلا مشکل افت همه جاییه منم نمیتونم سرور هام رو باز کنم

پس چرا با وی پی ان باز میشه؟؟؟ البته من چهار تا ای پی دارم یک ای پی ام اینطوری شده بقیه کار میکنند..

---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------

احتمال میدم که شما در firewall این مورد رو تنظیم کردید که اگر Ip در Blacklist باشه اجازه ی دسترسی ندهد.
اگر این مورد رو فعال نکردید ip رو برسی کنید که در firewall در لیست ip های غیر مجاز میباشد یا خیر.

موفق باشید.

اصلا توی لیست بلوکه فایروال همه ای پی ها رو حذف کردم ولی فایده نداره درست نشد.

---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------

مودمتون رو کاملا ریست کنید و از دوباره config کنید به احتمال زیاد حل می شه.

تنها من نیستم که یکی از مشتریان ما هم زنگ زده میگه سایتش با وی پی ان باز میشود ولی در حالت عادی لود نمیشود.

---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------

دیتا سنتر هرتنر المان است!! سوال کردم برخی از کاربران مشکلی ندارن . فکر میکنم ای پی روی برخی از سرویس دهندگان اینترنت ایرانی بسته شده است!.

persiancity
August 27th, 2011, 12:02
Isp ت چیه؟ این مشکل رو من با پارس آنلاین دارم یکی دو ماهه. حلش هم نکردند.

http://www.webhostingtalk.ir/f56/30045/

sunyboy2
August 27th, 2011, 12:16
هم آرا سیستم!!

---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------

اقا مشکل حل شد یکبار سرور رو ریبوت کردم درست شد.!!!