من یه سرور اختصاصی دارم و روش مجازی ساز نصبه و ...
حالا مشکل دارم با توررنت شدیدا ، یعنی تا لان 2 بار xlhost سرورمو ساسپند کرده ، من میخوام یکی برام پورت رو ببنده به طور کامل
اول : اگه بتونه رو win2003 ببنده که فوق العاده مشه ( چون شنیدم چند نفر اینکارو میکنن )
دوم : اگه نشه یه میکروتیک به win2003 وصل کنه و از این طریق پورت ها رو ببنده ( میخوام پورت بسته شه کامل ها نه اینکه بتونم از میکروتیک چک کنم کی داره تورنت استفاده میکنه یا نه )
اگه کسی هست همین جا یا پیغام شخصی کنه و هزینه رو بگه من پرداخت کنم و برام اوکی کنه
rn4j1m1
August 27th, 2011, 03:37
میتونم روی میکروتیک تورنت رو 100 درصد ببندم
amirlord
August 27th, 2011, 03:39
میتونم روی میکروتیک تورنت رو 100 درصد ببندم
تایید !
Ahoora_SS
August 28th, 2011, 02:22
سلام
من یه سرور اختصاصی دارم و روش مجازی ساز نصبه و ...
حالا مشکل دارم با توررنت شدیدا ، یعنی تا لان 2 بار xlhost سرورمو ساسپند کرده ، من میخوام یکی برام پورت رو ببنده به طور کامل
اول : اگه بتونه رو win2003 ببنده که فوق العاده مشه ( چون شنیدم چند نفر اینکارو میکنن )
دوم : اگه نشه یه میکروتیک به win2003 وصل کنه و از این طریق پورت ها رو ببنده ( میخوام پورت بسته شه کامل ها نه اینکه بتونم از میکروتیک چک کنم کی داره تورنت استفاده میکنه یا نه )
اگه کسی هست همین جا یا پیغام شخصی کنه و هزینه رو بگه من پرداخت کنم و برام اوکی کنه
کلا توی ویندوز سرور 2003 نمیشه پورت های اسپم رو مسدود کرد پس در مورد ویندوز سرور شکی نداشته باشید, بستن پورت های تورنت هم توی میکروتیک کاری نداره فقط گوگل کنید
TukaNet
August 28th, 2011, 06:46
روی ویندوز میشه پورت ها رو بست یا لیمیت کرد ولی برای این کار نیازمنده این هستید که فایروال اکتیو باشه
در حالی که برای کانفیگ وی پـی ان باید قبل هر کاری فایروال رو دِاکتیو کرده باشید و همین مورد مشکل ایجاد میکنه
البته خارج از خود سیستم عامل راه هایی داره ولی نه به صرفه هست درضمن از نظر فنی هم باید اطلاعات کاملی داشته باشید
کلا توی ویندوز سرور 2003 نمیشه پورت های اسپم رو مسدود کرد پس در مورد ویندوز سرور شکی نداشته باشید, بستن پورت های تورنت هم توی میکروتیک کاری نداره فقط گوگل کنید
این جمله ـتون اشتباه هست !
saeid_jet
August 28th, 2011, 10:37
من رو ويندوز 2003 براتون انجام ميدم
Sindad
August 29th, 2011, 02:48
اگر بخواهید بر روی میکروتیک می توانیم کمکتان کنیم.
موفق باشید
arman_gts
March 14th, 2012, 19:04
تاپیک چند ماه قبل رو دوباره بالا میاریم :دی
دوستان در مورد تورنت روی ویندوز 2003 یک توضیحی بدید اگه میشه
برای من چند بار ابیوز تورنت اومده و سرورم ساسپند شده، نمی تونم جلوش رو بگیرم