ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پورتال کاربران برای nttacplus

hamed.alinejad
August 26th, 2011, 23:53
با عرض سلام
قبلا در مورد این سیستم توضیح کامل دادم توی موضوعی به نام سیستم مدیریت nttacplus که هم اکنون بخش کلاینت اون سیستم اماده شده لطفا ببینید
ادرس سایت : http://portal.pardis-host.com

ابن سیستم کاملا به ان تک پلاس متصل شده است

baghebahar
August 27th, 2011, 00:04
با عرض سلام
قبلا در مورد این سیستم توضیح کامل دادم توی موضوعی به نام سیستم مدیریت nttacplus که هم اکنون بخش کلاینت اون سیستم اماده شده لطفا ببینید
ادرس سایت : انتخاب پورتال (http://portal.pardis-host.com)

ابن سیستم کاملا به ان تک پلاس متصل شده است

خیلی خوب است-
این پورتالی که واسه nttacplus وجود داره طریقه راه اندازیشو اگه بزارید عالی میشه
shamimi
August 27th, 2011, 00:14
رایگان عرضه می شه ؟

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------

برای میکروتیک هم هست همچین چیزی؟

hamed.alinejad
August 27th, 2011, 01:18
من این پورتال رو تازه برنامه نویسی کردم و حتی قابل تغیرات خیلی گسترده تر هست که به زودی اعمال میشه ( خرید ، ثبت فیش ، درخواست اکانت اضطراری ، قابلیت اتصال به اس ام اس سرور ، درخواست تمدید و خیلی امکانات دیگه ) هنوز تصمیم نگرفتم رایگان ، پولی رو
من با سرور های میکروتیک اشنا نیستم ایا میشه روش iis و .net fx نصب کرد؟ اگه بشه اینم میشه

sardarn
August 27th, 2011, 01:42
قالبش که کپی شده قالب tec-host ادونیس هست.بعد اون وسطش هم که چند تا عکس هست یکم بد شده.

hamed.alinejad
August 27th, 2011, 04:00
مهم عکس و تویرش نیست مهم امکانات و برنامه نویسی و ارتباطش با ان تک پلاس هست

Mohammad_reza
August 27th, 2011, 04:51
اگه یکم گسترش بدیش پوله خوبی ازش در میاد ... >:)

arman_2
August 27th, 2011, 10:54
چیز خوبی شده
اگه رایگان باشه که چیزه عالیه می شه.
موفق باشید .
من خریدارم

hamed.alinejad
August 30th, 2011, 01:23
دوستان بخش اول این اسکریپت رو تصمیم به انتشار گرفتم یعنی پورتال کاربران
شرایط به این صورت هست:
1- این سیستم به صورت لایسنس دار ماهانه و کد شده ارائه میشه ( فکر کرکش نباشید ، به خودتون زحمت ندین ، خدا رو هم خوش نمیاد )
2- نصب و تحویل کامل بر عهده ما هست
3- پشتیبانی 24 ساعاته به عهده ما هست
4- در صورت نیاز به امکانات جدید برنامه کاملا قابل گسترش هست که بعد از پسشنهاد شما سیستم به روز میشود
5- این سیستم و بخش مدیر کل و بخش نمایندگا که به زودی اضافه خواهند شد بر سیستم به روز میشود
6- تمامی به روز رسانی ها بر عهده ما هست و رایگان انجام میشه
7- این سیستم با لایسنس ماهانه فعلا بخش پورتال کاربران اماده میباشد که فقط این بخش ( کاربران ) به مبلغ ماهانه 4 هزار تومن به فروش می رسد. بخش نمایندگان و مدیر کل هم بعد از برسی به توافق قیمت خواهیم رسید
توجه : کسانی که این پورتال را بخوان لطفا اطلاع بدن چون درخواست ها زیاد هست باید کمی منتظر بمونن تا نوبت بهشون برسه تا نصب کنیم و بعد به صورت ماهانه لایسنس بگیرن.
با تشکر از شما دوستان عزیز

baghebahar
September 1st, 2011, 12:30
دوستان بخش اول این اسکریپت رو تصمیم به انتشار گرفتم یعنی پورتال کاربران
شرایط به این صورت هست:
1- این سیستم به صورت لایسنس دار ماهانه و کد شده ارائه میشه ( فکر کرکش نباشید ، به خودتون زحمت ندین ، خدا رو هم خوش نمیاد )
2- نصب و تحویل کامل بر عهده ما هست
3- پشتیبانی 24 ساعاته به عهده ما هست
4- در صورت نیاز به امکانات جدید برنامه کاملا قابل گسترش هست که بعد از پسشنهاد شما سیستم به روز میشود
5- این سیستم و بخش مدیر کل و بخش نمایندگا که به زودی اضافه خواهند شد بر سیستم به روز میشود
6- تمامی به روز رسانی ها بر عهده ما هست و رایگان انجام میشه
7- این سیستم با لایسنس ماهانه فعلا بخش پورتال کاربران اماده میباشد که فقط این بخش ( کاربران ) به مبلغ ماهانه 4 هزار تومن به فروش می رسد. بخش نمایندگان و مدیر کل هم بعد از برسی به توافق قیمت خواهیم رسید
توجه : کسانی که این پورتال را بخوان لطفا اطلاع بدن چون درخواست ها زیاد هست باید کمی منتظر بمونن تا نوبت بهشون برسه تا نصب کنیم و بعد به صورت ماهانه لایسنس بگیرن.
با تشکر از شما دوستان عزیز

سلام-اگر اون اسکریپ رایگانه که اکثر فورم ها میزارن را طریقه اموزشش را بزارید خیلی ممنون میشم...

agarb98
September 1st, 2011, 12:58
جالبه ولی باب میل من نیست