ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مخصوص اسپم از کجا میشه گیر اورد

sobhan93
August 26th, 2011, 19:33
سلام دوستان ما به سروری نیاز داریم که بشه باهاش روزانه 1 میلیون ایمیل ارسال کرد اما به هر دری مزنیم .....
هیچ شرکتی حاضر نیست سرور اسپم بده حالا تعداد روزانه به کنار

حالا کسی شرکتی سراغ داره که بشه روش حساب کرد
تازه اگر کارمون اوکی بشه این 1 میلیون میره بالا

لطفا راهنمایی کنین 8-|

amirizadi
August 26th, 2011, 22:33
در خدمتم دوست عزیز
سرویس مورد نظر و مبلغی که میخواهید هزینه کنید اطلاع بدید تا سرویسی مناسب با درخواست شما بعتون پیشنهاد بدم

MagicVps.Com
August 26th, 2011, 22:54
سلام دوستان ما به سروری نیاز داریم که بشه باهاش روزانه 1 میلیون ایمیل ارسال کرد اما به هر دری مزنیم .....

لطفا راهنمایی کنین 8-|

دوست عزیز حتی دیتا سنترهای وارز هم به اسپم گیر میدن و چیزی نیست که به راحتی ازش بگزرند

تنها راهش این هست از هرجا میگیردی ارزونترین سرور بگیرید که بسته شد دیگه نارحتش نباشی تا بخواد شکایت بشه حداقل 3 تا 4 روز گزشته و شما هم توی این 4 روز دیگه هرچی فرستادی فرستادی چون بعدش سرورتون بسته میشه
سررو 10 تومنی زیاد هست تغیریبا میشه ماهی 100 تومن که هر 3یا 4 روز یه سرور بیخال بشی ماهی 100 برات اب میخوره حالا اگر بیشتر از 3 یا 4 روز طول بکشه که دیگه خودت و شانست
تنها راهش ممکنه همینه حساب کتابت کن اگربرات میصرفه بگیر هرکی هم میگه سرور اسپم دارم و سرور میدم برای اسپم اسپم به این حرفها گوش نده و پولت بر باد رفته از ما نصیحت به شما تنها راه عملش همین بود که بهت گفتم

sobhan93
August 27th, 2011, 00:18
دوستان گفتن میل سرور بگیر
شما اطلاعاتی در این مورد دارید ؟
نه عزیز من نمیخوام سرور بسته بشه
من یک سرور میخوام که بشه باهاش اون چیزی که گفتن رو بکنم حالا میخواد اسپم باشه یا هرچیزی دیگه ولی دردسر درست نکنه !!! پول مفت که ندارم !!
من قیمت دستم نیست اصلا نمیدونم
شما پلن هارو مشخص کنید و لی گفتم 1 میلیون ایمیل در روز
باید از جایی که میخریم جای مطمئنی باشه
ما برای یک کار تخصصی میخوایم
مثل این میمونه که بگین سایت دانلود راه بندازم اما هاستتون از این 5 تومنی نا محدود ها باشه
اگر سرور سرور خوبی باشه شرکت معتبری م بتونه مارو ساپورت کنه هزینه هم میکنیم اما نه اینکه بریم یک سرور از یک نفر ناشناس بخریم فردا سرور جم بشه
با سپاس

vahab00
August 27th, 2011, 02:34
سلام
من دقيقا نميدونم چي ميخوايد اما يادمه خودم ميخواستم واسه يكي از دوستام بگيرم از لاهيج سافت گرفتم
وي پي اس ميده و خودش هم كانفيگ ميكنه
lahijsoft.net
رفتي پيشش بگو وهاب معرفي كرد
اميدوارم ازش راضي باشي
يا حق

MagicVps.Com
August 27th, 2011, 03:16
دوستان گفتن میل سرور بگیر
شما اطلاعاتی در این مورد دارید ؟
نه عزیز من نمیخوام سرور بسته بشه
من یک سرور میخوام که بشه باهاش اون چیزی که گفتن رو بکنم حالا میخواد اسپم باشه یا هرچیزی دیگه ولی دردسر درست نکنه !!! پول مفت که ندارم !!
من قیمت دستم نیست اصلا نمیدونم
شما پلن هارو مشخص کنید و لی گفتم 1 میلیون ایمیل در روز
باید از جایی که میخریم جای مطمئنی باشه
ما برای یک کار تخصصی میخوایم
مثل این میمونه که بگین سایت دانلود راه بندازم اما هاستتون از این 5 تومنی نا محدود ها باشه
اگر سرور سرور خوبی باشه شرکت معتبری م بتونه مارو ساپورت کنه هزینه هم میکنیم اما نه اینکه بریم یک سرور از یک نفر ناشناس بخریم فردا سرور جم بشه
با سپاس

به عنوان تنها راه کار گفتم بهت وگرنه هیچ کجا سرور برا این کار بهت نمیده حتی چین

یک راه دیگه هم سررو بگیر یبا چندین ایی بعد با فاصله مشخصی بندازی بین ارسالها بعدش هر یک مدت ایپی را هم تغیر بدی که زیاد ضایع نشه و مشخص بهش و ایپیها را یکدور اینطور یبچرخونی

کلا یکی زا این دوتا روش هست و لاغیر

sobhan93
August 27th, 2011, 16:32
سلام
من دقيقا نميدونم چي ميخوايد اما يادمه خودم ميخواستم واسه يكي از دوستام بگيرم از لاهيج سافت گرفتم
وي پي اس ميده و خودش هم كانفيگ ميكنه
lahijsoft.net
رفتي پيشش بگو وهاب معرفي كرد
اميدوارم ازش راضي باشي
يا حق
سلام
اقا من یک سروری میخوام که بشه باهاش ایمیل ارسال کرد (1 میلیون ایمیل در روز)
حالا این سرور هرچی میخواد باشه
سرور باید از شرکت معتبر باشه
دردسر هم ایجاد نکنه مثلا روز اول خوب کار کنه اما روز دوم ...
هزینه هم میکنیم
اگر کارمون بگیره این 1 میلیون میره بالا

sobhan93
August 28th, 2011, 16:51
های مللت کسی نیست راهنمایی کنه

MagicVps.Com
August 28th, 2011, 17:35
دیگه دو مدل راه نشونت دادم من خودم هم برای این دو مدل که بهت گفتم سرویس ندارم فقط از جهت راهنمای بود حالا اگر دوست درای بهت سرور بدن بگن تضمینی یکم بعد کار نکنه دیگه و پولت سوخت بشه بسم الله ما راهنمایی و نصیحتمون کردیم دیگه بقه اش با خودت

m3hdi
August 28th, 2011, 17:43
سلام
اقا من یک سروری میخوام که بشه باهاش ایمیل ارسال کرد (1 میلیون ایمیل در روز)
حالا این سرور هرچی میخواد باشه
سرور باید از شرکت معتبر باشه
دردسر هم ایجاد نکنه مثلا روز اول خوب کار کنه اما روز دوم ...
هزینه هم میکنیم
اگر کارمون بگیره این 1 میلیون میره بالا

دوستان این همه راهنمایی کردن شما بازم حرف خودتونو میزنید !
دیتاسنتری نیست که بگه اسپم کردن روی سرورهای ما مجازه ! پس هیچ تضمینی وجود نداره
شما بهتره با افرادی که کارشون این هست (اسپمرها) مشورت کنید تا راهنماییتون کنن که از چه متد هایی برای ارسال اسپم استفاده می کنند

موفق باشید

HugeServer
August 28th, 2011, 19:15

لطفا راهنمایی کنین 8-|

نمیشه شما اسپم نکنید؟
فکر نمی کنم کسی از اسپم خوشش بیاد یا .....
پیشنهاد بنده این هست که به روش درست تبلیغات کنید.
همچنین به دلیل وجود networking گسترده بین Blacklist ها و سرویس دهندگان ایمیل ممکنه شما 10 تا ایمیل ارسال کنید و در blacklist ها ظاهر شوید...!
و شما با این کار برای دیتاسنتر مشکلات زیادی بوجود میاورید.:)
شاید هم بزودی در اینجا باشید : http://www.spamhaus.org/statistics/spammers.lasso

موفق و پیروز باشید!